Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lipina píše:
Ja zi zo reknu tedy uprimne. Muzes me prestat pronasledovat? Ja nevim o co ti jdw, vubec te neznam, jestli mas neco k tematu, prosim…fakt uz jsi divna…
![]()
děláš si srandu? Já tě pronásleduju?
Nejsi krapátko paranoidní? Přišla jsem do diskuse a k tématu píšu celou dobu. Možná by stála za uvážení návštěva lékaře.
@Lipina píše:
Moje segra jesnou jwla k babiccw na prazdniny a tam nazorne ukazovala, jak tata mlati maminku. Takhle a takhle a mlatila se pres tvar. Realita byla takova, ze otec na mamu nikdy nevztahl ruku. No babixka segre verila, udelala dobre. Kdyz pak sly s mamou kourit, tajne, jak to tak obcas delaly, v mame se krve nedorezali. I takovy veci se stavaj. Takze zaklasatelko, nebrat na lehkou vahu, verit a vybudovat v holce duveru, ze muze rict vsechno. Uvisite co se z toho vyloupne.
a tohl euž vůbec nedává smysl. A ne nepronásleduji tě, jen čtu tvoje, mírně řečeno, podivné příspěvky
@sophinka1 píše:
nějakej stihomam ne?
Nemyslim sí precti si to zpatky.
@Lipina - navíc jsem na tebe přestala reagovat již před tím, než jsi přišla s tím výkřikem o pronásledování ![]()
@sophinka1 píše:
a tohl euž vůbec nedává smysl. A ne nepronásleduji tě, jen čtu tvoje, mírně řečeno, podivné příspěvky
A musi kazdymu davat smysl kazdyho prispevky? Budeme si to zu hlasit? ![]()
@sophinka1 píše:já čtu, neboj
já nevím, co mluvím a ty nevíš, co čteš ![]()
@Šája píše:
@Lipina - navíc jsem na tebe přestala reagovat již před tím, než jsi přišla s tím výkřikem o pronásledování
Uz zase?
@Lipina píše:
A musi kazdymu davat smysl kazdyho prispevky? Budeme si to zu hlasit?
no asi by nějaká logický vyústění mít měly ![]()
@Šája píše:
já nevím, co mluvím a ty nevíš, co čteš
@marcela74 píše:
souhlasím.
Taky si myslím, že většina „druhých“ partnerek nebo manželek trpí jakýmsi syndromem „jsem dokonalejší a lepší než první žena“. Znám ze své vlastní zkušenosti. Manželova dcera z prvního vztahu si od raného dětství stěžovala na svoji matku, když jsme se snažili situace prošetřit, poslala nás bývalá manželka do pr…, protože věděla, že si dcera vymýšlí, a jen jsme ji tím prudili. Ve 14 letech věku, kdy měla dcera u své matky nějaký režim, se rozhodla, že s ní nechce bydlet, a chce jít k nám. Mysleli jsme si tenkrát, že se nám konečně dostalo zadostiučinění, ovšem nastalo peklo. Spratek si myslel, že může všechno a nemusí nic. Po několika šílených letech, kdy proběhly různé domácí krádeže, útěky z domova, tahání se s feťáky apod., jsme nakonec byli rádi, že z domu utekla definitivně. Sice nám do dneška chodí různé dopisy od exekutorů, které platíme, ale co je to proti tomu, že naše manželství pokračuje, a neskončilo. A mimochodem, když bydlela dcera u nás, začala si výborně rozumět se svojí matkou.Takže závěrem: nikdy nehodnoťte bývalé partnerky nebo manželky, pokud opravdu nevíte, jaká je situace ve skutečnosti. Myslím, že většina matek to se svými dětmi myslí dobře a tak s nimi i zachází.
P. S.: taky léčím bradavice synovi doma, když je měl poprvé, léčili jsme na kožním vypalováním dusíkem, a to trauma a bolesti, jaké měl, už nikdy.
Tleskám
- ne každý by uměl takto „veřejně“ uznat svůj omyl ![]()
@sophinka1 píše:
no asi by nějaká logický vyústění mít měly
A jak souvisi s tematem to co mi tu pises? Resime tady logicky vyusteni uzivatelu, nooo zajimavy ![]()
@Lipina na tebe narážim tyhle dva dny a musim říct, že to je opravdu neuvěřitelný co jsi schopná vyplodit.