Boj o majetek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
3.8.18 11:03

@štáva Ty hlavně nic nikomu nepodepisuj bez rady právníka.Sama v tom máš bordel a pokud tomu sama pořádně nerozumíš, vem si na to odborníka.Jak jsem psal,ta investice pro tebe bude k nezaplacení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.8.18 10:52

zatim vyckavam co se bude dit nic nerikali tak uvidime pravnika budu potrebovat diky za rady a podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.3.19 15:55

Tak si dali udelat odhad na barak ani mi to nerekli od te doby je klid po pesine bracha dostal kopacky od pritelkyne kdyz se dozvedela ze z nejnic nekapne jsem rada ze jsem se nedala a co bude dal to uvidime mama se trochu uklidnila nejak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.3.19 18:01

tak si udelali odhad ani mi nerekli kolik ale pry to snizili trochu mi to hlava nebere ted mi zase bratr vyhrozoval takze snim koncim a budu jednat jen s mamou asi se jeste poradim poradim s pravnikem na co mam narok po tatovi a pak se do bratra pustim at se deje co se deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.5.19 17:29

Takze mame pokracovani boje o majetek jednlose o rozdeleni domu ja a bratt jsme meli kazdy 1/4po otcovi a pulku melamatka s tim ze se to rozdeli az tadynebude porad vymysleli nejake reseni hlavne aby natom bratr vydelal nedohodli jsme se ponevadz ty navrhy pro me znamenaly zreknuti se majetku pak byl klid nechali udelat odhad nic mi nerekli nechali ho podhodnotit a dnes jsem se dozvedela ze matka tu svoji polovinu prepsala na bratra jiz loni ani se neobtezovala mi to rict asi ji to prijde normalni ted vazne nevim co mam delat zamezlli mi pristup na pozemek nemam klic od brany potrebuju poradit vidim to na pravnika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
7.5.19 06:09

To ze matka prepsala svoji pulku bratrovi, s tim nic neudelas.ale jsi vlastnikem casti domu a oni ti nesmi branit v pristupu. pravnika si vezmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.5.19 17:40

To je mi jasne bylo to jeji ale je to od ni podraz ona na to doplati ale bohuzel se nechala zmanipulovat pravnika si vezmu a uvidim vkazdem pripade dekuji za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
7.5.19 18:18
@štáva píše:
To je mi jasne bylo to jeji ale je to od ni podraz ona na to doplati ale bohuzel se nechala zmanipulovat pravnika si vezmu a uvidim vkazdem pripade dekuji za reakci

Fakt asi nejlíp poradí právník, divím se že jsi ještě žádného neoslovila :nevim: To že matka přepsala svoí část na bratra bych neřešila, to je její věc. Máš tam ale pořád svůj podíl, tak by tě měl prostě bratr vyplatit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.5.19 19:48

Jste na výborné cestě zničit si komplet rodinné vztahy. Můj muž je v podobné situaci, patří mu ale jen šestina domu. Sourozenci jsou čtyři, u tchyně bydleli v průběhu posledních 16 let co se známe jeho tři sourozenci, on ani chvilku. Ani jeden z nich nemá děti, my bydlíme v pěti v 2+kk za komerční nájemné. Sama to beru tak, že kdo žije v domě, stará se o mámu a dům. Tchyně měla sice pocit, že se veškeré opravy musí dělit podle podílu v domu, ale po pár letech pochopila, že to fakt nejde. Tak po 10 letech po nás přestala chtít i nakupovat a možná jednou muž nebude muset dělat ani v lese :) Chtít po mužových sourozencích aby nás vyplatili mne ale ani ve snu nenapadlo. Naopak jsem ráda, že tam někdo bydlí. Já bych se tam nenastěhovala ani omylem, bydlet ať už s tchyní nebo mámou mi za tu ztrátu klidu a svobody nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.5.19 11:14

Ale tady jde o to jak se mama zachovala proste se ho boji jde o to jsem rozvedena z manzelstvi jsem odesla s holym zadkem po 27 letech vse mel on na sebe jeste mi zbyly dluhy po detech ktere budu platit 5 let praci mam ale bydlime v najmu za 10000kc mesicne zadna slava takze tohle je posledni sance taky bych mela rada neco po rodicich ta ctvtina je po tatovi a jeste me o to chteji obrat ja vim ze bez toho budu ale matce jsem nic neudelala a bracha je odjakziva sobec a jten pujde pres mrtvoli je to zkazena doba jsme jak diva zver kam se podela ucta a pohoda v rodine pravnika si zaridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.5.19 13:04
@Lamm píše:
Jste na výborné cestě zničit si komplet rodinné vztahy. Můj muž je v podobné situaci, patří mu ale jen šestina domu. Sourozenci jsou čtyři, u tchyně bydleli v průběhu posledních 16 let co se známe jeho tři sourozenci, on ani chvilku. Ani jeden z nich nemá děti, my bydlíme v pěti v 2+kk za komerční nájemné. Sama to beru tak, že kdo žije v domě, stará se o mámu a dům. Tchyně měla sice pocit, že se veškeré opravy musí dělit podle podílu v domu, ale po pár letech pochopila, že to fakt nejde. Tak po 10 letech po nás přestala chtít i nakupovat a možná jednou muž nebude muset dělat ani v lese :) Chtít po mužových sourozencích aby nás vyplatili mne ale ani ve snu nenapadlo. Naopak jsem ráda, že tam někdo bydlí. Já bych se tam nenastěhovala ani omylem, bydlet ať už s tchyní nebo mámou mi za tu ztrátu klidu a svobody nestojí.

Znáš to „Sytý hladovému nevěří?“. @štáva zničí rodinu? Jakou rodinu? Kde s ní chtějí zametat a nic jí nedat? Když ty máš peněz dost a po nikom nic nechceš pamatuj na to, že jsou tu lidé, kteří mají do kapsy hluboko a nepovyšuj se nad nimi. 8o Každý žijeme jinak. Zkus naopak taky někoho pochopit. Jestli ti to vůbec půjde. :think:

• Citovat
  • Upravit
271
8.5.19 16:40
@Uslava píše:
Znáš to „Sytý hladovému nevěří?“. @štáva zničí rodinu? Jakou rodinu? Kde s ní chtějí zametat a nic jí nedat? Když ty máš peněz dost a po nikom nic nechceš pamatuj na to, že jsou tu lidé, kteří mají do kapsy hluboko a nepovyšuj se nad nimi. 8o Každý žijeme jinak. Zkus naopak taky někoho pochopit. Jestli ti to vůbec půjde. :think:

Cože? Četla jsi první příspěvek? Kdo tu chtěl prodal matce dům? Rodina jsou i tvoje vlastní děti, které se chovají jen tak jak to vidí u tebe. Příkladů z okolí na téma, já jsem vyštval svoje prarodiče/rodiče do domova důchodců, ale co si to ty moje děti myslí, ony mne chtějí připravit o dům, znám z okolí dost.
Proto raději bydlím v 42 s třema dětma v 2+kk a žiju si spokojeným životem. Svoji matku (ani tchyni) nepřesvědčuji aby prodala vlastní dům a vyplatila nás (ne že by to nebyl pěkný základ hypotéky) a bratr se mi také nezdá úplně hladový po penězích a že na domě nic neudělá, když jen podle prvního příspěvku do matčiného bytu dal 200.000. Ale co my víme jak je to ve skutečnosti. Třeba matka přišla na úžasný nápad, že by se syn mohl ze svého bytu vystěhovat a dát ho teď k dispozici rozvedené dceři?. Tohle napadlo moji tchyni a zničilo to rodinné vztahy na hodně let. Tady mi to zní po něčem podobném
Ty vogo, že mi bude někdo psát, že nedokážu pochopit jaké to je nemít nic a bydlet v nájmu. Já už bydlela leckde. V unimobuňce u přehrady, později v pokoji plném švábů a se záchodem na chodbě o patro níž. Nebo úžasný pavlačový dm, kde byla jen studená voda. Ve sklepě. Jednou budu bydlet ve vlastním. A fakt doufám že své děti vychovám tak, aby se i ony snažily postarat samy o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.5.19 10:53
@Lamm píše:
Cože? Četla jsi první příspěvek? Kdo tu chtěl prodal matce dům? Rodina jsou i tvoje vlastní děti, které se chovají jen tak jak to vidí u tebe. Příkladů z okolí na téma, já jsem vyštval svoje prarodiče/rodiče do domova důchodců, ale co si to ty moje děti myslí, ony mne chtějí připravit o dům, znám z okolí dost.
Proto raději bydlím v 42 s třema dětma v 2+kk a žiju si spokojeným životem. Svoji matku (ani tchyni) nepřesvědčuji aby prodala vlastní dům a vyplatila nás (ne že by to nebyl pěkný základ hypotéky) a bratr se mi také nezdá úplně hladový po penězích a že na domě nic neudělá, když jen podle prvního příspěvku do matčiného bytu dal 200.000. Ale co my víme jak je to ve skutečnosti. Třeba matka přišla na úžasný nápad, že by se syn mohl ze svého bytu vystěhovat a dát ho teď k dispozici rozvedené dceři?. Tohle napadlo moji tchyni a zničilo to rodinné vztahy na hodně let. Tady mi to zní po něčem podobném
Ty vogo, že mi bude někdo psát, že nedokážu pochopit jaké to je nemít nic a bydlet v nájmu. Já už bydlela leckde. V unimobuňce u přehrady, později v pokoji plném švábů a se záchodem na chodbě o patro níž. Nebo úžasný pavlačový dm, kde byla jen studená voda. Ve sklepě. Jednou budu bydlet ve vlastním. A fakt doufám že své děti vychovám tak, aby se i ony snažily postarat samy o sebe.

Už jsi do toho zamotala tolik věcí, že bychom tu mohly diskutovat hodně dlouho a to se mi fakt nechce. :think: Zkrátím to asi tak, že když někdo někomu něco dluží, má mu to dát. To je moje zásada a je úplně jedno, koho se to týká.

• Citovat
  • Upravit
144
9.5.19 17:21

Kvuli me se holky nemusite hadat kdo to nezazil nepochopi bratr dal tech200000kc do sveho bytu nikdo ho k tomu nenutil a je velmi zajimave ze ma kde bydlet a presto ma pronajaty byt od sveho bydliste a zamestnani trochu divne ne asi mysli na zadni kolecka proste jsou veci ktere hlava nebere kdybyste vedeli co j schopna mu matka rict a vycitat navazi se do moji nemoci tak byste zjistili ze vse neni v poradku takhle by se nemela chovat kvuli tomu aby mela od brachy poko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
9.5.19 17:33

@štáva Prostě oslov nějakého právníka, máš v tom domě podíl a bratr tě prostě vyplatit musí když ti neumožní abys svojí část využívala. Už jsi to dávno mohla mít vyřešené, vždytˇuž tady bylo x krát psáno co dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová