Boží mlýny... jsou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.14 12:21
@Malaga píše:
Ten, kdo má pocit křivdy, se spoléhá na ty boží mlýny.
Jenže třeba já mám ve svém okolí pár lidí, kteří jsou spíš vychcánci a vše se jim daří a vychází, tak můžu mít pocit, že spravedlnost není. Jenže do života a do hlavy jim nevidím a třeba mají větší trable než si dovedu představit. Ne vždy se mi to daří, ale z těch špatných věcí se snažim poučit a posunout se dál - takže na konec i špatné věci mají trochu pozitivní efekt.:)
Malých dětí ze vztahů, co nedopadly je mi líto. Málokdy jsou rodiče natolik rozumní, aby dokázali odfiltrovat svou zlobu a pocit ublíženosti a dohodnout se na nejoptimálnějším řešení pro svoje dítě :(.

a právě těm „vychcánkům“ bych přála, aby mlely boží mlýny.. pocit křivdy má určitě každý z nás když se něco nedaří tak, jak bychom si přáli… a co se týká dětí z rozpadlých vztahů, v tom s vámi souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
2418
27.7.14 22:43
@Jura007 píše:
Jakže to je v bibli…? „Trestám do třetího a čtvrtého pokolení…“ Přičemž slovo „pokolení“ se ve Starém zákoně zcela jistě nevykládalo ve smyslu dnešní „generace“…

Joooo chlapce, ja jsem neznaboh a bezverec :) ;) z meho pohledu je to nespravedlive, bible nebible…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová