Poradna duly
Jana Čurdová
este stale som tu
nezmar.
neviem ist spat skorej, aj tak neviem ci dnes dobre zaspim. uz cely tyzden sa mi nejak ucpavaju usi a dnes ma to na pravej strane tak boli, ze ma z toho rozboleli aj zuby. super
dala by som si nejaky ibuprofen ale neviem ci mozem.
tak dobru noc, ja idem tiez skusit spat. ![]()
ahojte baby,
taky mám doma březňátko 2007, tak vám přeju, aby všechno vyšlo a hlavně hodně štěstíčka. STrašně to letí!!! Držte se…;-)
Ahoj holky, tak se jdu podivat i k vam protoze my se placame mezi unorem a breznem 2008..jednou nam to vychazi na konec unora,jednou na zacatek brezna..nakonec to bude 29.2 a dite bude mit narozky jednou za 4 roky.. ![]()
Sandulo, ahoj, no me zase termin posunuli na 22.2 takze taky ctu i unor ale pisu hlavne sem kdyz uz jsem tu diskuzi zalozila
![]()
No ja totiz nevim kdy se nam to rozhodne..podle MS jsem v 8+1tt a podle posledniho ctvrtecniho UTZ jsme 7+3tt..takze nam to furt skace sem tam..a navic ted na unoru se nejak zasekla debata..tak budu as vsude ![]()
zdravím, ahojky holky, já byla dřív u snažilek, teď už jsem zase u dvojčecích diskusí
to jsou změny, snad to vydrží, jak se máte? tam se diskuse taky nějak sekla, zrovna mám čas, odpol. mi nějak zlobil net, teď není, kdo by si povídal asi
termín mám taky pohyblivý konec února a zač. března, já to mám ale po ivf, takže embrya přenesená 16.6. - tak asi březen ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat jestli teda máte volno ![]()
Jmenuju se Petra a bude mi v srpnu 27, mojí první ratolest vidíte (doufám) na metříku a druhou pokud vše půjde tak jak má (já doufám že ano) čekáme 9.3.2008.
Dneska jsem byla u doktora, bylo tam srdíčko, ale průkazku mi ještě nedal, prý až příště a já už se na ní tak těšila.
Jak to máte vy ?
Petra
ahojky holky,
jdu vás pozdravit a běžím na kutě
děkuju za přivítání stálicím a povídalkám, třeba to tady oživíme
a Petulinko vítej, zítra se ozvu a vy taky, mršky
papa a dobrou
Petul, ahoj, jasne ze tu mame misto, spoustu mista
a z prukazky si nic nedelej ja ji taky jeste nemam a minimalne 14 dni mit nebudu ![]()
July, neboj ja jsem to skoro porad, resp. jukam na emimino kazdou ctvrt hodinku co je noveho
![]()
ahojky holky, vyspáno? já už taky dávno, to je jasňačka, je mi blivno, ale hlavně se nemůžu zbavit nějaký virózy, či co to na mě leze, a hlavně mi v lékárně řekli, že můžu jen homeopatika v zač. těhu…ale co si mám vzít na bolest hlavy, to fakt netuším, poraďte please…
![]()
July, muzes paralen? jj vyspano uz v sest Standik je ranni ptace…
ach jo je mi blbe zvracim a strasne me boli bricho
![]()
to je mi líto, v kolikátým jsi? čekáš druhý mimi? mě bolí břicho už několik let, tak mi to ani nepřijde, měla jsem opakovanej zánět, ale vetřelec - jak říkám tomu nadmutí v horní půlce žaludku mi zůstal, nevím, jak se tam obě mimi vejdou.....můžu jen paralen i kvůli alergii na léky, mám to složitější
![]()