Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
16.7.07 01:31

este stale som tu :D nezmar.
neviem ist spat skorej, aj tak neviem ci dnes dobre zaspim. uz cely tyzden sa mi nejak ucpavaju usi a dnes ma to na pravej strane tak boli, ze ma z toho rozboleli aj zuby. super :x dala by som si nejaky ibuprofen ale neviem ci mozem.
tak dobru noc, ja idem tiez skusit spat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.7.07 18:44

misurdo, ibuprofen nemuzes, jedine co smis je paralen 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.7.07 10:29

ahojte baby,
taky mám doma březňátko 2007, tak vám přeju, aby všechno vyšlo a hlavně hodně štěstíčka. STrašně to letí!!! Držte se…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.7.07 12:10

Ahoj holky, tak se jdu podivat i k vam protoze my se placame mezi unorem a breznem 2008..jednou nam to vychazi na konec unora,jednou na zacatek brezna..nakonec to bude 29.2 a dite bude mit narozky jednou za 4 roky.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.7.07 19:15

Sandulo, ahoj, no me zase termin posunuli na 22.2 takze taky ctu i unor ale pisu hlavne sem kdyz uz jsem tu diskuzi zalozila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.7.07 19:35

No ja totiz nevim kdy se nam to rozhodne..podle MS jsem v 8+1tt a podle posledniho ctvrtecniho UTZ jsme 7+3tt..takze nam to furt skace sem tam..a navic ted na unoru se nejak zasekla debata..tak budu as vsude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.7.07 16:50

Sandule, no tady to taky neni moc zive s tebou jsme tu tri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.7.07 19:16

:D zdravím, ahojky holky, já byla dřív u snažilek, teď už jsem zase u dvojčecích diskusí :lol: to jsou změny, snad to vydrží, jak se máte? tam se diskuse taky nějak sekla, zrovna mám čas, odpol. mi nějak zlobil net, teď není, kdo by si povídal asi :roll: termín mám taky pohyblivý konec února a zač. března, já to mám ale po ivf, takže embrya přenesená 16.6. - tak asi březen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.7.07 20:32

July, to je super ze se vam to povedlo, moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.7.07 21:57

Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat jestli teda máte volno :-)

Jmenuju se Petra a bude mi v srpnu 27, mojí první ratolest vidíte (doufám) na metříku a druhou pokud vše půjde tak jak má (já doufám že ano) čekáme 9.3.2008.

Dneska jsem byla u doktora, bylo tam srdíčko, ale průkazku mi ještě nedal, prý až příště a já už se na ní tak těšila.

Jak to máte vy ?

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.7.07 22:23

ahojky únorobřeznovky :-)

ahojky holky,
jdu vás pozdravit a běžím na kutě :lol: děkuju za přivítání stálicím a povídalkám, třeba to tady oživíme :D a Petulinko vítej, zítra se ozvu a vy taky, mršky :lol: papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.7.07 07:28

Petul, ahoj, jasne ze tu mame misto, spoustu mista :lol: a z prukazky si nic nedelej ja ji taky jeste nemam a minimalne 14 dni mit nebudu ;)

July, neboj ja jsem to skoro porad, resp. jukam na emimino kazdou ctvrt hodinku co je noveho :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
19.7.07 11:13

:lol: ahojky holky, vyspáno? já už taky dávno, to je jasňačka, je mi blivno, ale hlavně se nemůžu zbavit nějaký virózy, či co to na mě leze, a hlavně mi v lékárně řekli, že můžu jen homeopatika v zač. těhu…ale co si mám vzít na bolest hlavy, to fakt netuším, poraďte please… :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.7.07 11:22

July, muzes paralen? jj vyspano uz v sest Standik je ranni ptace…

ach jo je mi blbe zvracim a strasne me boli bricho :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
19.7.07 11:31

:cry: :cry: to je mi líto, v kolikátým jsi? čekáš druhý mimi? mě bolí břicho už několik let, tak mi to ani nepřijde, měla jsem opakovanej zánět, ale vetřelec - jak říkám tomu nadmutí v horní půlce žaludku mi zůstal, nevím, jak se tam obě mimi vejdou.....můžu jen paralen i kvůli alergii na léky, mám to složitější :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí