Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
25.3.13 13:55
@ninuska100 píše:
@Mikejla_a já také našla ve čvrtek // ale jen slabé, spíš jen dušík ted jen čekat jestli budou sílit :)))ale doufám, že joo, to by jsme to měli ve stejnej den:)

Gratuluji, určitě sílit bude a máš po termínu MS nebo před? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 13:55

@petulíína já si dneska koupila plechovku, protože koupit si velkou, tak ji vychlemtám.. začíná to jako u malé - chut na kolu a sladké limonády :roll: a přestala mi chutnat čokoláda :lol:

@Pumpkin01 jo, je to naprosto normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 13:56
@Pumpkin01 píše:
@petulíína Ok, dík! Jdu si udělat to kafe 8)

Já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.3.13 13:58

@petulíína testy jsem dělala před termínem ms, a jinak termín mám dnes, je to 28den, tak snad mrcha nepřijde, víš já měla předtím zamlklé těhu tak mám trochu obavy, ale snad budu mít špetku štěstí a budu zdravá těhu, a jak to máš ty kdy jsi měla posl.ms???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 13:59

@ninuska100 no jeste zalezi, kdy jsi mela ovulaci, ja asi 11.3. :)
@atominnka jeee me asi taky cekam svatba v tehu, jak velke jsi v te dobe mela brisko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 14:00
@atominnka píše:
@petulíína já si dneska koupila plechovku, protože koupit si velkou, tak ji vychlemtám.. začíná to jako u malé - chut na kolu a sladké limonády :roll: a přestala mi chutnat čokoláda :lol:@Pumpkin01 jo, je to naprosto normální :mrgreen:

Tak že by další holka? :mrgreen: Mě třeba u malýho nic nebylo, nepoznala bych to, ale teď jsem unavená, mám chutě na salámy a párky a u malýho vedlo Pikao den co den, takže zatím chutě opačný, ale podle toho se to prej stějně nepozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
25.3.13 14:01

@ninuska100 ja mela mit MS uz v sobotu, takze mam 2 dny zpozdeni :) ja mela ovulku az 17DC. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.13 14:01

@agabuska Moc děkuju!!! No, snad se z toho manža nezblázní! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.3.13 14:02

@Mikejla_a já na 99%pondělí 11.2. ale sex byl pouze 9,10.2.a potom od další středy mě bolelo v podbřišku po 4dnech to utlo, přišla bolest prsou proto jsem zkusila testík a byl tam dušík, v sobotu už nádhernej duch:)ale v neděli opět jen slabej duch z ranní moči, přišel smutek a strach tak mi to nedalo a v poledne další test a už tam byl zas hezkej duch, ale zařekla jsem se, že ted testovat nebudu zbytečně mě to pak trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
25.3.13 14:04
@ninuska100 píše:
@petulíína testy jsem dělala před termínem ms, a jinak termín mám dnes, je to 28den, tak snad mrcha nepřijde, víš já měla předtím zamlklé těhu tak mám trochu obavy, ale snad budu mít špetku štěstí a budu zdravá těhu, a jak to máš ty kdy jsi měla posl.ms???

Já měla taky ZT právě, takže mám stejný pocity jako ty a poslední MS jsem měla 19.2.,takže už jsem po termínu MS, na testíku už mám krásně viditelné //,ale v den MS jsem tam měla jen ducha a to jsem si nebyla jistá zda to není falešný..nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.3.13 14:06

@Mikejla_a už 2dny supéééér…taky se těším až budu mít spoždění alespon týden to už bych mohla být v klidu, a taky tě bolí v podbřišku???Já se dnes furt kontroluji na wc jestli nedorazila a vždy si oddechnu trochu, ale tak já i po revizi měla krátké cykli třeba jeden měsíc jsem to dostala po 25dnech další po 27d tak ted už je to 28den a ty příznaky by přeci nebyli kdybych nebyla těhu zítra zkusím třeba test a uvidím, a ty jsi zkoušela kdy testík před ms nebo po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 14:10

@petulíína jéééé pikao, to může můj muž.. a ještě jesenku :mrgreen: Já mám zatím chutě na maso, ideálně nepropečenej steak :dance:

@Mikejla_a mno na svůj týden docela velký :mrgreen: i jsem nakonec musela mít jiné šaty, ale jelikož jsem silnější, vypadala jsem spíš tlustě než těhotně, zkusím najít dfoto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ahoj holky taky jsem březnová objevitelka // :-) dneska jsem byla u doktorky tak jsme 5+2 :-) další kontrola 15.4. už se nemůžeme dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027

@petulíína tak,že víš jak se cítím, tak to gratuluji, že už máš jistotu:)tak, že ty moje duchové můžou být v pohodě? Tak jsem si říkala, že co bych chtěla taky, když jsem testovala 4dny před oček. ms…tak, že zítra už by to mohlo být lepší, vid? a kdy půjdeš k mudr, prej se dávaj nějaké léky na udržení, a kdy jsi měla zm? já byla na revizi 7.12.2012,nikdo mi neřekl proč se to stalo, a přitom mám krásnou zdravou holčičku neměla jsem žádné problémy a ted tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.13 14:13
@pita.klingerka píše:
Ahoj holky taky jsem březnová objevitelka // :-) dneska jsem byla u doktorky tak jsme 5+2 :-) další kontrola 15.4. už se nemůžeme dočkat

gratulujiiiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky