Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
17.8.11 09:18

To sis teda na sebe ušila bič :nevim:
My zub žádnej, ale zlobí ho! Žádná hrůza! Dnes pádíme do pizzerky! Setěším :dance:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
17.8.11 10:27

No jo, já vím :-(. Jenže co mám dělat, v kočáře řičí jak pavián…na to já tedy nemám nervy, nechat ji tam tak vyřvávat. Téda, to se máte…tak si to užijte :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.8.11 09:05
weruuunka píše:
AndynkaK píše:
Ahojenky,

jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, abych mohla s někým pokecat…mám chlapečka - Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?

Milisek25: U nás bylo podezření na zoubky asi před měsícem (tři dny byl nesvůj, nervózní, strkal ruku stekle do pusinky, zvýšené teploty, menší průjem, atd.), ale nakonec z toho nic nebylo…
Ahoj :mavam: Já mám taky Honzíka :mrgreen: , narodil se 4.4. ikdyž jsem měla první termín už 23.3. :lol:

Ahojenky, já měla termín 18. a 25. 3. s tím, že 23.3. se nic nedělo a tak mně ve špitále objednali na 25. na kontrolu s tím, že když se přes víkend nic nestane, tak mně porod vyvolají v pondělí 28.3…no a nakonec mi 23.3. večer začali bolesti, nespala jsem a ráno v 7 hod. jsme rodili…o půl 10 hod. mě převezli z klasického porodu na sál a vytahovali Honzulu císařským řezem :-? P.S.:promiň, byla jsem bez netu! Zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.9.11 16:27

Ahoj dámy, tak jsem konečně zase tu, bez netu je to hrozné. Malej byl ve středu na očkování a úplně jsem zírala jak měl bouřlivou reakci,první dvě mu nedělaly nic a teď pořád teplota a pláč. Ale snad už bude dobře. Zuby se pořád hlásí o slovo ale žádný se neukázal. Jinak můj cvalda má v 5 měsících 68,5 cm a váží rovných 8 kilo, to abych si na něj pořídila krosnu, nebo ho za chvíli do toho 4 patra nevytáhnu :-P Jináč mi to začíná být doma dlouhé, nejsem zvyklá být doma, Míša sice program zpestřuje, ale chtělo by to nějakou akcičku 8-) Teď nastane pídění po zimní výbavě, přemýšlím do čeho investovat, když vím že mi ze všeho za chvíli vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.9.11 21:10

To my jdem na kontrolu a očkování ve čtvrtek, tak se potom taky pochlubíme váhou a délkou :lol: Já zatím zimní věci neřeším…bůhví,jak bude pak velkej (ať zae nenakoupím malý věcičky-počkám si)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.9.11 10:10

Ahoj holky, mám podobného cvaldu jako Milisek - v 5 měsících 67 cm a 8320g:-) Je to lepší než fitko!;-) Taky už nám raší dole dva zuby, ale nepláče, ani teploty zatím, tak snad to tak vydrží…Přes den spí dohromady tak max. 3 hoďky, ale večer usne kolem 8 a vzbudí se ráno v 7 s tím, že přes noc dvakrát kojím, zvykla jsem si a nevadí mi to:-)Naopak mi to vyhovuje, že nemusím nic připravovat…Tak se mějte, ať ratolesti dělají radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.9.11 20:06

Ahojenky holky,

jak se máte!? My jsme se dneska poprvé otočili na bříško…mám z toho radost :dance:

V kontrole ve čtyřech měsících jsme měli 8,750kg a 68,5 cm a ve čtvrtek nás čeká další kontrola, tak vám pak napíšu, o kolik jsme větší :lol: A máte pravdu, lepší, jak posilka - do 4. patra po schodech (nemáme výtah)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.9.11 20:13

Tak to naše malá je pořád drobek…64 cm a 6020 g :-). Jelikož kočár stále nevzala na milost, tak jsem i ráda…i tak se už celkem pronese :-). No sílím a sílím… :lol: ještě tak chodit do posilovny, to tak :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.9.11 20:19
Jazune píše:
Tak to naše malá je pořád drobek…64 cm a 6020 g :-). Jelikož kočár stále nevzala na milost, tak jsem i ráda…i tak se už celkem pronese :-). No sílím a sílím… :lol: ještě tak chodit do posilovny, to tak :mrgreen:.

Malej měl období, že neusnul nikde jinde, krom v náručí…a při chůzi (nesměla jsem si sednout) a ještě jsem se musela pohupovat…připadala jsem si jak opice…po měsíci jsem to vzdala (usínal přes půl hoďky) a začala jsem ho uspávat v posteli s tím, že jsem si lehla k němu :) a už usíná sám, jen u něj sedím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.9.11 17:27

Tak to se máš :-)…u nás ani to nefunguje…spolehlivě funguje jen šátek a houpání na míči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.9.11 13:39

AndynkaK teda to je taky cvalda člověče, ty děti jsou teď jakýsi veliký nebo co.My právě taky bydlíme ve čtvrtým patře bez výtahu, takže dobrý no :mrgreen: S usínáním to máme jak kdy, ale většinou musím houpat. V kočárku teda usne téměř vždy a čím větší hrboly tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.9.11 07:54

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Ahoj holky, jen v rychlosti, protože mám zase angýnu!
My už se přetáčíme krásně i ze zad na břicho :palec:
Baštíme týden příkrmy :palec: :palec:
Všera jsem mu dala koštnout banán, ale nechutnal :nevim:
Piškotek mu sem-tam dám do toho cucacího pytlíku a tím ho na chvilku zabavím :palec: :palec: :palec:
Pa-pá!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.9.11 09:27
Milisek25 píše:
AndynkaK teda to je taky cvalda člověče, ty děti jsou teď jakýsi veliký nebo co.My právě taky bydlíme ve čtvrtým patře bez výtahu, takže dobrý no :mrgreen: S usínáním to máme jak kdy, ale většinou musím houpat. V kočárku teda usne téměř vždy a čím větší hrboly tím líp.

Ahojenky, jen v rychlosti, jsme stále u prarodičů…takže v 5,5 měsících máme 70,5 cm a 9,345 kg. Otáčíme se na bříško od úterka…i při jídle (se mně snaží rozčílit)..je mooc aktivní, když nemá :lol: Zatím se mějte, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.9.11 21:24

Teda Andy, to je pěkný cvalíček;-)Ale naše Adinka moc nepokulhává:-)S usínáním to máme tak, že když je unavená, tak usne spolehlivě na bříšku a když není, tak nijak neuspávám, chození ani pohupování neznám naštěstí. Večer usne u kojení. Ještě kojíte taky? Doktorka říkala, že jí to stačí a že jí nebudeme do půl roku zatěžovat ničím jiným a já jsem ráda, vyhovuje mi to. Sice nespíme celou noc v kuse, ale mamka si už zvykla;-) Taky si to maminkování tak užíváte? Já mám někdy pocit, že právě kvůli tomu jsem byla stvořena:-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.9.11 07:15

Ahoooj!
Já už 14 dní zkouším pár lžiček zeleninky a zítra máme půl roku a jsem na dobré cestě polední kojení nahradit plnohodnotným obýdkem ne ode mě :mrgreen: :mrgreen:
Mám velikého chlapáka a je vidět, že mu to svědčí! :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí