Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilev pondeli mi dorazi asi nanoznik
,kamaradka si jen povybira vecicky a objednam tu podlozku ![]()
To chápu
Já jsem myslela,že je taky malýmu tak kolem roku.Má krásný kukuč. Pinkie je úžasný ![]()
Irčo, tak to pak napiš jaká je. Já budu teprve v pondělí platit, protože jsem na celý týden ulehla a nedostala se do banky.
Jany… perfektní. ![]()
No nic. Už tady toho slintání mám dost. V pondělí objednávám. Sníh zdá se už nebude. Nejvyšší čas. ![]()
Iris… hlavně napiš, jak nánožník sedí. Ten opičkový bych raději. ![]()
Irčo,děkuji…už mě to drží přes měsíc a půl a až včera mi zjistili,že mám nějaký vir v sobě,který se pozná jen speciálním náběrem.Tak ležím,zobu 4× denně brufeny a čekám,že to pomůže.Jinak se to prý léčit nedá. ![]()
maminky, muzu se zeptat, ktera plastenka na nej pasuje jina nez originalni? a jeste jestli jdou ty predni kolecka zaaretovat? dekuji, je toho tady moc a uz se v tom nevyznam. Moc diky
jeee a jeste, s kterym nanoznikem mate zkusenosti, zatim jsem cetla, ze je mate objednane, muzete prosim napsat, az vam prijdou, jak pasuji..ja jsem z toho kocarku uplne hotova
taky ho objedname ![]()
Kolečka samozřejmě zaaretovat jdou
, s pláštěnkou ti neporadím - mám originál, ale kdybys přečetla diskusi, myslím, že tam někdo dával odkaz na pláštěnku, která sedí… přeji všem krásný zbytek dne
![]()
zdravim,odkaz je na strane 10 a fota na strane 11.nanoznik mi dorazi pristi tyden.pak dam vedet.
Ahoj Irčo,děkuji za optání,jsi hodná
Dneska a včera bez teploty,ale jinak bída,ale možná trochu líp se cítím,jen ty klouby pořád mršky bolí
A aby toho nebylo málo,tak jsem se před chvílí vrátila od zubaře s uštíplým zubem…můžu já mít klid?
Jediné potěšení byla dneska oslava našich prcků i s babičkama…