Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Zmrskám všechny chlapy v okolí.
Zbytečná námaha. U nás se polejvá studenou vodou ![]()
Za mě trapný zvyk, vůbec to nedodržujeme, neřešíme vejce, berany, pomlázky a je nám fajn ![]()
@Julča001 píše:
Za mě trapný zvyk, vůbec to nedodržujeme, neřešíme vejce, berany, pomlázky a je nám fajn
Nápodobně
@Julča001 píše:
Za mě trapný zvyk, vůbec to nedodržujeme, neřešíme vejce, berany, pomlázky a je nám fajn
My řešíme a je nám fajn.
Nám se dneska podařil krásně beránek i zajíc. Už jsou výklopení. Ještě čekám, až budou úplně vychládlí, ať je zvednu a naaranžujeme. Dávám do nich hořkou čokoládu, takže takový muffin v jiném tvaru. Zítra si děti obarví vajíčka. Něco se vytvořilo. Nic obtěžujícího. Děcka u všeho sekundují.
@Kelsey píše:
My řešíme a je nám fajn.
Nám se dneska podařil krásně beránek i zajíc. Už jsou výklopení. Ještě čekám, až budou úplně vychládlí, ať je zvednu a naaranžujeme. Dávám do nich hořkou čokoládu, takže takový muffin v jiném tvaru. Zítra si děti obarví vajíčka. Něco se vytvořilo. Nic obtěžujícího. Děcka u všeho sekundují.
Však já to nikomu neberu, jen říkám, jak to mám já ![]()
@Julča001 tak to měla známá a letost říkala, že nebudou sedět doma jen tak, že aspon s dětmi obarví vajíčka a něco upeče, že by se doma už zbláznila jenom televize, a nic.. že děti už neví co..
A prý dobré, že holka 11 let se zabavila poprvní v životě ![]()
My jsme dva nudní dospělí, ale kdybych měla děti, tak si ráda upeču, obarvím vejce a pošlu chlapy na mrskut ![]()
@Altavista u nsá je to spíš o dětech.. Je to dlouhá doba, ta uzavřenost, ted hinsuné počasí, co celé dny doma, tak prostě se s dětmi pekly perníky, barvila vajíčka s manželem šli kluci ven na poutí,, až děti budou veliké a nějak je to brát nebude, tak se taky nebudu z tho dělat drama
Moje pětiletá dcerka to bere jako honění- ano, v pondělí jí vymrskám. A ještě jí schovám vajíčka, aby musela hledat. Jenom nevím, jestli se schovává v neděli, nebo až v pondělí. Dělá to její kamarádka- my to budeme dělat poprvé. Když žila její máma, praktikovali jsme spíš slovenské zvyky.
Manžel nemrská, synové ano. Manžel ale dostane čokoládového zajíčka. Osobně Velikonoce nějak neprožívám.
@Janasas píše:
@Altavista u nsá je to spíš o dětech.. Je to dlouhá doba, ta uzavřenost, ted hinsuné počasí, co celé dny doma, tak prostě se s dětmi pekly perníky, barvila vajíčka s manželem šli kluci ven na poutí,, až děti budou veliké a nějak je to brát nebude, tak se taky nebudu z tho dělat drama
Jj, s tím souhlasím, pro děcka super, rozbije to stereotyp. Já jediné co udělám, je že jsem vyrobila slanou odměnu pro chlapy z rodiny, cibulové chutney a tak, až bude možnost, tak předám. Čokolády je dost ![]()
Tak kdyz uz, tak se chodi v pondeli, ne? Ale my Velikonoce nedrzime, max bych sla na msi, ale pomlazka a mrskacka to vubec, ani z detstvi si nepamatuji.