Bude vas muz zitra mrskat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.21 12:54

@Bábrdl Nevím, o jakém BDSM tady mluvíte, psala jsem, že ta tradice se dá naplnit nezne a symbolicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 12:57

To, že nějaky pomatenec někoho někdy serezal je mi líto, ale zase by nebylo fér toto tvrdit o každém chlapci či muzi. Jak píšu, mě za 31 let nikdo nikdy nezmlatil. Možná je to proto, že nemám ve svém okruhu nenormální lidi, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
9.4.21 12:57
@Madeleine…atd píše:
@Anna766 Potom úplně nechápu, proč syna pozvou na smigrust, když tam jenom řekne říkanku. To mi jaksi nedává smysl- kolednik, který přijde říct říkanku tím ale nenaplni tu tradici a tedy je to kolednik spíš minusovy. :) Dodávám, že od mládí neuznávám nějaké šlehání či mrskani, které boli, ale to se mi snad ani nikdy nestalo. Ta tradice se dá přece udělat nezne a symbolicky - poklepani karabacem či jalovcem asi ještě žádnou ženu nezmrzacilo, stejně jako polit voňavkou. Kdyby ke mě přišel kluk a řekl jen básničku, tak bych asi moc nechápala, proč tedy na Velikonoce vůbec přišel.

Protože ho maji rádi a mají pro něj připravenou nadílku, vajíčko. On pomlazku má, léta stejnou, mašle mu tam přibývají. Ale nechce je mlátit, tak nemlati..Stejne tak není na to vzit košík a obcházet sousedy, prostě to nedělá. Má takovou povahu, nemá rád ani konflikty, jako malý miloval děti, ale hodiny stál u hřiště stranou a koukal jak si hrají, k nim nešel ani když jsem to zkoušela všelijak.
Pozvou ho, chtějí ho vidět, obdarovat, tak jde. Chapat to nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 13:00

@Anna766 V pořádku, děkuji za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.4.21 13:01
@Anna766 píše:
Protože ho maji rádi a mají pro něj připravenou nadílku, vajíčko. On pomlazku má, léta stejnou, mašle mu tam přibývají. Ale nechce je mlátit, tak nemlati..Stejne tak není na to vzit košík a obcházet sousedy, prostě to nedělá. Má takovou povahu, nemá rád ani konflikty, jako malý miloval děti, ale hodiny stál u hřiště stranou a koukal jak si hrají, k nim nešel ani když jsem to zkoušela všelijak.
Pozvou ho, chtějí ho vidět, obdarovat, tak jde. Chapat to nemusíš.

To je náhodou roztomilý. Mnohem raději bych pozvala tvého syna, než toho pětiletýho cápka, co by do mě šťouchal pomlázkou a říkal ať mu dám peníze a blbě nečumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
9.4.21 13:04
@Bábrdl píše:
To je náhodou roztomilý. Mnohem raději bych pozvala tvého syna, než toho pětiletýho cápka, co by do mě šťouchal pomlázkou a říkal ať mu dám peníze a blbě nečumím.

On je prostě svůj. Autismus se u nej naštěstí nepotvrdil. Má to mít po kom, manžel je těžký introvert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.4.21 13:06
@Anna766 píše:
On je prostě svůj. Autismus se u nej naštěstí nepotvrdil. Má to mít po kom, manžel je těžký introvert.

To není nic divného. Můj muž ani můj otec neměli „vyplácení“ rádi ani z té klučičí strany ani jako kluci. Připadalo jim to trapné.

Proto jsme to jako děti doma nepraktikovali, i když pomlázku jsme měli. Táta ji vzal, zamával s ní, něco řekl.. Obvykle „Hody hody ehm takže Veselé Velikonoce´“ :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
9.4.21 13:11
@Josefuna píše:
Dodrzujete doma jeste tuto velikonocni tradici nebo je to uz prezitek? Vymrska vas muz a synove?

Ja jsem moderni muz a pomlazku nepletu. Udelal jsem inovaci. Kratsi tycka k rostlinam (nebo jakykoliv pevny klacek) a na to pripevnit 60cm a 40cm elektrikarske stahovaci pasky, kdo chce byt stylovy, muze si koupit pasky ve vic barvach. Kam se hrabe vrbove prouti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.4.21 14:13

Ale na hledání zajocha byla letos pěkná kosa. Brr. Dítě trvalo na tom, abych mu „pomáhala“, takže jsme vymrzlé běhaly po zahradě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
9.4.21 17:20
@Bábrdl píše:

jsem si nemohla vzpomenout, v tý říkance to vyplynulo, aby ten kluk tak blbě nečuměl. Bylo slyšet jak se všichni smějí a mě se dělalo mdlo z představy, jak to někdo toho chlapečka předem učil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
9.4.21 17:23
@Anna766 píše:

můžu se Tě zeptat ještě něco na syna? Psala jsi, že byl šťastnej, když na hřišti pozoroval děti, jak si hrají. Co třeba dál?
Ptám se proto, že syn byl naprosto spokojený voyaer, nechtěl ani nic moc zkoušet, jede si svý stereotypy a musí ke všemu dozrát tak nějak později, než je běžné… Ale teď už hraje fotbal, teda ehm, až to zase půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
9.4.21 19:29
@dedrichov píše:
můžu se Tě zeptat ještě něco na syna? Psala jsi, že byl šťastnej, když na hřišti pozoroval děti, jak si hrají. Co třeba dál?
Ptám se proto, že syn byl naprosto spokojený voyaer, nechtěl ani nic moc zkoušet, jede si svý stereotypy a musí ke všemu dozrát tak nějak později, než je běžné… Ale teď už hraje fotbal, teda ehm, až to zase půjde…

Je stejný. Kolektivní sporty rád nemá, je to na něho moc dravé, moc lidí, není prostě bojovný typ.Rad plaval,bruslil.Od malička měl rád encyklopedie, dodnes rád čte, má radši svůj okruh lidí, mimo rodinu třeba jednoho kamaráda. Měl i děvče, ale to si později našlo dravejšího partnera, dnes už má miminko, on na tohle ještě není zralý. Má moc rád svého psa.Je mu devatenáct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí