Budoucí tchyně mi prozradila, že mě přítel chce požádat o ruku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
1.1.17 10:35

Já to původně četla, že NECHCE, tak mi to nakonec přijde jako sympatická varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.1.17 10:42
@Anonymní píše:
Ahoj,

Jsem strasne nastvana na svou budouci tchyni. Dobre se rozumime a casto si piseme, protoze s pritelem nezijeme v CR. Proto ji pritel musel zasvetit do sveho planu, pozadat me o ruku, kdyz si nechaval od ni posilat prsten. Poprosil ji, aby si to nechala pro sebe a nikomu to nerekla ani rodine natoz mne. Bohuzel mi to vcera napsala na nas spolecny skype. Napsala ze me pritel chce pozadat o ruku at to rychle smazu a nic mu nerikam. K jeji smule jsme zrovna sedeli u notase spolu a precetli to oba naraz, ja jsem mela naprosto zkazene prekvapeni a pritel byl vzteky bez sebe a rekl, ze s ni skoncil. Od te doby je uplne bez nalady. Ja ted ani nevim, co ji na to napsat, nejradsi bych ji poslala do haje. Pritel ji do nej posle urcite. Co byste delaly vy? Presly byste to? Vrta mi hlavou, jestli to neudelala naschval, prvni rok me nenavidela, ze jsem ji odvedla syna jedinacka a nekdy mam pocit, ze se s tim do ted nesmirila. :nevim:

Dekuji za nazory

Myslím si, že to udělala naschvál. :nevim:
Brala bych ji s rezervou a moc se s ní nedružila a se vším se jí nesvěřovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
1.1.17 10:46

Já bych asi pochopila, kdyby jí to uletělo při konverzaci s tebou, to se může stát. Ale vyloženě to napsat na Skype, kdy má člověk mnohem větší kontrolu nad obsahem, který píše, to mi prostě zavání tím, že to udělala schválně. Nedělala bych z toho kovbojku, aspoň víte, na čem jste a že jí svěřovat tajemství nemáte. Uděláte si o to hezčí svatbu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.17 10:49

Stalo se mi neco podobneho, domluvila jsem se s tchyni na darku k manzelovym 40.narozeninam, abychom nenadelovaly obe totez, tak ze ona darek c.1, ja darek c.2. A tchyne se meho manzela zeptala TYDEN PRED NAROZENINAMA, jestli uz ode mne dostal ten darek c.2 (ktery mel byt velke prekvapeni). Taky jsem byla dost rozcilena, a tady bylo uplne jasne, ze to udelala schvalne, ale popravde ztrapnila jen sebe. Manzel (stejne jako ten tvuj) usdouil, ze matinka je jaka je. Na darku to nic nezmenilo a na tvych zasnubach to taky nic nezmeni, nechala bych to na manzelovi a myslelai si o zadeli.

• Citovat
  • Upravit
69235
1.1.17 10:53

Nech to na něm, nic jí neoslazuj, nic si s ní nevyříkávej. Ještě vztah snacha a tchýne ani nezačal a už se může pokazit. Z hlediska dalšího života je to maličkost. Přítel to ví, je naštvaný, vyřídí si to s ní on, ty zůstaň mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
1.1.17 10:55

Zařadila bych ji do kategorie „slepičí p.del“ a nic důvěrného bych jí neříkala. nemusí to ještě znamenat, že je to špatný člověk. někteří lidi to tak holt mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.1.17 11:01

Třeba chtěla, abys náhodou nebyla zklamaná a v šoku a neřekla jejímu synovi „ne“ ;-)

Ale jak tu píšou holky: neřešit, nechat to na chlapovi, a holt se nesvěřovat.

My jsme zblblí těma filmama - překvapení, romantika, zážitek na celý život… Jako jo, je to pěkný, ale svět na tom nestojí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.1.17 11:29

Me by to teda nastvalo nehorazne :cert: Moje tchyne je taky takova, vzdycky chce vsechno prozradit, proto ji nic nerikam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
1.1.17 11:36
@Anonymní píše:
Ahoj,

Jsem strasne nastvana na svou budouci tchyni. Dobre se rozumime a casto si piseme, protoze s pritelem nezijeme v CR. Proto ji pritel musel zasvetit do sveho planu, pozadat me o ruku, kdyz si nechaval od ni posilat prsten. Poprosil ji, aby si to nechala pro sebe a nikomu to nerekla ani rodine natoz mne. Bohuzel mi to vcera napsala na nas spolecny skype. Napsala ze me pritel chce pozadat o ruku at to rychle smazu a nic mu nerikam. K jeji smule jsme zrovna sedeli u notase spolu a precetli to oba naraz, ja jsem mela naprosto zkazene prekvapeni a pritel byl vzteky bez sebe a rekl, ze s ni skoncil. Od te doby je uplne bez nalady. Ja ted ani nevim, co ji na to napsat, nejradsi bych ji poslala do haje. Pritel ji do nej posle urcite. Co byste delaly vy? Presly byste to? Vrta mi hlavou, jestli to neudelala naschval, prvni rok me nenavidela, ze jsem ji odvedla syna jedinacka a nekdy mam pocit, ze se s tim do ted nesmirila. :nevim:

Dekuji za nazory

Mě by to asi zamrzelo, ale přešla bych to. Ať si to přítel vyřeší s mámou sám. Ale už bych tchýni nesvěřovala nic, co nechcete aby se provalilo. Naschvál to být vůbec nemusel - někteří lidé prostě neumí udržet tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
1.1.17 11:45

Tak mě napadá něco naoplátku: oznámit jí, že jste se vzali (ano, až po).
Jestlipak by ji to také zamrzelo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.1.17 11:48
@Elenloth píše:
Já bych asi pochopila, kdyby jí to uletělo při konverzaci s tebou, to se může stát. Ale vyloženě to napsat na Skype, kdy má člověk mnohem větší kontrolu nad obsahem, který píše, to mi prostě zavání tím, že to udělala schválně. Nedělala bych z toho kovbojku, aspoň víte, na čem jste a že jí svěřovat tajemství nemáte. Uděláte si o to hezčí svatbu.

Myslím si úplně totéž. Mám taky takový pocit, že to schválnost byla. Obzvláště, pokud paní svou nastávající snachu nesnášela od počátku vztahu.
Nicméně souhlas se všemi ostatními - nechat to na příteli, ať si to s matinkou vyříká a vyřeší sám.
Do budoucna bych ale byla velice opatrná, co se týká důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.1.17 11:48
@Anonymní píše:
Ahoj,

Jsem strasne nastvana na svou budouci tchyni. Dobre se rozumime a casto si piseme, protoze s pritelem nezijeme v CR. Proto ji pritel musel zasvetit do sveho planu, pozadat me o ruku, kdyz si nechaval od ni posilat prsten. Poprosil ji, aby si to nechala pro sebe a nikomu to nerekla ani rodine natoz mne. Bohuzel mi to vcera napsala na nas spolecny skype. Napsala ze me pritel chce pozadat o ruku at to rychle smazu a nic mu nerikam. K jeji smule jsme zrovna sedeli u notase spolu a precetli to oba naraz, ja jsem mela naprosto zkazene prekvapeni a pritel byl vzteky bez sebe a rekl, ze s ni skoncil. Od te doby je uplne bez nalady.Ja ted ani nevim, co ji na to napsat, nejradsi bych ji poslala do haje. Pritel ji do nej posle urcite. Co byste delaly vy? Presly byste to? Vrta mi hlavou, jestli to neudelala naschval, prvni rok me nenavidela, ze jsem ji odvedla syna jedinacka a nekdy mam pocit, ze se s tim do ted nesmirila. :nevim:

Dekuji za nazory

napiš jí - a proč jste mi to řekla? to je škoda že jste mu to pokazila.. tečka a konec.. hodila bych to za hlavu láska a vztah nestojí na překvapení při žádosti o ruku.. nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.1.17 11:50
@jdukolem píše:
napiš jí - a proč jste mi to řekla? to je škoda že jste mu to pokazila.. tečka a konec.. hodila bych to za hlavu láska a vztah nestojí na překvapení při žádosti o ruku.. nebo jo?

Tak bych jí na oplátku neprozradila datum naší svatby. :mrgreen: /vtip/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.1.17 11:52
@nostress píše:
Tak bych jí na oplátku neprozradila datum naší svatby. :mrgreen: /vtip/

prosím tě to ani neříkej nebo to tu některé koko pipi vezmou vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.1.17 11:54
@jdukolem píše:
prosím tě to ani neříkej nebo to tu některé koko pipi vezmou vážně :lol:

Proto jsem tam připasala, že to je vtip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová