Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
13.4.11 12:36

Díky moc za tak vyčerpávající odpověď :-)
Ještě hledám někoho, kdo bude objednávat něco z babycare.nl. Ráda bych tam objednala ty háčky na uchycení tašky, ale jen kvůli nim se mi nechce platit poštovné… :-) To jen kdyby náhodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
13.4.11 12:40

já ty háčky mám z e-bay. jinak mám i toto a je to taky bezva http://www.malvik.cz/…k-taskam-2ks

• Citovat
  • Upravit
3
13.4.11 22:36

ahoj holky, v úterý mi příjde plusko domů, už se nemůžu dočkat… Jen se chci zeptat, nevíte některá, jestli existuje nějaké madlo, které by na tento kočárek sedělo?? Na klasické bee vím, že sedělo od chicca, ale na plusko jsem nic nenašla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.11 22:44

prý taky to multiway od chicca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.4.11 07:48
klariss píše:
prý taky to multiway od chicca…

i když je plusko širší, než klasické bee??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.11 09:21

Na strankach modreho konika je diskuze, kde ma Bee plus jedna holcina ze Slovenska, ma tam nafocenu spoustu kocarku, ktere vyzkousela a ma tam i Bee s timto madlem…amyslim, ze i v te dikuzi je to nekde zmineno…mozna se zajdi zeptat primo tam, holky ti urcite odpovi…tema se jmenuje Kocik Bugaboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.4.11 12:25
klariss píše:
Na strankach modreho konika je diskuze, kde ma Bee plus jedna holcina ze Slovenska, ma tam nafocenu spoustu kocarku, ktere vyzkousela a ma tam i Bee s timto madlem…amyslim, ze i v te dikuzi je to nekde zmineno…mozna se zajdi zeptat primo tam, holky ti urcite odpovi…tema se jmenuje Kocik Bugaboo

moc děkuju, omrknu to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.11 12:57

Muzes si ji snadno najit pod nickem Bebel…opravdu ma v albu spoustu fotek Bee…a rekne ti k nemu asi cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.4.11 22:56
neonka píše:
Cau holky, musim Vam napsat. Uz dlouho hledam vhodny a kvalitni golfky pro dceru, (mela jsem jedny, ale jsou to krapy), porad si nemuzu vybrat. Na zaklade Vasich referenci jsem se rozhodla jit do drahyho Bee Plus. S radosti jsem si jela tento kocarek vyzkouset do Babyparku. Musim Vam ale rict, ze jsem docela v soku… 8-o Na to, jak vypadaji, cena opravdu nehorazna. Design sice moc pekny, sedacka ale opravdu „hola“- na bocich neni zadna ochrana, coz je sice uz patrne z obrazku na internetu, ovsem nejak me to zaskocilo. Ale nejvetsi vysmech je striska- kus slabyho hadru na obruci, ktery nelze ani stahnout jednou rukou jako u vetsiny golfek. Kdyz jsem to zkousela, tak se shrnula jen ta strana, kde jsem zatlacila, to stejny u druhyho vystavenyho modelu. Musela jsem pouzit obe ruce i pri shrnovani strechy zpet… divny. Pri snaze polozit operku zad do lehu se stazenou strechou dozadu zadrhavala latka o tycky (na bocich), takze jsem strechu musela nejdrive stahnout dopredu, a az potom sedadlo polozit… Dceru (17mesicu) jsem pripoutala do sedacky, chvili se vozila, manipulace rovne a mirne do strany opravdu skvela, to musim uznat, ovsem kdyz jsem zahla trochu ostreji, kolecka na jedne strane kocarku se nadzvedavala, takze se mi zdal vratkej, jak uz tady psala Lucyda. No a po chvili se mala zacala vztekat, v sedacce uplne vlala, a stocila se v ni na stranu(diky absenci zabran na bocich), coz se mi zdalo nebezpecny. I v nasich starych levnejsich golfkach se ji toto nepovede. No proste jsem zklamana… :-( Asi se s nim jezdi dobre, kdyz to tady pisete, ale ja bohuzel nemam ani ted vybrano :-( Jo a mimochodem- kousek dal stalo, tady zminovany Urbo, sla jsem ho schvalne ocihnout. Vypada naprosto fantasticky- nadhernej, vymakanej kocarek, kvalitni material, skvela sedacka, pevna strecha s velkou slunecni clonou… a prekvapilo me, ze je velikostne jako Bee, jen o trosicku sirsi kvuli masivnejsim tyckam na bocich. Taky je hodne lehkej. Skoda, ze ma ty spatny kola, sla bych do nej hned… Sorry za roman, omlouvam se priznivkynim Bee Plus, me ale nenadchlo… Fakt uz nevim, co vybrat… :cry:

neonko už jsi něco vybrala? já totiž naprosto sdílím tvoje pocity z Bee, byla jsem pevně rozhodnutá a naživo mě zklamal…ale ono asi nic jinýho podobnýho neexistuje, docela se mi pozdává Peg Perego Pliko Switch Easy Drive
 http://www.malvik.cz/…ompleto-2011

spojená rukojeť, přehazovací sedačka, jednoduchá kolečka, váha do 10 kg, designově pro mě teda nic moc, výběr barev katastrofa, ale hlavně tady v okolí ho nikde nemají, nemáte někdo náhodou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.4.11 18:46

No nic, peg perego nebude, zkoušela jsem sice jiny typ, ale bylo to takové „papírové“ nepevne, to se mi nelíbí…
Uvažuju o starém bee, líbí se mi ty bočnice u sedačky i ta velka striska, malá je Jeste malá a Az se do bee nevejde, tak ho prodame a poridime treba plusko. Za rok mi uz treba ty volne boky a ne úplný leh nebudou vadit.
Helenka psala, ze stare bee nema o moc kratší plochu na ležení - čím to je? Co jsem četla, tak plusko by Mělo mit asi o 8 cm delší zada, tak bych čekala, ze cela délka bude taky větší?jak to prosím je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.4.11 09:34
lukreciax píše:
No nic, peg perego nebude, zkoušela jsem sice jiny typ, ale bylo to takové „papírové“ nepevne, to se mi nelíbí…
Uvažuju o starém bee, líbí se mi ty bočnice u sedačky i ta velka striska, malá je Jeste malá a Az se do bee nevejde, tak ho prodame a poridime treba plusko. Za rok mi uz treba ty volne boky a ne úplný leh nebudou vadit.
Helenka psala, ze stare bee nema o moc kratší plochu na ležení - čím to je? Co jsem četla, tak plusko by Mělo mit asi o 8 cm delší zada, tak bych čekala, ze cela délka bude taky větší?jak to prosím je?

Ahoj, já jsem právě byla také v šoku,protože všude na webu jsme četla že je delší ale opravdu,když jsem ho měřila v babyparku na čerňáku - tak 90cm nemělo :-( pomáhala mi i slečna prodavačka,abych to měla naměřeno dobře a bylo to skoro jako staré Bee.Já si pořídila staré právě proto že jde do většího lehu - není to uplně rovný ale je větší než u Pluska.Pak sem hodím fotku z boku aby jsi to viděla.Taky jsme chtěla ty postranice :palec: a ty jsou vážně perfektní a stříška je výborná.Nefouká na malou a vůbec jí nevadí,když ji zatáhnu :palec: má tam hračku a hraje si.Valince je ted 11měs a má 70cm a 7600g vejdeme se v pohodě - má ještě dost místa nad hlavičkou a to i v bundě a ve fusaku :-)Jinak jezdí opravdu dobře - docela dobře se s ním jezdí i terén rps.horší cesty.Co je trága jsou kostky - na ty to fakt není ale po trávě v klidu :palec: Já mám na terén ještě Cameleona :-D ale ten ted chudák leží ladem :dance: a proháníme Beecko.Jsem s ním moc spokojená a je to zatím můj nej kočárek :palec: - už mám třetí.Malá mi v něm hezky spinká vždy tak hodinku :srdce: jediné mínus je podle mě trošku krátká opěrka na nožičky a to i když ji vytáhnu.Už jí maličko přečnívají ale nevypadá to,že by to malé vadilo a ve fusáčku asi vůbec.Kočárek bych neměnila :potlesk: ještě jsme slyšela,že je dobrý Cybex Calisto :palec: a ten je okolo 6tis. nový ale jak je to s délkou a šířkou nevím.Má ho sousedka - ted je pryč tak až přijede změřím ho.Je s ním moc spokojená.Ale také není největší.Má syna - dost velkého a už se jí tam teda moc nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.4.11 09:42

beecko položené na spaní jak nejvíc jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.4.11 11:02

Vypadá úžasně, i ty barvičky:). Obvolala jsem všechny (teda 3) prodejce v CR a podařilo se mi objednat snad posledni nové stare beecko. Je sice s modrou boudou, ale to snad nak vyhandluju :) tak uvidime, vyzkousime a prinejhorsim ho vrátím.
Je to zvláštní s tou délkou, ale 90cm plochu na lezeni ma naše Emmaljunga a to je obrovskej kocar! Je Úžasná, ale na skládání do auta to Není - teda pokud nemáš Volvo kombi :) tak pravé potřebuju nakej sikovnej Kočárek do auta.
Zkoušela jsem Jeste maclaren xt a xlr a to jsou úžasně ovladatelne a krasne prostorné golfky, mala se v nich vyvalovala, ale ja na ni chci vidět :)ten cybex je pry úzký, ale co to přesně znamená nevim…
Ja jsem původně chtěla koupit plusko, ale zkoušela jsem ho v Brne v babyparku, malá se z něho vyklanela, zachytavála se boudicky, nak ji to nebylo pohodlný. Pritom jsme jako prvni kocar meli Stokke Xplory, kde je dite vylozene na bidylku, ae v tom je mala naprosto v pohode, nikam se nevyklani, spokojene tam sedi, asi se ji libi ten rozhled a ze na me skoro dosahne…, taky v nem rada spinka, pritom to moc pohodlne nevypada, ale hlavně po Olomouci se s tim neda jezdit a jako kocar na cestování taky Není ideální.
Klasické bee jsme nezkoušely, tak to bude prekvapko…ale ty bočnice a velka bouda mi teoreticky přijdou fajn:) Jeste jsou pry dva typy bočnic - tvrde a měkké, tak uvidime, jake dorazí.
Na modrém konikovi psaly maminky, ze se některým dětem v plusku nelíbí, Takže asi nejsme Az tak ojedinělý pripad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.4.11 20:56
lukreciax píše:
Vypadá úžasně, i ty barvičky:). Obvolala jsem všechny (teda 3) prodejce v CR a podařilo se mi objednat snad posledni nové stare beecko. Je sice s modrou boudou, ale to snad nak vyhandluju :) tak uvidime, vyzkousime a prinejhorsim ho vrátím.
Je to zvláštní s tou délkou, ale 90cm plochu na lezeni ma naše Emmaljunga a to je obrovskej kocar! Je Úžasná, ale na skládání do auta to Není - teda pokud nemáš Volvo kombi :) tak pravé potřebuju nakej sikovnej Kočárek do auta.
Zkoušela jsem Jeste maclaren xt a xlr a to jsou úžasně ovladatelne a krasne prostorné golfky, mala se v nich vyvalovala, ale ja na ni chci vidět :)ten cybex je pry úzký, ale co to přesně znamená nevim…
Ja jsem původně chtěla koupit plusko, ale zkoušela jsem ho v Brne v babyparku, malá se z něho vyklanela, zachytavála se boudicky, nak ji to nebylo pohodlný. Pritom jsme jako prvni kocar meli Stokke Xplory, kde je dite vylozene na bidylku, ae v tom je mala naprosto v pohode, nikam se nevyklani, spokojene tam sedi, asi se ji libi ten rozhled a ze na me skoro dosahne…, taky v nem rada spinka, pritom to moc pohodlne nevypada, ale hlavně po Olomouci se s tim neda jezdit a jako kocar na cestování taky Není ideální.
Klasické bee jsme nezkoušely, tak to bude prekvapko…ale ty bočnice a velka bouda mi teoreticky přijdou fajn:) Jeste jsou pry dva typy bočnic - tvrde a měkké, tak uvidime, jake dorazí.
Na modrém konikovi psaly maminky, ze se některým dětem v plusku nelíbí, Takže asi nejsme Az tak ojedinělý pripad :)

Tak to jsi dobrá,že jsi ho sehnala mě se to nepovedlo,tak jsem sehnala rok jeté na MMB z Anglie.A jsem fakt spokojená :palec: ty bočnice to nevim :-( ani jsme to nikdy neslyšela a nečetla,tak pak napiš jaké jsi je tam měla.Handlování na MMB moc nejde - spíš si asi kup stříšku a tuhle modrou prodej :-D to půjde asi lépe.A jakou chceš?Já jsem happy za tu růžovou :palec: tu jsme si moc přála.Mě také to bee plus přišlo divné - rps.ty volné boky bála jsme se,že mi tam Valinka bude strkat nohy a ruce.To Callisto - našla jsme na webu,že je široké 30cm - Bee má 25cm a s bočnicema,když je zmíčkneš tak 30cm.Ale nemusíš se toho bát :palec: mě se tam malá vejde i v bundě a ve fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.4.11 21:39

Sehnala jsem poslední kousek na annaviktorie.cz za 11 tis. s novorozeneckou vložkou, zítra nám ho pošlou. Ten obchod znám spíš díky tomu, že jsem měla blbou zkušenost s babyparkem a nechci už tam utratit ani korunu, takže jsem hledala kdo jiný bugaboo v ČR prodává. Ještě je nějaký obchod v Pardubicích , ale tam nemají nic, všechno objednávají. Ta růžová stříška je super, mě se moc líbí i žlutá, pak je to taková fakt včelka :)ale asi to budu muset objednat odněkud zvenku, tady už je nikde nemají. Možná nechám nějakou ušít a budeme mít origoš,strašně se mi líbí ta světlounce růžová, co je teď limitka na plusko.A třeba Gwen Stefani má krásnou , ale té to ušili samozřejmě přímo v bugaboo - a rádi :lol: :) - mimochodem taky jí tam ten malej trošku „vlaje“
http://www.growingyourbaby.com/…l193267_009/
Nemáš náhodou tu letní stříšku? To by mohlo být na léto docela fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí