Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beedíky
ten černej je nádhernej
ach chci nový kočárek
a ještě se zeptám.Když ti malá chodila tak jsi ji dávala v zimě do fusaku s botama a nebo jak?
Holky, včera jsem prvně dala do Pluska Lodger a vůbec tam ten hořejšek nedrží, stále to padá na záda, máte to tam nějak přidělané?
Ahoj majitelky bee plus, už jsem to napsala do jiného tématu, ale dám to ještě i sem:
Já jsem si po dlouhém rozvažování zakoupila cca půl roku ojetý bee plus v červenci 2011. Kamarádka plusko již měla od března 2011 a byla obrovsky spokojená.
Bohužel já už tolik ne. Kočárek je krásný, designový a lehký, krásně se mi vejde do kufru, výborný nákupní košík, nastavitelná spojená rukojeť.
Paráda, ale bohužel, co se týče jízdních vlastností, tak je to naprostá katastrofa, což bych řekla, že bude u kočárku ta nejhlavnější priorita. Stačí jít trošku rychleji než chodí šnek a kolečka se rozvibrují a tím i celý kočárek a nedá se dál jet. Je úplně jedno, jestli jedete po naprosto hladkém povrchu, či po zámkové dlažbě, po chodníku, na přechodu pro chodce přes bílé pruhy je to taky hrůza. Nejhorší jsou mírné kopečky dolů…to musím pokaždé kočárek přizvednout a jet jenom po zadních.
Kočárek má být určen do města, ale bohužel mětský terén absolutně nezvládá. Nejlíp jezdí po lesních rovných pěšinách či po trávě (například v lese v oboře Hvězda), to ani nevydává žádné rachtavé zvuky jak starý embéčko.
Je vidět, že i samotná veleslavaná firma Bugaboo zjistila, že kočárek je špatný, protože momentálně zcela zastavila jeho prodej.
Nemám ta údajně nebezpečná plastová ložiska – ale s těmi prý k vibracím nedochází, což bych opravdu uvítala. Přesto snad budou u všech kočárků ložiska vyměňovat za nová, takže jsem si na Babyparku napsala na pořadník, jakmile budou na skladě. Nyní totiž mají pouze sady na výměnu těch nebezpečných plastových.
Osobně koupě dost lituji a uvažuji o prodeji. Vysoká pořizovací cena by mi nevadila, kdyby kočárek byl funkční, což bohužel opravdu není.
důležité je, že to firma aktivně řeší, oznámila chybu a všem majitelům Bee, zakoupených od ledna do září 2011 posílá nahradní sadu na úpravu špatných koleček zdarma.. ![]()
Dobrý den holky,potřebuji poradit
Mám nyní našeho milovaného bee plusko v limitce Missoni,jsem s ním max. spokojená,ale už moc toho nenajezdíme a ještě se mi moc líbí Quinny Zapp Q Design.Co myslíte,mám ho vyměnit nebo ponechat plusko
pořád přemyšlím a nevím nevím......Zappky jsem už měla,ale ty obyč a byla jsem spokojená,ale bgb je bgb ![]()
Petro ja jsem na tom stejne ![]()
Mozna v nakupnim centru. Ale jinak katastrofa. Kocarek neprojede nikde. ![]()
Jsem tak zklamana.
O vikendu jsem tu mela rodinu. Takze prochazka po Praze.
Jenze ja misto pohody neustale koukala kam jedu a manzel porad odnekud tahal nas kocar.
Uspavani dcery na zahrade? Konecna po trave ani kus neprojedu.
Kocarek je nadherny. Nej co jsem kdy mela ( a ze jich bylo
)
Ale jen tak do obchodniho centra.
Vubec nevim co si pocit. Vzdat se ho nechci. Mam k nemu veskere prislusenstvi. Jsem si ho vysperkovala. Ale na jizdu v nem se netesim.
Jeste ze moc nejezdime. Denne bych asi plakala. ![]()
Nechci, aby to vyznělo škodolibě, ale jsem ráda, že je tady někdo se stejnými problémy, protože já jsem si připadala nějakou dobu jako idiotka, když ho každý vychvaloval. Halt někdo má štěstí na dobrý kousek a někdo bohužel na zmetka.
Kdyby stál kočárek co ostatní golfky, tak bych to ani neřešila, ale jeho pořizovací cena je hodně vysoká a ve výsledku spíš nehorázná…
Stále čekám na ta ložiska z Babyparku a bohužel zatím stále nejsou, takže už přestávám doufat, jestli vůbec budou…:-(.
No tak uvidíme. My teďka nejezdíme skoro vůbec, moje holka začla chodit až v 17 měsících a od tý doby už toho moc nenajezdíme..navíc teďka je stejně hnusně, takže ven ani nechodíme…ještě že mám spolehlivou tříkolku Teutonku a už mi přestává vadit, že je to těžší spor%ták…projede každý terén bez jediného klopýtnutí......
Precetla jsem vsechny vase prispevky, a ne jednou
V brzke dobe se stanu majitelkou starsiho bugaboo bee. Momentalne resim podlozku. Rozhoduji se zda koupit original nebo si nechat usit. Poradite mi prosím? Vetsina z vas uz je velice zkusena. O madamecrazy ani nemluvim. Vase sbirka kocarku mi vyrazila dech. Uzasne ![]()
Zijeme momentlane ve Spanelsku, tak resim horko a dobre odvetravani. Dceri je ted 10 mesicu.
luluso píše:
Precetla jsem vsechny vase prispevky, a ne jednouV brzke dobe se stanu majitelkou starsiho bugaboo bee. Momentalne resim podlozku. Rozhoduji se zda koupit original nebo si nechat usit. Poradite mi prosím? Vetsina z vas uz je velice zkusena. O madamecrazy ani nemluvim. Vase sbirka kocarku mi vyrazila dech. Uzasne
Zijeme momentlane ve Spanelsku, tak resim horko a dobre odvetravani. Dceri je ted 10 mesicu.
ahoj,určitě bych koupila originál podložku
původně jsem chtěla také šitou ale tady mi také poradily,že spíš ne a jsem moc spokojená.Na léto krásně chladí a na zimu hřeje… mám ji danou pod fusakem. ![]()
Jinak také mám starší bee a spokojenost veliká.Letní stříška je luxusní!
Petro ja nemluvila o vibraci kolecek. K té jsem se ani nedostala.
Myslela jsem celkove jizdni vlastnosti. Krome hladkeho povrchu neprojede kocar naprosto nic.
Ale rozhodla jsem se ze si ho necham do tech OC. ![]()
Stejne fakt nikam nejezdime. Kocarek taham max 1× tydne.
A mam tu jeste Nunu. Ta me zas prekvapila co vse projede ![]()
Rozhodne si nemyslim ze je Bee vhodny jako hlavni kocar.
Podle me je to doplnkovy krasavec ![]()
Jako hlavní Kočár určitě ne, beru to jako golfky s bonusem otočné sedačky. Já mam zkušenosti se starším typem, zas takova katastrofa mi to nepřipadá, používám ho na cesty do Brna, do Prostějova, tam jezdí v pohode, u nás v Olomouci je to „no way“ to se proste neda, ještě kdyz byla malá hodně lehká, tak to docela šlo, ted v roce a pul se zasekneme v kazde díře.
Ono je to něco za něco, kdyby byl Kočár pevnější, tak zas bude těžší. Takže já to beru jako ze jsou to hezke predrazene golfky ![]()
Tak já mám plusko už více jak půl roku jako hlavní kočár
chtěla jsem s ním odject i zimu
,ale přeci jen si ponechám slaloma,dokud to půjde,tak budeme stejně jezdit jen pluskem,kdo by se tahal se sportákem.Jinak s ním jezdíme skoro denně,je fakt ,že při každé nerovnosti se kočárek jakoby zapíchne a zasekne
Měla jsem i nunu,zappa, ale na plusko nedám dopustit,je to nás milášek ![]()
tiana78 píše: .......Jinak s ním jezdíme skoro denně,je fakt ,že při každé nerovnosti se kočárek jakoby zapíchne a zasekne…
no to je právě ono , že při každé nerovnosti. A vzhledem k tomu že v Praze je to všude samá dlaž.kostka nebo kočičí hlava … pro Bee masakr ![]()
jenže je fakt nádhernej
žádnej kočárek na něj nemá …
takže do OC bude super , jen přemýšlím s jakým kočárem přečkáme zimu a teren… nic mě nenapadá a že jsem jich měla ![]()