Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
17.8.14 00:01

Už jsem to tu dala do inzerátu. kočárek nemá chybu co se týče uplně všeho. ale už chci koupit golfky a máme v bytě mini chodbičku, takže dva kočáry by se nevešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.14 00:13

Měla jsem před tím stokke cruise. a měnila jsem za buffalo a ten mě uspokojil. za rok, co je na trhu na něj není jediná reklamace. zvládá všechny terény, je lehký, košík je obrovsky a uveze těžké nákupy, pro miminka co nesedí a už chtějí vidět ven má supr polohu, něco mezi sedem a lehem. Naše holčička už všude ťape, tak chci jen rychlé golfky. uvažuji o bee3, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
17.8.14 00:26

@CHABA Tak ja bych ho chtela moc ale bohuzel tohle je na mne jeste drahe, navic mam kluka takze polovinu veci nevyuziji, jelikoz jsou v barve soft pink :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.14 01:01

Chápu :-)…je to dražší kočárek. ten komplet co nabízím stojí nový přes 40 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
17.8.14 18:37

@CHABA mela bych zajem jen o strisku a popripade fusak petrol blue, slo by to? Aspon by jste mohla dat levneji kocar pak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.14 20:17

Ahoj Lucie, zatím to nechám pohromadě. budu na Tě myslet, když by někdo potahy a fusak nechtěl, ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
17.8.14 20:43

@CHABA ok,tak jo, mozna i podlozku bych vzala. Kdyztak napis. Diky mooc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.14 20:50

Jo, podložka. tu mám 14 dní :-). v kombinaci se s tříškou soft pink je to nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
17.8.14 21:06

@CHABA no jo, to je luxus s tou ruzovou :pankac: ale ja mam kluka, tak bych ji mela k strisce cars ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.14 21:20

Juuu, tak to by byla tedy ještě větší nárhera. ty auta nemaj chybu. ona ta kremová -bíla dětem moc sluší. vypadaj na tom světlém podkladě dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
18.8.14 20:53

@CHABA jo jo. Mam wool vložku a ta barva je krasna, proto bych kdyztak chtela i tu normal podlozku. Tak uz jsi dala inzerat i bez prislusenstvi? Ted je ta cena 17tis fakt pekna, to se urcite nekdo ozve :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.14 21:37

Ozývá se spousta lidí, ale většinou to chtěj bez autosedačky a nebo doplňků. bych byla raději, kdyby se to prodalo dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
18.8.14 21:49

@CHABA před 2 hodinama jsem poslala peníze za wanderer kdybych to věděla že to prodáte jen takto ( já bych si vzala i autosedačku) tak jsem toho mýho ukecala :( skoda, přeji at nekdo brzo koupí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.14 22:15

Vše je jak má být. budete mít funglovku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
18.8.14 22:25

@CHABA Ne budu mit taky bazarovy, po 2 kocarcich uz na novy nejsou penizky ale je fakt ze to byl prvni kocarek do ktereho jsem se zamilovala a strasne ho chtela. Budiz me prani splneno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí