Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kačka25 píše:
Holky, nestraste me! By me zajímalo, kde to ta dobra duše zkoušela, tady v ČR zatím určitě ne! Přijde mi to nejaký cely divny. Stocke bych nechtěla ani náhodou, takže tam litovat nebudu, rozmyslela jsem se mezi cameleonem a Buffalo, podlehla jsem bufovi, mám ho za dobrou cenu, tak myslím pokud se mi nebude vyhovovat, tak ho prodam. Ale ja porad věřím, ze bude.
Paní je z Rakouska a tam je Buffalo v prodeji už od 15.3.
@smale Díky za povzbuzení, taky si to myslím. Bugaboo je kvalitní výrobce a Buffalo jako novinka do terénu rozhodně nemůže byt fórový… My měli u první dcerky kočárek z Polska, a i když měl spoustu dobrých vlastností, tak myslím, že Buffík mě rozhodně nezklame… ![]()
@barca77 -tak to ráda slyším, už se těším!
Nevíte od kolikati měsíců dítěte je sporťák? děkuji
@kotýsek píše:
@barca77 -tak to ráda slyším, už se těším!
Nevíte od kolikati měsíců dítěte je sporťák? děkuji
Od 6 měsíců, ale obecně se má dítě dávat do sportovní sedačky, až samo sedí.
Tak co holky? Ozval se Vam někdo z chytrych hracek? Ja nemam zadne info… ![]()
Před hodinou mi volala p. Vanda, že během příštího týdne, mám Buffa doma. UŽ SE MOC TĚŠÍM!!
A zároveň mi dneska paní psala, že mi posílá fusak, který jsem si koupila přes MMB.-v barvě dark grey
jako nový za super cenu!
J @kotýsek Jooo Vanda mi taky volala!! Tak uz se na nej moooooc tesim! Akorat bude u nasich a slozime ho az po porodu
ale to uz je otazka dni ![]()
Tady jsou reálné fotky kočárku Bugaboo, pro ty co ještě nejsou rozhodnuté.
První várka Buffala je už v ČR.
https://www.facebook.com/media/set/?…
S.
@smale -prosím tě, je potřeba dokoupit ke sportovní sedačce nějakej -potah?? Jako je to potřeba u Cama?
Nebo se to tam jen nasadí na ten rám ten origoš co je v krabici a nato příjde podložka. Díky
Tak ja mám kočárek objednaný v chytrých hračkách a volala jsem tam a řekli mi příští týden. Ja mám čas do prosince, takže to neřeším. Mám boudu off white a objednám ještě růžovou. Včera jsem se na nej byla podivat v Anna a Viktorie. Tam ho mají vystaveny prave s tou růžovou. Je tedy oproti Camu Rusku těžší, ale to je jasny. Ve složenem stavu mi nepřijde ani větší. Me se na tom líbí takový blbosti jako ta zarazka na tašku na rukojeti, ta striska, nemám rada plinu přes boudu a i v zime sviti nebo třeba brzda, ta na rukojeti, na tu bych si snad nezvykla (vím, ze je to kvůli prehazovaci rukojeti). A hlavně Camu u nás už par jezdí a s Buffem budu třeba prvni
!
@kotýsek píše:
@smale -prosím tě, je potřeba dokoupit ke sportovní sedačce nějakej -potah?? Jako je to potřeba u Cama?
Nebo se to tam jen nasadí na ten rám ten origoš co je v krabici a nato příjde podložka. Díky
Ne, ne, nic dokupovat nemusíš. Sedačka je součástí kočárku a nasadíš ji na ten rám místo hlubokého lůžka. Stříšku pak používáš stejnou. Podložku můžeš a nemusíš dokoupit.
@kačka25 Ahoj Kačko, četla jsem, že jsi se bala na Bufíka podívat v AV a máš čas do prosince, proč sis ho nakonec objednala v chytrých hračkách? Kvůli dostupnosti? Mně se u AV líbí, že mají i servis. díky