Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Máma21 -já jsem se toho polohování taky bbála, ale je to super! Třeba naše malá v postýlce už dříve usínala tak, že si lehla naštorc postýlky a nožky si hodila nahoru na ten okraj postýlky. Když měla ještě tu horní polohu roštu. Takže ty mimča to vyloženě vyhledávají mít ty nožky nahoře. Takže i když se ve sporťáku dá ten sedák do polohy ležmo, tak ji to vyhovuje, že má ty nohy nahoře. ![]()
@kotýsek píše:
Tady
Holky, co máte stříšku na Buffalu v jiné barvě než v černé: jakou barvu má zip na stříšce? Je v barvě stříšky nebo černý? Díky.
@smale -je v barvě stříšky-já mám ružovej zips i jezdec je ružovej. ![]()
@kotýsek píše:
@smale -je v barvě stříšky-já mám ružovej zips i jezdec je ružovej.
Ok, děkuji.
Chci si totiž nechat ušít stříšku a sehnat na ni zip je trochu problém… ![]()
@smale -tak pak dej vědět, jak boudička sedí. ![]()
holky a viděla jsem na MMB že nějaká kočka prodává použitého Buffala. ![]()
tak kdyby jste měli někdo zájem za levnější peníz. ))))) ale nevím, jestli už je v ceně zahrnuta i stříška a potah lužka ![]()
Tak jsem si dnes taky privezla domu buffa
chytry hracky mi ho prodali skladem a AV mi sundala ruzovej potah z vystavenyho kusu
je krasnej, zitra sem hodim fotku vedle cama. Doufam ze ho prodam a nez ydou me doma 2 kocarky a jeste x lander ![]()
@Kačka H -víš co by mě zajímalo, ty máš tet tu možnost, protože máš Cama i Buffa. Prosím, prosím vyzkoušej -vem dva pruty z Buffa a navleč na ně stříšku z Cameleona a zkus to dát na kočárek Buffalo. Hrozně mě tento pokus zajímá a pak dej vědět jak to dopadlo, jestli ta stříška z Cama pasovala na Buffa.
Cam má krásnej výběr v barevnosti stříšek a limitek, což u Buffa zatím ne.
A mě hrozně láká koupit nějakou od Cama, ale nevím, jestli by to střihově pasovalo.???
Moc děkuji za pokus ![]()
Klidně ten pokus i vyfot a hod sem foto, moc děkuji. Ráda se podívám. ![]()
![]()
A to jsi kupovala Buffa v tom dni Mariane-takže to byl určitě i za lepší cenu. Že.?
@kotýsek Už jsem na jiné diskuzi dávala fotku a komentář. Kopíruji:
„TAk jsem zaběhal do krámu a vyfotila jsem vám buff + stříška z Cama a musím říct, že je to porod. Prodavačky mi málem ukously hlavu emoticon, protože každý ten kočárek má jiný tvar rubek a musely se tam narvat ty držáky stříšky což vypadalo, že se každou chvíli zlomí. Navíc jak je buff v horní čásrti rozšířený, tak to moc nesedělo, uvolnily se ty klouby na polohování a stříška bude padat. “
@kotýsek nekoupila, v babyparku prodali jedinej cernej, AV dava 12% ake dlouha cekacka. Nakonec ho nam z chytrych hracek za 23780kc a z AV mam strisku s 12% slevou, ale byl to porod. V chytrych hrackach meli jen vystavenej kus, nakonec mi nechali buffa co mel nekdo zamluvenej na konec zari, ze pry dalsi naskladni. Tak jsem jezdila po cely praze
ale dnes jsme ho poprve vyzkouseli v terenu a pak v centru na kostkach. Jednim slovem bomba
ona teda po chvili rve v kazdym kocarku ale zadny drncani a v klidu jsme mohli jet z domu az do mesta
ted jeste prodat cama nebo me manzel zastreli ![]()
Ahoj Holky, nechcete některá přebalovací tašku k Buffíkovi za opravdu super cenu (1500kč)? Prodám novou JJ cole Onyx: http://www.safetots.co.uk/…product_info. html