Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
9.9.13 11:38

@Máma21 -já jsem se toho polohování taky bbála, ale je to super! Třeba naše malá v postýlce už dříve usínala tak, že si lehla naštorc postýlky a nožky si hodila nahoru na ten okraj postýlky. Když měla ještě tu horní polohu roštu. Takže ty mimča to vyloženě vyhledávají mít ty nožky nahoře. Takže i když se ve sporťáku dá ten sedák do polohy ležmo, tak ji to vyhovuje, že má ty nohy nahoře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
9.9.13 11:55

@kotýsek tak to je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.9.13 12:07
Ten růžový je nádherný!!! A podložka je ten prodloužený typ, že? Krásná kombinace, taky bych se otočila!!! :potlesk:
@kotýsek píše:
Tady
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.9.13 21:38

Holky, co máte stříšku na Buffalu v jiné barvě než v černé: jakou barvu má zip na stříšce? Je v barvě stříšky nebo černý? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.9.13 07:10

@smale -je v barvě stříšky-já mám ružovej zips i jezdec je ružovej. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.9.13 09:29
@kotýsek píše:
@smale -je v barvě stříšky-já mám ružovej zips i jezdec je ružovej. :-)

Ok, děkuji. :) Chci si totiž nechat ušít stříšku a sehnat na ni zip je trochu problém… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.9.13 11:04

@smale -tak pak dej vědět, jak boudička sedí. :-)

holky a viděla jsem na MMB že nějaká kočka prodává použitého Buffala. :-)
tak kdyby jste měli někdo zájem za levnější peníz. ))))) ale nevím, jestli už je v ceně zahrnuta i stříška a potah lužka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
13.9.13 23:08

Tak jsem si dnes taky privezla domu buffa :-)) chytry hracky mi ho prodali skladem a AV mi sundala ruzovej potah z vystavenyho kusu :) je krasnej, zitra sem hodim fotku vedle cama. Doufam ze ho prodam a nez ydou me doma 2 kocarky a jeste x lander :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.13 12:24

@Kačka H -víš co by mě zajímalo, ty máš tet tu možnost, protože máš Cama i Buffa. Prosím, prosím vyzkoušej -vem dva pruty z Buffa a navleč na ně stříšku z Cameleona a zkus to dát na kočárek Buffalo. Hrozně mě tento pokus zajímá a pak dej vědět jak to dopadlo, jestli ta stříška z Cama pasovala na Buffa.

Cam má krásnej výběr v barevnosti stříšek a limitek, což u Buffa zatím ne.
A mě hrozně láká koupit nějakou od Cama, ale nevím, jestli by to střihově pasovalo.???
Moc děkuji za pokus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.13 12:27

Klidně ten pokus i vyfot a hod sem foto, moc děkuji. Ráda se podívám. :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.13 12:34

A to jsi kupovala Buffa v tom dni Mariane-takže to byl určitě i za lepší cenu. Že.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava30
14.9.13 16:09

@kotýsek Už jsem na jiné diskuzi dávala fotku a komentář. Kopíruji:
„TAk jsem zaběhal do krámu a vyfotila jsem vám buff + stříška z Cama a musím říct, že je to porod. Prodavačky mi málem ukously hlavu emoticon, protože každý ten kočárek má jiný tvar rubek a musely se tam narvat ty držáky stříšky což vypadalo, že se každou chvíli zlomí. Navíc jak je buff v horní čásrti rozšířený, tak to moc nesedělo, uvolnily se ty klouby na polohování a stříška bude padat. “

• Citovat
  • Upravit
1782
14.9.13 20:47

@kotýsek nekoupila, v babyparku prodali jedinej cernej, AV dava 12% ake dlouha cekacka. Nakonec ho nam z chytrych hracek za 23780kc a z AV mam strisku s 12% slevou, ale byl to porod. V chytrych hrackach meli jen vystavenej kus, nakonec mi nechali buffa co mel nekdo zamluvenej na konec zari, ze pry dalsi naskladni. Tak jsem jezdila po cely praze :)) ale dnes jsme ho poprve vyzkouseli v terenu a pak v centru na kostkach. Jednim slovem bomba :)) ona teda po chvili rve v kazdym kocarku ale zadny drncani a v klidu jsme mohli jet z domu az do mesta :)) ted jeste prodat cama nebo me manzel zastreli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.9.13 12:50

Ahoj Holky, nechcete některá přebalovací tašku k Buffíkovi za opravdu super cenu (1500kč)? Prodám novou JJ cole Onyx: http://www.safetots.co.uk/…product_info. html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
16.9.13 13:02

@Julika odkaz nejde otevrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie