Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@smale - no me furt ta tvoje folie vrtá v hlavě
. Chtěla jsem all black. No ale není, tak se na nej chystám alespoň u beecka.
@smale píše:
@LauJak Mám ofóliováno na all black. Je to autofólie, která se používa na polepy aut. Nechala jsem to dělat v Olomouci u známého, který dělá právě tónování skel a polepy aut. Tady o pár stránek zpět už jsem dávala fotky…
Jé, to vypadá fakt moc dobře!
Taky jsem chtěla all black, ale doma to neprošlo, možná později na sporťák (mám totiž tmavou autosedačku a babička s tím nebude chtít jezdit kdyby byl celý černý kočárek), takže musím sehnat průhledné fólie, ovšem netuším jaké a na kolik to vyjde.. A jak ti ofolioval místa kde jsou takové ty zoubky pod držadlem (ty zarážky při nastavování držadla)?
@LauJak Ty zoubky mám vyřezané…to zasunovací madlo bylo docela pracné, dal si s tím záležet ![]()
Ale fóliovat průsvitnou fólií (nevím, jestli vůbec průsvitná existuje) mi připadá zbytečné… To bych raději vybrala nějakou barvu, v černé je to fakt elegantní. A nebo bych dala stříbrnou karbonovou, ta je taky super. ![]()
@smale Dik za ochotu
Ja mám zatial kolesa OK, ale kocik mám čistonovy, tak som chcela vediet, že po akej dobe sa to začne robit. Videla som jednu babu, ktora to mala dost do A a to sa mi veru nepáčilo.
@smale píše:
@LauJak Ty zoubky mám vyřezané…to zasunovací madlo bylo docela pracné, dal si s tím záležet
Ale fóliovat průsvitnou fólií (nevím, jestli vůbec průsvitná existuje) mi připadá zbytečné… To bych raději vybrala nějakou barvu, v černé je to fakt elegantní. A nebo bych dala stříbrnou karbonovou, ta je taky super.
No právě, já si myslím, že ty zoubky jsou hrozně pracné.. Tu průsvitnou fólii bych chtěla jenom kvůli oděrkám. Každopádně all black je krásný, ale to mně bude doma povoleno až přestaneme používat korbičku a autosedačku. Moc děkuji za info ![]()
@Lakya píše:
Ahojte! Tie co používate dlhší čas buffa netvaruju sa vam kolesa do „A“?
Ahoj, pokud máš kolečka do A, tak to je špatně určitě reklamovat, zda-li tam není špatné uložení koleček.
Holky musím se pochlubit-:-)
mám novou stříšku Edition Andy Warhol- happy bugs-veselý brouček.
Fotila jsem mobilem, ten to moc nepobral, ale jedním slovem vystihnout je-NÁDHERNÁ. ![]()
![]()
Toto je detail z vnitřku boudy, je tam namalované to co zvenku. Malá mi pozoruje broučky ve vnitřku boudičky, když leží. ![]()
Já byla asi před měsícem v Londýně a potkala jsem tam v parku dvě ženský kamarádky na procházce a obě dvě si vezli Buffa. Já koukala jako blázen, protože jedna měla tuto stříšku a druhá měla tu Pendleton to červeno-černé káro- mimochodem na kočárku taky moc krásná. A já myslela, že je to tet u nich novinka i na Buffa. A tak jsem se mojí dosti špatnou angličtinou ![]()
dozvěděla, že to jsou stříšky na Donkyho, ale že pasují i na Buffalo. Tak potom doma jsem listovala na netu a objednala v CHytrých hračkách na Donky. Je fakt, že je asi po přiložení ružové stříšky origoš Buffa tak o centimetr menší, ta broučková, ale sedí i tak. A je to tedy bez toho rozepnutí -prodloužení té stříšky-což mě vubec nevadí.:-):-)
@kotýsek jooo už na to koukám na chytrých hračkách
myslela jsem si to… když já to prodloužení stříšky využivám když spí, bydlime v krkonoších a ještě tu u nás na terase dost fouká… budu doufat že až budu mit druhý mimčo že udělají limitky i s rozepínáním
ale jinak tedy fakt bomba, špice, chválim ti to
je to ozdoba
krásný…
@kotýsek Ještě lépe to sedí (ta stříška z Donkey na Buffalu) když si k tomu pořídíš i ten rám stříšky z Donkey.
Rám už mám doma a budu si nechávat šít prodlouženou Donkey střechu (kterou pak využiju na Buffa i na Versu) ![]()
Tak já se přiznám, že mě se ta broučková střecha nelíbí designově…ale je super, že teda je známo, že z Donkey to sedí na Buffa…
jinak jak jste tu řešily Baby Jogger, měla jsem Elite a Mini GT + ségra měla klasické Mini a pokud bych chtěla znova tříkolku, Eliťák to rozhodně jistí
Perfektní kočár to byl…Na Versu jsem koukala v Malvíku a moc mě neoslovila, já vždycky říkala, že pokud snesu „korýtkové“ sezení u kočáru, tak jedinou volbou bude Bugaboo ![]()