Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
5.11.13 19:43

@smale - no me furt ta tvoje folie vrtá v hlavě ;). Chtěla jsem all black. No ale není, tak se na nej chystám alespoň u beecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.11.13 19:45
@smale píše:
@LauJak Mám ofóliováno na all black. Je to autofólie, která se používa na polepy aut. Nechala jsem to dělat v Olomouci u známého, který dělá právě tónování skel a polepy aut. Tady o pár stránek zpět už jsem dávala fotky… ;)

Jé, to vypadá fakt moc dobře! :palec: Taky jsem chtěla all black, ale doma to neprošlo, možná později na sporťák (mám totiž tmavou autosedačku a babička s tím nebude chtít jezdit kdyby byl celý černý kočárek), takže musím sehnat průhledné fólie, ovšem netuším jaké a na kolik to vyjde.. A jak ti ofolioval místa kde jsou takové ty zoubky pod držadlem (ty zarážky při nastavování držadla)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.11.13 19:51

@LauJak Ty zoubky mám vyřezané…to zasunovací madlo bylo docela pracné, dal si s tím záležet ;)
Ale fóliovat průsvitnou fólií (nevím, jestli vůbec průsvitná existuje) mi připadá zbytečné… To bych raději vybrala nějakou barvu, v černé je to fakt elegantní. A nebo bych dala stříbrnou karbonovou, ta je taky super. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lakya
5.11.13 20:01

@smale Dik za ochotu ;-) Ja mám zatial kolesa OK, ale kocik mám čistonovy, tak som chcela vediet, že po akej dobe sa to začne robit. Videla som jednu babu, ktora to mala dost do A a to sa mi veru nepáčilo.

• Citovat
  • Upravit
532
5.11.13 20:12
@smale píše:
@LauJak Ty zoubky mám vyřezané…to zasunovací madlo bylo docela pracné, dal si s tím záležet ;)
Ale fóliovat průsvitnou fólií (nevím, jestli vůbec průsvitná existuje) mi připadá zbytečné… To bych raději vybrala nějakou barvu, v černé je to fakt elegantní. A nebo bych dala stříbrnou karbonovou, ta je taky super. ;)

No právě, já si myslím, že ty zoubky jsou hrozně pracné.. Tu průsvitnou fólii bych chtěla jenom kvůli oděrkám. Každopádně all black je krásný, ale to mně bude doma povoleno až přestaneme používat korbičku a autosedačku. Moc děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava30
6.11.13 10:06
@Lakya píše:
Ahojte! Tie co používate dlhší čas buffa netvaruju sa vam kolesa do „A“?

Ahoj, pokud máš kolečka do A, tak to je špatně určitě reklamovat, zda-li tam není špatné uložení koleček.

• Citovat
  • Upravit
2069
6.11.13 12:07

Holky musím se pochlubit-:-)
mám novou stříšku Edition Andy Warhol- happy bugs-veselý brouček.
Fotila jsem mobilem, ten to moc nepobral, ale jedním slovem vystihnout je-NÁDHERNÁ. :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.11.13 12:11

Tady celej
nevím jaktože je to obráceně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.11.13 12:13

Toto je detail z vnitřku boudy, je tam namalované to co zvenku. Malá mi pozoruje broučky ve vnitřku boudičky, když leží. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.11.13 12:13

@kotýsek - ale ty je jenom na cama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
6.11.13 12:19

@kotýsek boziiiii… To chci taky :D to je na buffa primo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.11.13 13:03

Já byla asi před měsícem v Londýně a potkala jsem tam v parku dvě ženský kamarádky na procházce a obě dvě si vezli Buffa. Já koukala jako blázen, protože jedna měla tuto stříšku a druhá měla tu Pendleton to červeno-černé káro- mimochodem na kočárku taky moc krásná. A já myslela, že je to tet u nich novinka i na Buffa. A tak jsem se mojí dosti špatnou angličtinou :-):-) dozvěděla, že to jsou stříšky na Donkyho, ale že pasují i na Buffalo. Tak potom doma jsem listovala na netu a objednala v CHytrých hračkách na Donky. Je fakt, že je asi po přiložení ružové stříšky origoš Buffa tak o centimetr menší, ta broučková, ale sedí i tak. A je to tedy bez toho rozepnutí -prodloužení té stříšky-což mě vubec nevadí.:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
6.11.13 13:07

@kotýsek jooo už na to koukám na chytrých hračkách :) myslela jsem si to… když já to prodloužení stříšky využivám když spí, bydlime v krkonoších a ještě tu u nás na terase dost fouká… budu doufat že až budu mit druhý mimčo že udělají limitky i s rozepínáním :) ale jinak tedy fakt bomba, špice, chválim ti to :) je to ozdoba :))) krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.11.13 17:56

@kotýsek Ještě lépe to sedí (ta stříška z Donkey na Buffalu) když si k tomu pořídíš i ten rám stříšky z Donkey. ;) Rám už mám doma a budu si nechávat šít prodlouženou Donkey střechu (kterou pak využiju na Buffa i na Versu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.13 22:39

Tak já se přiznám, že mě se ta broučková střecha nelíbí designově…ale je super, že teda je známo, že z Donkey to sedí na Buffa…

jinak jak jste tu řešily Baby Jogger, měla jsem Elite a Mini GT + ségra měla klasické Mini a pokud bych chtěla znova tříkolku, Eliťák to rozhodně jistí ;) Perfektní kočár to byl…Na Versu jsem koukala v Malvíku a moc mě neoslovila, já vždycky říkala, že pokud snesu „korýtkové“ sezení u kočáru, tak jedinou volbou bude Bugaboo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí