Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
16.12.13 16:08

Ahoj holky, mám prosbičku. Vybíráme kočárek BuffaloxCameleon 3. Jsme z Phy, ale jezdíme pravidelně do Krkonoš. Budeme se stěhovat když bude prckovy cca půl roku na kraj města, kde jsou sem tam díry v silnici…klasické cesty :) ale do té doby panélák. Nevím, zda zvolit Buffalo či Cameleon3 :( :nevim: odrazují mě, že je těžký, že se pronese a méně ovladatelný, nejde s ním houpat. Cameleon je horší přístup do košíku při hlubokém kočárku…to mě docela odrazuje a nevím, zda vyměnná kola jsou dobrá na procházky na chalupě a také horší stabilita. Můžete mi prosím někdo písnout názor? Různě jsem pročítala, ale pročetla jsem cca 10 stránek a pak usoudila, že se vás rovnou optám…please please Help :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.13 16:09

Ten těžšší myslím samo Buffalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.12.13 16:50

@merienka 1
tak Cameleon je takovej elegantní a Buff sportovní vzhledově. Ale moje jasná volba byl Buff, ikdyž cenově vyjdou nastejno. Buff je výbornej do terénu, což Cam absolutně ne. Kamarádka má Cama neon pop a v kloubu po roce ježdění je dosti rozvrzanej. U Buffa je konstrukce robustnější a myslím si, že se tak lehce nerozvrzá. Já jsem tedy velmi spokojená s Buffem. A to že není houpací, to máš jen Ty v hlavě. Protože mimino, co nezažije to mu nechybí. Takže, když hned od počátku budeš mít nehoupací kočárek, tak mímo nebude mít šajnu, že nějaké houpání exzistuje. A tím pádem to ani nevyžaduje. A Buff je JEN o 2.5 kg těžší než Cam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.13 17:06

@kotýsek děkuju moc za názor :) tím, že čekám první, tak vůbec nemám šajnu :) byla jsem rozhodnutá pro Buffalo a pak jsme přišli k naší známé a ta mě ho rozmluvila :? Takže jsem začala váhat. Ale jsem sportovní typ a určitě nebudu jezdit jen po klasických betonových cestách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.12.13 21:54

V babiez v letnanech maji na podlaze pruh z ruznych materialu (kostky, prkna atd), tak tam muzes porovnat, maji tam oba kocarky;-) ale doporucuju pujcit si neci dite, on je rozdil citit hlavne kdyz mas kocar zatizenej… ja mam buffa do mesta a nemenila bych;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
17.12.13 00:08

@merienka 1 díky za tvůj dotaz. Přesně to jsem rěšila ja ;)
A @kotýsek děkuji za důkladný rozbor. Hned se líp rozhoduje a take díky @88petra za dobrý tip. Protože tam se rozhodně vydám a vyzkouším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.12.13 12:37

@88petra už jsem tam byla a zkoušela buffalo a připadal mi moc fajn, než jsem navštívila ten jiný obchod :) ale ještě tam sjedem a porovnám oba…stačí tam dát kabelku :lol: :lol:
@andatko nemáš za co…holky jsou zlatý :) jen Ti doporučuji objednat do konce roku, díky Euru půjde příští roku nahoru, to už mám potvrzené z více zdrojů. Proto na to taky tak pospíchám :) Mě totiš připadá i trošku padlý na hlavu, když mám kočárek, pod tím košík, do kterého se s hlubokou korbou nedostanu…je tam cca 10 čísel místa. A vše tahat na rameni, když u Cameleonu je to dávat na madlo zakáné…to mě také odradilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
17.12.13 12:40

@merienka 1
Diky. Ale ja mam termin az v lete. Tak to hrotit nebudu :)
A kosik vubec nepouzivam. Takze to neni vec, ktere bych prikladala vahu :)

Me se desne libi Cameleon ta kolekce Avenue :srdce: tak uvidim zda jeste bude v lete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.13 00:02

Pokud by mel nekdo zajem, nabizim potahy Buffalo petrol blue za 1500 Kc, my je bohuzel nevyuzijeme. Kdyztak piste pres SZ. Dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
29.12.13 14:34

Holky máte na Buffa originální moskytiéru? Nebo nějakou jinou? A tu vložku do sporťáku http://shop.annaviktorie.cz/…4000182.aspx ? Nebo máte ušité od někoho jiného?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.1.14 14:10

Ahoj Holky, poraďte prosím, jakou máte zkušenost s fusakem. Stačí Bugaboo fusak original nebo raději Arctic High performance? Je ten obyčejný dost teplý i do mrazů pro malé mimčo? Koupila jsem si do korby obyčejný fusak (tenčí, ale je v něm duté vlákno) s tím, že BGB pořídíme až do sporťáku, ale zdá se mi málo teplý, malý má studené ručičky a to je teď pořádné teplo a žádné mrazy. Takže chci pořídit BGB fusak, ale nevím, zda by postačil ten obyčejný nebo je do mínusů nutný Arctic. Předem moc dík za vaše zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.1.14 15:09

@Julika
já mám ten uni od Bugaboo a není vubec extra teplý, vzhledem k tomu, že je venku relativně teplo nato, že je leden, tak se to sním dá. Ale jinak mám beránkový, až budou mínusy. A pokud máš tu možnost a jsi ochotná zainvestovat, tak určitě bych šla do Articu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.1.14 15:12

@kotýsek Aha, díky moc, tak toho se přesně bojím, že nebude dost teplý… Ale zase nejsem nadšená z barevných možností Arcticu… Ale pravda, že teplo je důležitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
2.1.14 15:13

@Julika - mám arctic. Používam ho v korbě, zatím jen tu jednu vrstvu a je super a pěkně jde i do tá korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.1.14 15:27
@kačka25 píše:
@Julika - mám arctic. Používam ho v korbě, zatím jen tu jednu vrstvu a je super a pěkně jde i do tá korby.

Dík moc za radu, taky jsem nad tím uvažovala, jak tam vejde. Jsem ráda za zkušenost, že tam opravdu pasuje. Všude je většinou vidět jen na sporťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí