Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Mám stejný problém asi jako všechny ženské co bydli u rodičů svého manžela či přítele a ja nejsem vyjimkou je to jedna velká katastrofa, nevìm jestli nejsem už blazen a vše si nenamlouvám. Ta Paní nemá žádný konìček ani o nic nejevý zájem chlapa si vyhnala svoji matkou kterou si sem nastěhovala když byli jejì synove mali protože nezvladala domacnost a Tchán to nerozdýchal a zdrhnul za jinou ženskou. No a těď se upína na nas mě se motá do všeho musì u všeho být vše vědet nedej bože když ji něco unikne baba by nám vlezla i do postele nejradši. Pravidla nepomahají spiš je ještě většì peklo a před přìtelem zbrojí proti mě. Nemàte někdo radu co s takovou ženskou?protože mě už napadají jen černé myšlenky
![]()
Jestli chceš zachránit vztah, tak se urychleně odstěhujte.
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Mám stejný problém asi jako všechny ženské co bydli u rodičů svého manžela či přítele a ja nejsem vyjimkou je to jedna velká katastrofa, nevìm jestli nejsem už blazen a vše si nenamlouvám. Ta Paní nemá žádný konìček ani o nic nejevý zájem chlapa si vyhnala svoji matkou kterou si sem nastěhovala když byli jejì synove mali protože nezvladala domacnost a Tchán to nerozdýchal a zdrhnul za jinou ženskou. No a těď se upína na nas mě se motá do všeho musì u všeho být vše vědet nedej bože když ji něco unikne baba by nám vlezla i do postele nejradši. Pravidla nepomahají spiš je ještě většì peklo a před přìtelem zbrojí proti mě. Nemàte někdo radu co s takovou ženskou?protože mě už napadají jen černé myšlenky
![]()
velmi dobře tě chápu a já nebydlím sice s tchýní, ale se svojí matkou. bohatě to stačí…
![]()
@nostress boužel to nejde je to dvou generační baràk a přìtel dole staví pro nás byt ale i to si myslím ji neodradí a bude to snad ještě horší bude tam pečená vařená. Přítel o prodeji domu nechce ani slyšet že by sme se osamostatnili paní mamě s babičkou by se koupilo něco malého a nàm nějaký domeček ale cokoliv řeknu jsem špatná a musìm držet hubu a krok ![]()
@Anonymní píše:
@nostress boužel to nejde je to dvou generační baràk a přìtel dole staví pro nás byt ale i to si myslím ji neodradí a bude to snad ještě horší bude tam pečená vařená. Přítel o prodeji domu nechce ani slyšet že by sme se osamostatnili paní mamě s babičkou by se koupilo něco malého a nàm nějaký domeček ale cokoliv řeknu jsem špatná a musìm držet hubu a krok
jj oni tohle chlapi vůbec neřeší, to je problém nás ženských. jen tě utěším, že v tom nejsi sama a je to velmi náročné ![]()
@Anonymní píše:
velmi dobře tě chápu a já nebydlím sice s tchýní, ale se svojí matkou. bohatě to stačí…![]()
Moje matka je naštěstí normalní ženskà ale neni nad to žít samostatný život asi je odstřelíme na mars
![]()
@Anonymní píše:
@nostress boužel to nejde je to dvou generační baràk a přìtel dole staví pro nás byt ale i to si myslím ji neodradí a bude to snad ještě horší bude tam pečená vařená. Přítel o prodeji domu nechce ani slyšet že by sme se osamostatnili paní mamě s babičkou by se koupilo něco malého a nàm nějaký domeček ale cokoliv řeknu jsem špatná a musìm držet hubu a krok
Musíš? Proč?
@Anonymní píše:
Moje matka je naštěstí normalní ženskà ale neni nad to žít samostatný život asi je odstřelíme na mars![]()
kéž by to bylo možné ![]()
@nostress píše:
Musíš? Proč?
protože přítel se nikam nehne, on ten problém nemá, to tak je, že chlapi problém nemají ![]()
@Anonymní píše:
jj oni tohle chlapi vůbec neřeší, to je problém nás ženských. jen tě utěším, že v tom nejsi sama a je to velmi náročné
Děkuji aspoň za utěchu
aspoň si už nepřipadám jako blázen co jsi vše namlouvá a je vážně chyba asi u polovic tchýní ![]()
@Anonymní píše:
protože přítel se nikam nehne, on ten problém nemá, to tak je, že chlapi problém nemají
Sorry, ale chyba byla souhlasit s takovým třaskavým badlením. A za další, pokud už teď to je takto nahnuté, to chcše žít celý život takto? Pokud by přítel nechtěl nic řešit, pak bych se odstěhovala já. Ale to jsem já, co uděláš ty, je jenom na tobě. Je to tvůj život.
@Anonymní píše:
Děkuji aspoň za utěchuaspoň si už nepřipadám jako blázen co jsi vše namlouvá a je vážně chyba asi u polovic tchýní
jojo to já si také připadám, že já jsem blázen a že chyba je u mě. když člověk nemá podporu v partnerovi, tak nemůže nic moc dělat, vid. znám to velmi dobře. moje matka je velmi autoritativní, má vždy a ve všem pravdu, bydlíme v baráku, kde máme každý svůj byt, ale je to úplně jedno, vleze všude. ona může, protože je moje matka a myslí si, že ji budu poslouchat do smrti.tak zjištuji, že je lepší pro mě si ji vyslechnout a myslet si o zadní části a už ji kolikrát ani nevnímám, mám nervy jen jedny.
![]()
@nostress píše:
Sorry, ale chyba byla souhlasit s takovým třaskavým badlením. A za další, pokud už teď to je takto nahnuté, to chcše žít celý život takto? Pokud by přítel nechtěl nic řešit, pak bych se odstěhovala já. Ale to jsem já, co uděláš ty, je jenom na tobě. Je to tvůj život.
a kam by jsi se odstěhovala?? na podnájem? to není žádná jistota, to tě můžou kdykoliv vypovědět smlouvu. a když nemám miliony na byt, tak to není jednoduché se jen tak odstěhovat.
@nostress píše:
Musíš? Proč?
Protože jsem malá paní v tehle domacnosti, nikdo mě nerespektuje cokoliv řeknu je rázem použito proti mě. A ja si myslím že by to ani kvůli nám neudělal. Tvrdí že jakmile půjdem dolů vztahy se zlepšì
@Anonymní píše:
a kam by jsi se odstěhovala?? na podnájem? to není žádná jistota, to tě můžou kdykoliv vypovědět smlouvu. a když nemám miliony na byt, tak to není jednoduché se jen tak odstěhovat.
Každá situace má svoje řešení, jenom je potřeba ho najít. Vím o čem mluvím.
S přítelem bych si v klidu promluvila o všem, o svých pocitech, a řekla bych mu, že takto už dále žít nedokážu. Zeptala bych se ho, jestli to chce nějak smysluplně řešit, třeba tím, že on sám matce nastaví mantinely, i za cenu že udělá zvlášť vchod pro vás, a dá na dveře zvenčí koule, anebo půjdete spolu třeba do garsonky, než se to vyřeší. Pokud by nechtěl, tak jak já se znám, šla bych zatím bydlet klidně třeba s jinou ženou na podnájem, nebo bych hledala jiné řešení, ale když cítím, že už něco v životě nedávám, tak je někde něco špatně, a je potřeba to řešit.
@Anonymní píše:
jojo to já si také připadám, že já jsem blázen a že chyba je u mě. když člověk nemá podporu v partnerovi, tak nemůže nic moc dělat, vid. znám to velmi dobře. moje matka je velmi autoritativní, má vždy a ve všem pravdu, bydlíme v baráku, kde máme každý svůj byt, ale je to úplně jedno, vleze všude. ona může, protože je moje matka a myslí si, že ji budu poslouchat do smrti.tak zjištuji, že je lepší pro mě si ji vyslechnout a myslet si o zadní části a už ji kolikrát ani nevnímám, mám nervy jen jedny.![]()
Tak to buď ráda za byt my jsme v jednom pokoji ja s dcerou a přítelem vše společné, no na palici a když vidim každý den tu babičku sedět v kuchyni a luštit křižovky podotikam od sameho rana do setmění omlouvàm se za vyraz ale už se mi otevírá kudla v kapse
![]()