Být stále mlád... :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
10.4.15 22:49
@Ondrášovka.N píše:
Myslim ze kdyby to nazpivaly jen holky tak s tim nikdo problem nema :)

Tak nějak :mrgreen:.

A jako manželka Karla Gotta bych byla připravena i na tuto variantu.

• Citovat
  • Upravit
4984
10.4.15 22:50
@ncc1701 píše:
@Ondrášovka.N
Tak Ivana už se s kritikou nějak popasuje.

no jo aby se za ni holcicky za par let taky nestydely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
10.4.15 23:56

Krásný a nápaditý dárek. Viděla jsem to už loni v létě, pár dní po Karlových narozeninách a dojalo mě to. Jejich lásku a štěstí jim přeji :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
10.4.15 23:58

Za mě v pohodě..Respektive je mi to úplně jedno a jako dárek pro tátu pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.4.15 03:40

Jsem čekala zase diskuzi o druhé míze nějakého manžela :D A on fakt Gott, teda Ivuš. Písnička v pohodě, akorát teda víš, že ženy nejsou jenom černé nebo bílé, měls je v mnoha barvách :lol: co to je? A to prdelatý plážový triko při oprašování zrcadel na polici. Když už to holčičky tak bavilo, nemusela tam maminka komponovat nutně, jak byl tatínek strašlivej kanec, mně to teda žádnou slzu nevehnalo, je to hloupý, ale paní taky není moc myslivna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
11.4.15 05:18
@Michelangelo píše:
Krásný a nápaditý dárek. Viděla jsem to už loni v létě, pár dní po Karlových narozeninách a dojalo mě to. Jejich lásku a štěstí jim přeji :srdce: :kytka:

:palec: Moje slova, vtipny a osobni darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.4.15 08:03

Mě se teda nelíbí ani verze pana Gotta, Alphaville jsou hudba mého mládí!
Klip jsem viděla, přijde mi to spíš pro domácí pouštění, jako dárek super. Cpát to ale do televize je asi důsledek nemoci spousty pseudo osobností, myslet si, že národ musí oblažovat svojí produkcí za každou cenu a s každým prdem. :(
Paní Gottová mi přesně přijde jako taková snaživka a chtinda, ale každému co jeho jest. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
11.4.15 08:15

Je to jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.4.15 09:55
@Agnesita píše:
Jsem čekala zase diskuzi o druhé míze nějakého manžela :D A on fakt Gott, teda Ivuš.Písnička v pohodě, akorát teda víš, že ženy nejsou jenom černé nebo bílé, měls je v mnoha barvách :lol: co to je? A to prdelatý plážový triko při oprašování zrcadel na polici. Když už to holčičky tak bavilo, nemusela tam maminka komponovat nutně, jak byl tatínek strašlivej kanec, mně to teda žádnou slzu nevehnalo, je to hloupý, ale paní taky není moc myslivna.

Co jsou tedy podle tebe asiatky a indiánky? Říkat o někom, že není myslivna a sám nevědět, že ženy nejsou jenom černé a bílé? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.4.15 10:10

Mě se to moc líbilo už loni, dokonce jsem si to pustila několikrát. Je mi líto lidí, kteří mají tendenci plivat na videoklip, proboha vzpamatujte se všichni, nešlo o mezinárodní soutěž, ale o blbou písničku. Tolik nenávisti, zase se mi potvrdila ta naše česká povaha, závist, závist. A ti co tu píšou, že nezvidí, že se jim to jen nelíbí, nevěřím tomu, že to není zášť. Nikomu se nelíbí všechny písničky, ale nikdo to nebude takhle komentovat jak Gottovým. Je mi jich upřímně líto.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
11.4.15 10:12
@Agnesita píše:
Jsem čekala zase diskuzi o druhé míze nějakého manžela :D A on fakt Gott, teda Ivuš. Písnička v pohodě, akorát teda víš, že ženy nejsou jenom černé nebo bílé, měls je v mnoha barvách :lol: co to je? A to prdelatý plážový triko při oprašování zrcadel na polici. Když už to holčičky tak bavilo, nemusela tam maminka komponovat nutně, jak byl tatínek strašlivej kanec, mně to teda žádnou slzu nevehnalo, je to hloupý, ale paní taky není moc myslivna.

Proboha měla to být legrace, umí si prostě ze sebe udělat srandu, co je na tom?

• Citovat
  • Upravit
2562
11.4.15 10:52
@Michelangelo píše:
Co jsou tedy podle tebe asiatky a indiánky? Říkat o někom, že není myslivna a sám nevědět, že ženy nejsou jenom černé a bílé? :roll: :lol:

Panebože :roll: děkuju za osvětu. To jsi snad nemyslela vážně? „Co to je“ nebyl dotaz na barvy různých typů lidí, jen povzdech, proč to musí paní Ivana cpát do písničky, kde zpívají i malé dcery, jistě je hodně zajímá, v kolika barvách měl tatínek ženy. A ano, osobní dárek to je, proto měl být předán a prezentován osobně. Karla náhodou můžu, přeju jim ranec lásky a štěstí, ale tohle je kýč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.4.15 10:54
@šmoulinka71 píše:
Proboha měla to být legrace, umí si prostě ze sebe udělat srandu, co je na tom?

Zase už se tu nenosí vlastní názor, aby mě někdo nenařknul z nějakýho závistivýho čecháčkovství? Klid, jo. Prostě pro mě je to blbý a myslím, že když už, tak to mělo být jen pro božskýho Káju a ne do televize na sebeprezentaci unylé moderátorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.4.15 10:58
@Agnesita píše:
Zase už se tu nenosí vlastní názor, aby mě někdo nenařknul z nějakýho závistivýho čecháčkovství? Klid, jo. Prostě pro mě je to blbý a myslím, že když už, tak to mělo být jen pro božskýho Káju a ne do televize na sebeprezentaci unylé moderátorky.

A proč by to nemohla někomu ukázat? Joooo vlastně, aby se ji ostatní nevysmáli. No jo no. Můžeš mi tedy vysvětlit, proč se tak nemluví třeba o Hapkovi, mě se taky osobně nelíbí jeho písničky?

• Citovat
  • Upravit
2562
11.4.15 11:00
@šmoulinka71 píše:
A proč by to nemohla někomu ukázat? Joooo vlastn, aby seji ostatní nevysmáli. No jo no.

Hm :nevim: a dál? Co by nemohla, ale když ukáže, tak musí ostatní držet pusu? Fakt logika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí