Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já ale jako těhotná odešla od bývalého už předtím, než jsem zjistila že vůbec jsem těhotná.. Navíc bývaly nechtěl být nikde psaný po oznámení těhotenství., Soud žádný nebyl. Ani podani..jen jsem mu jednou napsala, a odpověď zněla ( až bude vše soudne.) Jsem mladá čerstvá maminka. Já si nežádala žádné jiné dávky, nepobiram ani příspěvek na dite, žádné dluhy ani exekuce nemám a celkově ani žádné problémy, krom tohohle. Ze začátku měl snahu o mě, když viděl malého apod.. ale jakmile jsem odmítla jeho, že mám přítele obratilo se to vše vzhůru nohama.
Aha, takže z jeho strany asi nehrozí, že by to dal k soudu on že? Požádej FB o smazání té fotky, a zamkni si svůj profil, aby nemohl stahovat další. Uvidíš, jak to bude dál. Momentálně je ale prostě cizí člověk, to je fakt, a dítě mu dávat nemusíš. Kdyby měl opravdu zájem, tak už o je u soudu dávno. Ale on asi moc dobře ví, že by musel ptatit, tak se do toho nehrne že?
@Anonymní píše:
Tyvole, píšu, že ho viděl na začátku. Pul roku je 6,7 měsíců a bude mu teprve 8. Vy umíte jen rypat ale nedokážete poradit. Proč to vůbec komentujete.
No na blbý dotaz blbá odpověď. Pokud není otec v RL, požádej správce o smazání fotky, je to cizí člověk. Stejně tak pokud není v RL, nemusí ti jako cizí člověk na dítě nic platit.
Půl roku je šest měsíců, ne osm.
Já ale jako těhotná odešla od bývalého už předtím, než jsem zjistila že vůbec jsem těhotná.. Navíc bývaly nechtěl být nikde psaný po oznámení těhotenství., Soud žádný nebyl. Ani podani..jen jsem mu jednou napsala, a odpověď zněla ( až bude vše soudne.) Jsem mladá čerstvá maminka. Já si nežádala žádné jiné dávky, nepobiram ani příspěvek na dite, žádné dluhy ani exekuce nemám a celkově ani žádné problémy, krom tohohle. Ze začátku měl snahu o mě, když viděl malého apod.. ale jakmile jsem odmítla jeho, že mám přítele obratilo se to vše vzhůru nohama.