Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Skoušela, ale je to horší, než lepší. Minule mě mamka vykřičela, proč jsem nezůstala s bývalým, jako to bylo.Že jsem byla nešťastná je jim asi jedno. Z vnučky velkou radost taky nemají. Když jsem loni potratila, tak byli snad i rádi. Čas vyřeší spoustu věcí, třeba se něco změní.
Moc s tebou cítím. Víš, oni nemají právo určovat s kým bys měla žít. Je to od nich zlé. Já bych omezil kontakty na minimum, nebo úplně. Oni se totiž asi nezmění a tebe to bude úplně ničit.
@Anonymní píše:
Skoušela, ale je to horší, než lepší. Minule mě mamka vykřičela, proč jsem nezůstala s bývalým, jako to bylo.Že jsem byla nešťastná je jim asi jedno. Z vnučky velkou radost taky nemají. Když jsem loni potratila, tak byli snad i rádi. Čas vyřeší spoustu věcí, třeba se něco změní.
Ahoj, máš můj velký obdiv, že jsi nezůstala.. Dokáži si představit jak to muselo být těžké.. Víš, ono spousta lidí, včetně těch nejbližších, že tvoje rozhodnutí je špatné.. ale jen TY žiješ svůj život a jen TY máš mít svaté právo oněm rozhodovat..
@Martina.ova právě kvůli malé chci omezit návštěvy. O penzionu jsem také přemýšlela. Bylo by to lepčí, přijít k našim na pár hodin a papá.
Pár měsíců jsem u našich nebyla.Po příjezdu mě čekala další nálož pomluv, lehce usměvných, např. že se oblékáme všichni v charitě apod.Jela jsem na tři dny.
Během návštěvy našich jsem jela k bývalému pro knihy a táta jel se mnou. U bývalého doma nás čekal neskutečný šok, nepořádek a smrad.Od mého odchodu nebylo v domku nic myto, včetně WC apod.,všude vrstvy špíny. Vedle kuchyňské linky mrtvá myš, na lince pastičky na myši.
Nemůže být psych. v pořádku, když mu nevadí takové prostředí.
Táta zcela obrátil ve vztahu ke mě a malé.
@Anonymní píše:
Pár měsíců jsem u našich nebyla.Po příjezdu mě čekala další nálož pomluv, lehce usměvných, např. že se oblékáme všichni v charitě apod.Jela jsem na tři dny.
Během návštěvy našich jsem jela k bývalému pro knihy a táta jel se mnou. U bývalého doma nás čekal neskutečný šok, nepořádek a smrad.Od mého odchodu nebylo v domku nic myto, včetně WC apod.,všude vrstvy špíny. Vedle kuchyňské linky mrtvá myš, na lince pastičky na myši.Nemůže být psych. v pořádku, když mu nevadí takové prostředí.
Táta zcela obrátil ve vztahu ke mě a malé.
Tedaaaa, jak někdy dokáže pomoct náhoda, ze.
ted rodiče konečně pochopí, jak to je.
Zakladatelka. Psala jsem sem loni o problémech s rodiči. Dopadlo to tak, že jsem k nim přestala jezdit. Dcerka už všechno vnímá a nechci, aby slyšela, že jí pomlouvají rodiče.
Ouč. A to by jeden řekl, že od shlédnutí hnusu v baráku by aspoň otci mohlo dojít, co za užitečného muže byl ex.
Dlab na ně. Co chtěli, to mají.
@lokasenna píše:
Ouč. A to by jeden řekl, že od shlédnutí hnusu v baráku by aspoň otci mohlo dojít, co za užitečného muže byl ex.Dlab na ně. Co chtěli, to mají.
Dlabu, jenom před vánoci je mi to líto. Oni to postupem času převrátili, že ten bordel má kvůli mě. A prý chudáček nemá pořád ženskou, aby mu uklízela.
Asi bych měla jednou měsíčně dojet mu navařit a vygruntovat.
Anonymní: Ber to jako skvělou příležitost nemuset se na Vánoce tahat do Čech a pro jednou si vychutnat ničím nerušené svátky se svou novou rodinou. A co se pana Prasete týče, přej mu ty myši. Třeba něco chytne!
@lokasenna píše:
Anonymní: Ber to jako skvělou příležitost nemuset se na Vánoce tahat do Čech a pro jednou si vychutnat ničím nerušené svátky se svou novou rodinou. A co se pana Prasete týče, přej mu ty myši. Třeba něco chytne!
Byla jsem trpělivá dost dlouho.
Ted uz je asi pozde, ale mozna by byvalo pomohlo zpucovat i byvaleho. Pripada mi, ze ses za celou dobu poradne neozvala, tak te proste nikdo neresi a spinu kydaji dal. Proste protoze se nechas.
Já bych tam už nejezdila vůbec. Dokud se takhle chovají.
Představ si, až bude malá starší, to bude koukat, jak se s vašima hádáte kvůli takovýmhle s prominutím stupiditám?
Ze stejného důvodu jsem radikálně omezila návštěvy u našich, tam sice šlo i jiné problémym ale hádky z toho vyústily stejně a neustálě. Takže tam jdu fakt výjimečně, na hoďku, dvě.¨
Ještě mě napadlo - POkud tam opravdu chceš jezdit, nenašla by se možnost ubytování jinde než u rodičů? řekla bych, že je tam vypjatá atmosféra i proto, že jste spolu několik dní v kuse bez možnosti odpočinku.
Možná že by byla lepší si zaplatit penzion na noc, dvě, jednou za rok, než se s vašima hádat. Takhle bys měla možnost kam se uchýlit.
Ale já bych tam už prostě nejezdila, tohle je moc.