Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
11.2.14 12:14
@petulagabi píše:
no kvůli mně se nechá týrat:-)ženský jsou fakt někdy praštěný..

Nejsem prastena, to si vyprosuju, jestli to bylo na me. Pokud se vcitis do zakladatelky a prectes si nekolik prispevku od vice uzivatelek, ktere pisou, ze si za to muze sama, ze je sama psychopat a sociopat, ze vrana k vrane seda atd atd, tak cloveka, ktery je tyrany a kteremu je vstepovano, ze za vse muze ( coz manipulatori delaji) pochopitelne napadne, ze vlastne ano. Stahne se a uz si nikdy nerekne o pomoc.
Libi se, ze jsi se nad tim zamyslela a rekla, ze ti nektere prispevky otevreli oci ( nebo neco v tom smyslu) ;) Ja to prehnala se slovem dojebat, mela jsem napsat setrit a nebo jen odrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
11.2.14 12:15
@Jemys píše:
Já v okolí taky nikoho neznám, ale to neznamená, že se to neděje. Ale nemyslím, že ženy, které jsou ve vztahu s někým takovým jsou taky psychopatky

Jiste, proc by mely byt psychopatky_ ono psychicky tyrani je zavazna vec a o tom to je, je to manipulace a malokdo si dovede pripustit, ze se to deje zrovna jemu

• Citovat
  • Upravit
21911
11.2.14 12:16
@Moňas.p píše:
Ono slovo dojebat je v tehle diskuzi jedno z nejslusnejsich' mezi nama :-). Protoze ten, kdo si kopne do toho, co potrebuje pomoc a radu je humus nesrovnatelny s jakymkoliv sprostym slovem

Mozna, ale ja se tak normalne opravdu nevyjadruji ;) A kopnout do nekoho…nespravne to je v kazdem pripade :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 12:18
@Moňas.p píše:
A neni to o tom, ze by byla zakladatelka slaboch, ona vetsina tyranych zen jsou naopak neskutecne silne, silnejsi nez ty, co by to nedovolili. A jeste vetsi sila je ta, ze ta zenska to utne a dovede odejit. Je to neskutecna sila!

o tech, kterych mluvis je jen hrstka zen.Ty nechteji odejit z hrdosti, strachu a pak je donuti matersky cit a strach opustit a dokazou to, to je uzasny, hlavne kdyz maji podporu rodiny.Ale nevim, kde jsi prisla na to, ze jsou slabe ty zeny, ktere umi rict ne a maji svou hrdost a vi co za muze hledaji? Ja teda od vztahu necekam jen laaaaaasku, ale kombinaci vsem ruznych, kvalitnich predsnosti a pak i tech mene kvalitnich, ktere jsem schopna akceptovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.2.14 12:19

Zakladatelce je 18 let… s největší pravděpodobností asi ještě bydlí s rodiči.. ne?.. ještě před třemi dny píše jinde, jak si užívá těhu a dopřává si… vypadá naprosto v pohodě… tak buď se ten její psychopat změnil během 3 dnů a nebo je to prostě jednou nahoře, jednou dole…

lituji mladou holku, která si svým počínáním řítí do problémů na celý život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 12:19

Já to spíš myslela tak a je pravda, že se to k této diskuzi nehodí, to jsem přestřelila, že někdy je ten chlap osočovanej jako psychopat a násilník a ženská je hrozně hodná a chudinka a přitom to tak vůbec neni toho chlapa vyprovokuje apod..samozřejmě chlap by se měl ovládat, ale to už pak záleží na jeho míře tolerance a sebereflexe, je pravda, že zakladatelka třeba potřebuje pomoc, nikoliv moralizovat..jen jsem chtěla ukázat i tu druhou stranu, že to neni vždycky tak, jak se napíše, že nejsou vždycky ti chlapi jen hajzlíci a ženský chudinky..ale je pravda, že někdy to tak samozřejmě je..a to může být i případ zakladatelky..tedy se omlouvám a jak píšu poněkolikáté-linka důvěry a policie, nic jinýho nejde dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.2.14 12:20

@Haku
nemám dojem, že by ses měla omlouvat. Fakt jsem si myslela, že tento server je proto, aby si ženské pomáhaly a držely při sobě. Jestliže mě rozčiluje určitý typ diskuse, tak ji neřeším… proč bych se měla rozčilovat a ještě navíc, když jsem těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
@wildcherry píše:
o tech, kterych mluvis je jen hrstka zen.Ty nechteji odejit z hrdosti, strachu a pak je donuti matersky cit a strach opustit a dokazou to, to je uzasny, hlavne kdyz maji podporu rodiny.Ale nevim, kde jsi prisla na to, ze jsou slabe ty zeny, ktere umi rict ne a maji svou hrdost a vi co za muze hledaji? Ja teda od vztahu necekam jen laaaaaasku, ale kombinaci vsem ruznych, kvalitnich predsnosti a pak i tech mene kvalitnich, ktere jsem schopna akceptovat.

Nepisu' ze jsou slabe, jen to, ze ty, co jsou tyrane jsou vetsinou silnejsi ;)

• Citovat
  • Upravit
24379
@Moňas.p píše:
Ve vsem. Zase dalsi, kdo to nezazil, proto neni schopen pochopit

zazila.Jako dcera, i kdyz si to nepamatuji.Byla jsem malinka. Proto vim, ze silnych zen je v tomto pripade malo.Diky bohu ze k nim patri ma mamka.Je to ten nejsilnejsi clovek na svete, doslova a do pismene.No od malinka mam tatu noveho a m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
11.2.14 12:21
@petulagabi píše:
má právo vyjádřit svůj názor, a co jako zakladatelka čeká, že jí poradíme, pohnojila si to sama, sama se z toho musí dostat

Ty jsi krá. a
Policie nepomůže…muselo by toho být o dost víc…navíc musí být důkazy. Jinak se to dá na město jako přestupek. Zaplatí 500 a hotovo.

Příspěvek upraven 11.02.14 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 12:22
@Moňas.p píše:
Ve vsem. Zase dalsi, kdo to nezazil, proto neni schopen pochopit

A teď se mám jako stydět, nebo co? Nezažila a myslím si, že to není náhoda.

• Citovat
  • Upravit
5088
11.2.14 12:23
@Jůlinka T.
@Jůlinka T. píše:
Ty jsi krá. a

tak to je možná trošku zbytečné, ne?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
11.2.14 12:24
@Selfi píše:
Zakladatelce je 18 let… s největší pravděpodobností asi ještě bydlí s rodiči.. ne?.. ještě před třemi dny píše jinde, jak si užívá těhu a dopřává si… vypadá naprosto v pohodě… tak buď se ten její psychopat změnil během 3 dnů a nebo je to prostě jednou nahoře, jednou dole…lituji mladou holku, která si svým počínáním řítí do problémů na celý život…

Spis je to tak, ze jednou je nahore, jednou dole. Typycky pro psychicky teror

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ahoj zakladatelko, chodila jsem se stejným typem, vůbec se mi na to nechce vzpomínat a díky bohu jsem s ní neotěhotněla! Zlomil mi dva obratle a dál snad nemusím říkat. Bála jsem se od něj odejít, aby nechodil k nám domů a za mými kamarády nebo si na mě rovnou někde nepočkal. Chápu, že se taky bojíš a možná i stydíš, co řekne okolí apod. Ale je nutný, abys to řekla, co nejvíce známým lidem, aby ti mohli pomoci. Nejlepší by bylo se přestěhovat, změnit číslo a tak. Já to udělala, a mám po dvou letech konečně klid. Dvakrát přišel po rozchodu k nám domů, ale naši mě podrželi. Ani nevíš, jak jsem se styděla, ale to musíš prostě překonat!!! Trochu lituju, že jsem to nehlásila na policii!!! Teď bych to udělala. IGNORACE A UTNUTÍ KONTAKTU je jediné řešení. Takový psychopati patří do léčebny, když se neumí ovládat.

• Citovat
  • Upravit
4961

@Selfi Není…za ten příspěvek je to ještě slušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí