Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zlinačka taky jsem si myslela, ze to tu je o tom si poradit.Jako litovat nekoho a hladit ho jak dite ktere upadlo jiste ne. Jista davka uprimosti je nutna, ale tak aby to s clovekem pohlo smerem kupredu a ne ho to srazilo jeste hloubeji.
@petulagabi To myslíš vážně? Je normální se nechat vyprovokovat k tomu abych těhotné mířil na břicho nožem?
@G12 píše:
A teď se mám jako stydět, nebo co? Nezažila a myslím si, že to není náhoda.
Delej si co chces, je mi to jedno
mimochodem… myslet znamena vis co… ![]()
@G12 píše:
A teď se mám jako stydět, nebo co? Nezažila a myslím si, že to není náhoda.
KAŽDÝ JE TAM, KDE JE, PROTOŽE TAKOVÉ MÍSTO SI VYBRAL… když mi tohle v životě došlo, tak jsem se vztekala, protože jsem byla já ta oběť a já ta podvedená, já ten chudák… no jo, ale ve své podstatě jsem si za to mohla sama.. vybrala jsem si blbce a dobře mi tak…
co tě nezabije, to tě posílí… bohužel…
@Moňas.p píše:
Delej si co chces, je mi to jednomimochodem… myslet znamena vis co…
@Moňas.p píše:
Ve vsem. Zase dalsi, kdo to nezazil, proto neni schopen pochopit
zazila.Jako dcera, i kdyz si to nepamatuji.Byla jsem malinka. Proto vim, ze silnych zen je v tomto pripade malo.Diky bohu ze k nim patri ma mamka.Je to ten nejsilnejsi clovek na svete, doslova a do pismene.No od malinka mam tatu noveho a moc ho miluji, ale je podobmy jak muj ten spermodarce, jen jinak, je uzasny a mamka sice chtela podobny typ, ale trochu jinak a poprve spatne slapla.Ale nesouhlasim, ze vsechny tyrane zeny, nebo ty co maji doma agresivni lemry, nechaji se ponizovat, pro me z nepochopitelneho duvodu nepouzivaji antikoncepci, jsou silnejsi, nez zeny co chteji od zivota neco vic.To opravdu nesouhlasim!!!
@Selfi píše:
KAŽDÝ JE TAM, KDE JE, PROTOŽE TAKOVÉ MÍSTO SI VYBRAL… když mi tohle v životě došlo, tak jsem se vztekala, protože jsem byla já ta oběť a já ta podvedená, já ten chudák… no jo, ale ve své podstatě jsem si za to mohla sama.. vybrala jsem si blbce a dobře mi tak…
co tě nezabije, to tě posílí… bohužel…
A ti blbci taky dobře ví, na koho se můžou vytahovat. Proto si vybírají určité typy žen
@Jůlinka T. píše:
Ty jsi krá. a
Policie nepomůže…muselo by toho být o dost víc…navíc musí být důkazy. Jinak se to dá na město jako přestupek. Zaplatí 500 a hotovo.Příspěvek upraven 11.02.14 v 12:23
@wildcherry píše:
zazila.Jako dcera, i kdyz si to nepamatuji.Byla jsem malinka. Proto vim, ze silnych zen je v tomto pripade malo.Diky bohu ze k nim patri ma mamka.Je to ten nejsilnejsi clovek na svete, doslova a do pismene.No od malinka mam tatu noveho a m
No co ja se stykam s podobnyma zenskyma, tak to jsou zensky, do kteryc by to nikdy nikdo nerekl a jsou silne hodne. Asi to je vsude jinak, ale v mem okoli je to takhle ![]()
@Selfi píše:
@Jůlinka T.tak to je možná trošku zbytečné, ne?…
v pohodě:-)krávy jsou hezký:-)maj velký oči:-)
@Moňas.p píše:
Nepisu' ze jsou slabe, jen to, ze ty, co jsou tyrane jsou vetsinou silnejsi
to je stejny, jako by jsi napsala, ze ty co nejsou tyrane nejsou vetsinou slabsi
.Je to jen slovni obrat.
Zakladatelko volej policii a ven chodit jen s doprovodem, pro tebe ani pro to malý on není žádným přínosem ![]()
@BaMaK píše:
@petulagabi To myslíš vážně? Je normální se nechat vyprovokovat k tomu abych těhotné mířil na břicho nožem?
jeee, vy se chytáte všeho-ženský no:-)), já nepsala, že je normální mířit nožem na břicho, jen že neznáme celou situaci, třeba mu zakladatelka míří nožem jinam, chápete…můžu tady napsat ten můj je psychopat, dal mi facku, přitom já do něj od rána do večera kopu a sprostě mu nadávám…
@G12 ano, tak to bohužel je… stejně taky si můžeme pořád stěžovat, že nás chlap podvádí a přitom si vybereme dalšího úplně stejného… teorie zrcadlení…
nemám ale pocit, že zakladatelka chce poradit… přítomné jí daly rady, ale na všechny reaguje argumentem…
stejně, pokud nenajde tu sílu v sobě, dál se neposune…