Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sluka píše:
@MalinovaJahoda Být tebou, tak adminy požádám o uzamčení této diskuze a s těmi, kdo se ti snaží nějak poradit či pomoci, tak si spíš napiš více v sz.
Tohle je dost citlivé téma a číst tu, že jsi sama blázen atd. - to je na
Dámy, bez pardonu - vy, co se tu tak otíráte do zakladatelky - jse fakt krávy na entou a @admin klidně mě za to pokárejte, ale tohle číst, z toho je špatně i mně a to nejsem v situaci zakladatelky
Precetla jsem si dikuzi a souhlasim s tim co jsi napsala, nekterym komentarum se fakt nestacim divit…je mi z nektarych taky na
nechapu, kde se v nekterych zenskych bere ta zlost ![]()
Příspěvek upraven 11.02.14 v 11:56
Dámy, a já jsem si dodneška myslela, že na emimino chodí naprosto normální ženský. Jak to tak vidím, některé si sem chodí hojit ego… to je smutné. Je třeba si uvědomit, že ne všechny ženský na zeměkouli jsou silné, rozhodné, ambiciozní atd. Prostě, některé jsou manažerky, některé kadeřnice…společnost je potřebuje naprosto stejně. a tak je to i s povahou. To, co by některé z vás vyřešili za 10 minut je pro jiné problém na měsíce či léta.
Každopádně zakladatelko, v první řadě zmobilizuj síly na to, abys došla na Policii, umí řešit tyto problémy. Na kriminálce mám pár přátel, dokážou pomoct. A hlavně se snaž udržet si pozitivní myšlení. Zvládneš to, ať už se rozhodneš si miminko nechat nebo ne.
Je jedno, co bych udělala já nebo ostatní diskutérky. Je to o tobě. Tvůj lékař/ka může být taky nápomocen a nestyď se jít za odborníky. Psycholog nemůže být krok vedle!!!
Drž se
@zlinačka píše:
Dámy, a já jsem si dodneška myslela, že na emimino chodí naprosto normální ženský. Jak to tak vidím, některé si sem chodí hojit ego… to je smutné. Je třeba si uvědomit, že ne všechny ženský na zeměkouli jsou silné, rozhodné, ambiciozní atd. Prostě, některé jsou manažerky, některé kadeřnice…společnost je potřebuje naprosto stejně. a tak je to i s povahou. To, co by některé z vás vyřešili za 10 minut je pro jiné problém na měsíce či léta.Každopádně zakladatelko, v první řadě zmobilizuj síly na to, abys došla na Policii, umí řešit tyto problémy. Na kriminálce mám pár přátel, dokážou pomoct. A hlavně se snaž udržet si pozitivní myšlení. Zvládneš to, ať už se rozhodneš si miminko nechat nebo ne.
Je jedno, co bych udělala já nebo ostatní diskutérky. Je to o tobě. Tvůj lékař/ka může být taky nápomocen a nestyď se jít za odborníky. Psycholog nemůže být krok vedle!!!
Drž se
@sissi79 píše:
Můžu se zeptat proč sis teda tento obor vybrala ke studiu? A k vysněné práci když evidentně nepatříš k těm co mají pochopení a dokáži pomoct? Velmi totiž záleží v takové situaci na jaké lidi natrefíš.. Pokud bych natrefila na Tebe v téhle situaci vzdala bych to.. Doufám že máš klidné spaní a čisté svědomí.
Naprosto, jen mě budí sem tam mimčo…:-)existují určitě cílové skupiny, se kterými člověk v daném oboru pracuje. S některými mu to prostě nejde:-),nebo pak zjistí, jak je to v realitě, neřikám, že je to tak vždycky, nechci házet všechny do jednoho pytle, ale hodnotim na základě empirické zkušenosti, je mi líto, že Vás to tak rozčiluje. Ale mně spíš přišlo divný, že už je tu podobné téma za krátkou dobu poněkolikáté, tak jsem asi reagovala na všechny dohromady. Díky Vám se mi rozšířily obzory, myslela jsem, že když je chlap slušnej a hodnej, že už tak s nějakejma odchylkama zůstane, když ho moc nevytáčim:-) ale je pravda, že jestli je opravdu psychopat(brala jsme to jako laické označení zakladatelky),tak je to průšvih a poznat to nemusela a měla by se okamžitě někam obrátit…
@Sluka píše:
@MalinovaJahoda Být tebou, tak adminy požádám o uzamčení této diskuze a s těmi, kdo se ti snaží nějak poradit či pomoci, tak si spíš napiš více v sz.
Tohle je dost citlivé téma a číst tu, že jsi sama blázen atd. - to je na
Dámy, bez pardonu - vy, co se tu tak otíráte do zakladatelky - jse fakt krávy na entou a @admin klidně mě za to pokárejte, ale tohle číst, z toho je špatně i mně a to nejsem v situaci zakladatelky
@zlinačka píše:
Dámy, a já jsem si dodneška myslela, že na emimino chodí naprosto normální ženský. Jak to tak vidím, některé si sem chodí hojit ego… to je smutné. Je třeba si uvědomit, že ne všechny ženský na zeměkouli jsou silné, rozhodné, ambiciozní atd. Prostě, některé jsou manažerky, některé kadeřnice…společnost je potřebuje naprosto stejně. a tak je to i s povahou. To, co by některé z vás vyřešili za 10 minut je pro jiné problém na měsíce či léta.Každopádně zakladatelko, v první řadě zmobilizuj síly na to, abys došla na Policii, umí řešit tyto problémy. Na kriminálce mám pár přátel, dokážou pomoct. A hlavně se snaž udržet si pozitivní myšlení. Zvládneš to, ať už se rozhodneš si miminko nechat nebo ne.
Drž se
Pokud nekdo nezazil na vlastni kuzi zivot s psychopatem,' tak t pochopit nemuze, i kdyby jeh vlastni sestra mela tenhle problem, takze soudit, urazet a rikat, jak nechapete je mmo a budte rady, ze nechapete, a opravduh se muze takhle zmenit ze dne na den. Jde to postuone, ze si tohk ani nevsimnete a najednou pred vama stoji ten, ktereho milujete, verite mu, s nozem a vyhrozuje zabitim vas, nebo sebe. Holky, sem fakt moralizovani neparti. A kdyz budete tvrde, tak ne, nepomuze ji to, neotevre oci. Vi, ze je tok spatne, proto tu diskuzi zalozila!
Zakladatelko, udej ho za kradeze, za vyhrozovani a za ohrozovani, vydirani, za vsechni, co pujde, do rodnyho listu ho nezapisuj. Mozna bych ho sama nevyhodila, privolala bychn sij k tomu policii a nechala ho rovnou odvest jima, aby ti neublizil
@Anjes ja se vyjadruji vetsinou velmi slusne, slovo dojebat mi ulitlo vzhledem k citlivemu tematu a pisatelkam, ktere udelaly ze zakladatelky psychopata a sociopata s nizkou inteligenci ( coz je vlastne hloupost, protoze tito lide maji vetsinou inteligenci lehce nadprumernou).Za to slovo se omlouvam, ale ne za nazor, ze jste to nektere prehnaly. Poslat ji na policii bylo spravne, s tim take souhlasim.
A neni to o tom, ze by byla zakladatelka slaboch, ona vetsina tyranych zen jsou naopak neskutecne silne, silnejsi nez ty, co by to nedovolili. A jeste vetsi sila je ta, ze ta zenska to utne a dovede odejit. Je to neskutecna sila!
ona vetsina tyranych zen jsou naopak neskutecne silne, silnejsi nez ty, co by to nedovolili.
jo? a v čem prosím tě? ![]()
@petulagabi
jestliže Tě tyto typy diskusí rozčilují, není lepší se jich neúčastnit???
@petulagabi píše:
já neznám ze svého okolí, že by na ně chlap mířil bezdůvodně nožem, beru to podle svých zkušeností a životního pohledu, neni to normální a nerozumi tomu, že se tak změnil a proč s nim zakladatelka ještě je…
Já v okolí taky nikoho neznám, ale to neznamená, že se to neděje. Ale nemyslím, že ženy, které jsou ve vztahu s někým takovým jsou taky psychopatky
@Haku píše:
@Anjes ja se vyjadruji vetsinou velmi slusne, slovo dojebat mi ulitlo vzhledem k citlivemu tematu a pisatelkam, ktere udelaly ze zakladatelky psychopata a sociopata s nizkou inteligenci ( coz je vlastne hloupost, protoze tito lide maji vetsinou inteligenci lehce nadprumernou).Za to slovo se omlouvam, ale ne za nazor, ze jste to nektere prehnaly. Poslat ji na policii bylo spravne, s tim take souhlasim.
Ono slovo dojebat je v tehle diskuzi jedno z nejslusnejsich' mezi nama
. Protoze ten, kdo si kopne do toho, co potrebuje pomoc a radu je humus nesrovnatelny s jakymkoliv sprostym slovem
@G12 píše:
ona vetsina tyranych zen jsou naopak neskutecne silne, silnejsi nez ty, co by to nedovolili.
jo? a v čem prosím tě?
Ve vsem. Zase dalsi, kdo to nezazil, proto neni schopen pochopit