Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2603
23.5.12 22:32

@kackakocka jsem od Benešova. Já šílela týden…po tom, co jsem odkývala, že půjdu na potrat, ale nedokázala jsem to a manžel když jsem mu řekla, že si to necháme a že nikam nejdu, tak mi řekl, že věděl, že to tak dopadne. A že nechce abych ho nenáviděla.....no prostě se stalo a my to přijali a těšíme se oba. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
23.5.12 22:34
@Jullii píše:
@kackakocka jsem od Benešova. Já šílela týden…po tom, co jsem odkývala, že půjdu na potrat, ale nedokázala jsem to a manžel když jsem mu řekla, že si to necháme a že nikam nejdu, tak mi řekl, že věděl, že to tak dopadne. A že nechce abych ho nenáviděla.....no prostě se stalo a my to přijali a těšíme se oba. :pankac:

:dance :dance: :palec: :palec: :srdce: :hug: :dance: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.5.12 22:34

julii to je moc dobře!!!!moc vám to přeju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
23.5.12 22:45

@kackakocka uvidíš že u vás to taky dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.5.12 22:56

né že bych byla zbabělec ale už aby to bylo za mnou :-)))
u mě to je ještě víc podtrhnutý, protože jsem přišla o dvě miminka (naštěstí v začátku) a v lednu jsem byla na operaci s myomama a cystama - ještě jsem překecala doktora abych někdy mohla mít děti, protože jsem si nemohla představit že tahle kapitola je pro mě uzavřená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
23.5.12 23:03

@kackakocka gratuluju k těhu i když nečekanému ;) . Brala bych to tak že si mimčo vybralo samo. my teda třetí chtěli ale já měla v plánu otěhotnět až ted tak v červnu. navíc jsme se léčila vždy na neplodnost no a ted se zadařilo bez pomoci léků a už v září :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.5.12 23:15

markéto gratuluju :kytka:
valinka je moc krásná :)
artušek asi měsíc žadoní že chce brášku nejdřív aby se jmenoval Máta a teď chce Alexe - to je momentálně jeho nej kamarád ze školky :-)
a julianka je tulíček, ta sourozence nechce …
jsem zvědavá na pondělí, jestli bude srdíčko…
jo a taky je vtipný, že jsem všechny mimi věci darovala - na konci března jsem kvůli stěhování dělala dobré skutky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
23.5.12 23:21

@kackakocka jo to tak bývá, vše rozdat a pak zjistit těhu. To já vše rozprodala po prvnim že budeme mít jedináčka a pak jsem přišla za půl roku že bych chtěla ještě jedno :mrgreen: :mrgreen: a ted jsme teda zásobu oblečení měla no jenže jsme musela dokupovávat když po dvou klukách máme holku :mrgreen: :mrgreen: , manžel říkal že jsem to měla krásně naplánovaný abych si 3× užila nákupy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.5.12 23:26

markét to je dobrý s těma nákupama :lol: :lol: :lol:
já bych chtěla chlapečka, ale hlavně aby bylo miminko zdraví a my to doma nějak vyřešili - těhotenství jsem zjistila v sobotu a to zrovna ondra odjel na školku v přírodě, zítra se s miláčkama večer vrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
24.5.12 05:58

@kackakocka mě taky tenkrát stálo dost psychických sil říct manželovi, že si to mrně nechám. Nejvíc jsem se bála reakce mých rodičů a tety se strejdou. Máme spolu blízké vztahy a oni si často berou kluky na víkendy, na prázdniny, nebo když jsem byla v nemocnici a tak. Mám operovaný několikrát kolena, artrózu v páteři a poslední dva roky jsem byla neustále na odstranění myomů a cyst. Takže kluci u nich jsou opravdu často. Čekala jsem, že budou zásadně proti. Mamka je dost zásadová a já znala její názor na to kdyby jsme měli mít další dítko. Mladší syn je hyperaktivní a nebylo to s ním jednoduché. Ale kupodivu mě nejvíc podržela s mým rozhodnutím mamka a dodala mi odvahu si to maličké nechat. Prostě její podpora mě tak nakopla, že jsem věděla, že kdyby byl manžel zásadně proti, tak že si to mrně stejně nechám i přes následky jaké by to třeba přineslo. Uvidíš…dobře to dopadne. Můj chlap řešil můj zdravotní stav, mou práci a v neposlední řadě finance. No a nyní už o tom nepadá ani slovo. Zdravotně to sice nesu hůř než první dvě, ale není mi dvacet :nevim: , práce bude, to se nebojím a na kariéru jsem se vykašlala v okamžiku, kdy jsem uviděla tlouct mrňouskovo srdíčko, a finance …to zatím zvládáme. Sice už nyní jsme se museli uskromnit, protože jsem v PN, a u manžela v práci je finanční krize a snižovali všem platy…a to o hodně, ale zvládáme. Na tábor děti pojedou, bohužel ale k moři letos nee. No, přežijou to. ;) Na mrňouska jsem taky doma už nic neměla. Paradoxně jsem poslední věcičky rozdala letos koncem ledna-začátkem února. :zed: Takže nyní nakupuji jak divá :mrgreen: Ale ne nové věcičky. Na bazárcích. Najdou se tam krásné věci za pár korun. A skoro vše. Teda mě už chybí jen pár věciček a komoda s přebalovacím pultem :pankac: :mrgreen: a drogérka s plínama. Ale tu drogérku s plínama koupím až těsně před porodem. Ostatní chci mít včas připravené, protože počítám s tím, že až ještě víc přiberu, tak mi záda a kolena začnou vypovídat službu. Už teď si chodím během dne dost často lehnout :|
Jsem se rozepsala, co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale chtěla jsem ti napsat, a podpořit tě, že se nemáš čeho bát. I bezvýchodný problém má své východisko. :pankac: JJ. Tak budu ti držet palce a pak napiš jak jsi dopadla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduš+kluci
24.5.12 07:52

Dobré ráno holky, teda Julii -ty jsi raní ptáče. :mavam: Já paradoxně také po klukách už nic nemám,když nepočítám starý kočár u babi. Poslední kousky jsem rozdala v lednu a otěhotněla jsem na konci února. Také okukuji bazárky, rozhodně nemusíme mít nové a značkové.Zatím vyčkávám, až budu vědět do jaké barvičky nakupovat. A my ještě musíme vyřešit bydlení - máme 2+kk, takže poslouchám další argumenty a občasné výčitky na moji adresu. Před chvílí jel manžel do práce a hodil na mne zase depku :cert: Je to živnostník a teď je blbá doba, starší syn hraje hokej a téměř všechny našetřené korunky jdou na hokejové kempy, výstroj. Zase si rýpnul do miminka, ale že i on má koníčky které si neodepře…NO CHLAP !!! Já jsem normální skromná holka, na miminko se moc těším a že místo moře pojedeme na chalupu ke známým mi nevadí.Jsem raději v přírodě. Holt se musíme všichni uskromnit a věřit, že bude zase dobře.

• Citovat
  • Upravit
3087
24.5.12 07:59

dobré ranko!
julii tak ondra řešil jen finance - ani ne teď, to by jsme asi nějak dali, ale spíš školy, střední …
ondra je ze tří dětí, měl jiného tátu než kluci a jeho máma je veliká bohémka,takže se o něj moc nestarala.kluci byli často u táty, jenže ondrův táta neměl zájem a neplatil alimenty…takže teď ondra chodí do školy aby si udělal maturitu a asi to spíš vnímá že naši děti budou outsideři pokud si třetí nechám :( já si myslím že až bude škola, tak se třeba může stát že bude soukromá, ale tak bych si přinejhorším vzala půjčku nebo si domluvila splátkový kalendář (tak jsem to udělala s ondrovou školou).
no nic, letím na školení, přeji vám krásný den pln sluníčka!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
24.5.12 08:03

holky my máme třetí dítko taky neplánovaně, taky se bojím jak to všechno zvládneme a utáhneme,ale věřím, že to jde. a už se těšíme až bude prcek s námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.5.12 08:05

liduš, tak to my k moři jeli před dvěma lety.. já naši rodinu živím sama už čtyři roky ale dá se :-)
máme kamarády s chaloupkama, ondrova máma má taky krásnou chaloupku, je lepší pořádně poznat česko a pak až cizinu :-)
a bydlení?pronajali jsme si byt malý ale dobře řešení kousek od školky - je to 2+1, ale pokoje jsou přes chodbu a opravd se mi to tu moc líbí, plánujeme se přestěhovat za dva tři roky někam blíž ke škole - to záleží jestli nás vezmou do jinonic nebo na dědinu (waldorf).
ale už opravdu pádím!!!
liduš, hlavu vzhůru, chlapi jsou chlapi, ale udělala jsi dobře!!!!!!pohlaď pupíka!
jo a moje máma je zááááásadněěě proti tomu abych měla třetí, tátovi jsem to ani nenaznačila a ségra bude taky proti…
takže sama samotinká… no zvlíádnu to, je to můj život!
holky páá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
24.5.12 08:43

@kackakocka Držím ti palce. Jak jsi napsala, je to tvůj život a ostatní do toho nemají co mluvit. :hug: Obavy tvého manžela chápu. Vím, že čím dítko starší, tím větší výdaje. Ale my máme dětičky dál od sebe, takže když jeden vyjde ze střední, druhý tam teprve pošupajdí.A vzhledem k tomu, že u nejstaršího nepředpokládám, že by šel na vysokou, chce být kuchařem, tak zatím jsem klidná. A pak stejně budu chodit do práce a příjem rodiny se zvýší. Prostě nemalovat si vše černě…chce to nadhled :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí