Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,manžal se pomalu taky smiřuje se třetím a doufá,že to bude klučík.V rodině se to taky ještě neví a myslím si,že moc nadšní nebudou.
holky u nás jsem z toho asi měla největší radost já:-)a okolí to taky jetě neví a abych pravdu řekla tak stále víc zjišťuju že čím víc mám štěstí s přítelem a dětma tak jsou mi lidi okolo ukradený.Teda nemyslím rodinu.No vzali to tak nějak vzali nic jinýho jim nezbude a myslim že už se taky začínaj trochu těšit.:-)tak držim všem palce my to zvládnem holky.-)
holky je perfektní citát nebo jak to nazvat, který se mi moc líbí a to jen „Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody“ takže určitě to zvládneme ![]()
Vesarko, přesně jsi to vystihla
. Jasně že to zvládneme. Nejvíc mě štve, jak se každý přiblble diví, že budeme mít v dnešní době třetí dítě - musíme být asi exoti. Ale co mi je po nich,že? A naši chlapi si taky zvyknou a ještě budou za mazlíka rádi.Aspoň já si to tak maluju. Hezký den holky
Tak já mám holky u nás ve vsi tři kamarádky a z toho dvě mají taky tři dětičky a moc si to chválí.Jasný,že je to taky pakárna,ale jinak dobrý.Jak jste to řekli rodině?Já přemýšlím,jestli ještě počkat,pak to říct holkám a ty babičkám,nebo to říct sami.
@Liduš-kluci já byla před chvilkou v knihovně. Potkala jsem tam jednu paní co dělala kdysi u nás v práci.Ví, že mám dva kluky a že už jsou větší…no a strašně se podivovala, vyptávala a neustále mi vnucovala že jako jsme zkusili tu holčičku a jestli nám to konečně vyšlo. Tak mě tak nakrkla, že jsem najednou zjistila, že jí řikám, že by jsme raději kluka…co s holkou. Koukala na mě jak na exota.
Buď se lidi podivují a řikají že jsme blázni, že chceme třetí dítě a nebo si zase myslí, že se nám to konečně povedlo a chceme mermomocí holku. Fakt na palici. ![]()
S tím pohlavím je to někdy fakt na palici
jako kdyby ti kluci byli nějací prašiví nebo co.Já sama mám doma dva a třetího na cestě
Taky jsem se setkala už u druhého s tím-nojo,zase kluk.Dodnes jsem nepochopila,proč se nad holčičkou v kočárku všichni rozplývají a kluka jenom tak „přejdou“No nic,hlavně,že tu vojnu zrušili,to jediné bych třikrát asi fakt nepřržila.Jinak ti co mají holky ještě jednou budou rádi za ty naše kluky(nemyslím tím nic zlého)
Tak u nás je radost i z kluků:)))ale občas někdo kouká jako že třetí dítě ale nic extra většinou s tím počítají a ted už jsou i hlášky kdy bude pak 4
na to jaká je doba znám hodně lidí co mají 3-4 dětí ![]()
hola hoj, jsem zpět ![]()
vesarko, ty jsi ze spořitelny?:-)
holky někteří lidi jsou na palici, to je pravda.. já se zkusím netrápit do pondělka myšlenkama na „debatu“ s ondrou, protože bych se ani netěšila na to že se mi vrací…
holky jsem moc ráda že jsem vás našla ![]()
No když jsme kdekoliv řekla že čekáme třetí tak každej jestli to bylo jako plánované a chtěné
. Co se týče pohlaví tak s myslim že kdyby někdo měl dvě holky tak zase budou řešit aby to byl kluk
. je fakt že jsme chtěla holčičku, přece jenom ta mužská převaha by byla už moc
ale po tom začátku jsme s říkala hlavně at je mimi v pořádku a v holčičku jsme an nedoufala ale v rodině bude halo prootže z manželovo strany se na holku čeká už hodně dlouho, dceru už chtěl tchán a má dva kluky a my taky dva kluky a ted holku takže se spíš bojim aby jí neupřednostnovali
ale o víkendu mě volala manželovo babi a furt jen holčička a co dělá a jestli máme už nějakou fotku v šatičkách a pod
a nakonec manžel je z ní mimo
![]()
holky a vy jste celou dobu doma?když jsme čekali julianku tak ondra měl práci která ho nebavila a hodně zhoršila jeho zdravotní stav, tak jsme se domluvili že se prohodíme, přeci jen dokážu rodinu líp finančně zabezpečit… ale přiznám se že julianka mi utekla mezi prsty…u artuška jsme byla doma dva roky, ale artík je hoodně samostatná jednotka, miluje společnost, tak jsem si najmula chůvu..no a když jsme otěhotněli s juliankou tak se vyřešila ondrova práce a já nemusela nechat hlídat artuška ..jsem ráda že se to tak přihodilo, protože teď má ondra s artuškem báječný vztah a julianka na ondrovi visí .-)
ale u rajčátka (miminko - mám pořád chuť na rajčata
) chci být doma já, aspoň chvíli…
@kackakocka U prvního jsem byla celé tři roky doma. Chlap jezdil na tři dny do práce a pak byl s námi dva dny doma. Byl to nářez. U druhého kluka jsem sice oficiálně byla taky doma, ale od Ondrových šesti měsíců jsem chodila na brigádu, převážně na noční, do tiskárny. A dodělávala veřejnoprávní. Byla to makačka, ale s manželem, který hlídal když jsem byla v práci nebo ve škole jsme to zvládli. Samozřejmě že i občas babča musela zaskočit, ale protože byl Ondra hypouš, tak spíš jen minimálně když nebylo zbytí. No a do práce jsem nastupovala když bylo mrňousovi dva a třičtvrtě. Tohle mrně si chci užít, ale stejně hledám nějaký přivýdělek. Jsem účetní a abych nevypadla ze cviku
tak chci dělat účto doma.
já mám teda děti hodně za sebou a jsem s nima doma.A musím říct že mě to docela dost baví.Nedokážu si představit že bych si to s tatkou vyměnila.Ne ze bych neverila že by to nezvládl ale bylo by mi to hrozně líto že přicházím o ty nejlepší chvilky s dětma.
Dobré ráno holky,tak já smekám před všemi tatínky co jsou doma na rodičovské nebo co jsou maminkám hodně nápomocni.
Ale chápu,že když maminka vydělává víc,tak se to super řešení. U našeho tatínka by to nehrozilo, tomu dělala vždy problém i pokaděná prdelka - div nehodil
. On tvrdí že miminko je spajé s maminkou a tu nejvíce potřebuje,on se toho bojí. Ale když kluci povyrostli a začali kopat do balónu,tak to bylo super. To už si s nimi báječně užíval. Teď tatínek zařizuje téměř vše kolem sportu - u nás hokeje, bere kluky na výlety, v létě se chystají poprve na pánskou jízdu s ostatními tatínky také na Apaluchu
tak doufám že se těm mým zlatíčkům nic nestane.
A já prý budu odpočívat a zblázním se strachy.
@Liduš-kluci nemysli si…při prvním dítku se taťka neangažoval skoro vůbec…malý byl fixovaný na mě a když jsem nebyla v dohledu tak řval a ani taťka s tím nic neudělal. Dodnes spolu nemají takový vztah jako má s tím druhým. Toho držel po porodu jako první, když jsme přišli z porodnice domů, byl týden s námi doma a o kluka se staral hned od začátku a opravdu je to znát…mají lepší vztah.Malej ho bral hned od začátku, když přišel manžel domů z práce tak ten se k němu hned hrnul, zubil se na něj…prostě pohoda. Tak jsem zvědavá jaké to bude s tím třetím ![]()