Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5341
2.11.10 12:17

Arween, že tys ho zlobila, bobíška. :cert: A on se chudák musel vztekat.
No asi si začíná prosazovat svoje ne? Chlap, tak co bys čekala. :-D

Jani spánek ti závidím. Já se budu učit s Lukášem. Pak jdou na judo a večer už bude moc unavený. A ve čtvrtek píšou první písemku, tak mám asi větší nervy než on. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 12:23

Majulo, takže o zábavu postaráno. No já si to zatím užívám, když můžu jít spinkat, až bude třeba další bobísek, tak pak spát už tuplem nebudu. Tak se hezky učte a já jdu dělat hají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
2.11.10 12:26
januska1 píše:
Majulo, takže o zábavu postaráno. No já si to zatím užívám, když můžu jít spinkat, až bude třeba další bobísek, tak pak spát už tuplem nebudu. Tak se hezky učte a já jdu dělat hají.

No hlavně jak jsem byla těhu s Adélou a nemohla si hodit šlofíčka po o, to bylo velice namáhavé.
Dobrou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 13:45

Tak u nás se stále spinká a já jsem také vyspinkaná, tak teď se lumpík vzbudí a půjdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.11.10 14:44

Arwi -strasne mooooc ti gratuluju.ze ten Zdenda mel pravdu,ze?jako kdyby to tusil,co?ty dve carky jsou tak videt,ze to neni ani mozne a my vam prejeme krasne rozrustani a hlavne to zdravi miminko.Nechate si rict pohlavi miminka?a manza uz to vi?
Boze ja jsem tak zvedava to je des.
Pritel uz taky mluvi otom,ze az maje budou tri,ze by mozna …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.11.10 15:13

Jani a ty si taky tehulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
2.11.10 15:29

KRASKO-no jasně, táta to přece musí vědět jako první ne :wink: :mrgreen:
No helemese, tak ten tvůj tatík už taky povoluje? :wink:

Pohlaví si říct necháme, ale pro rodinu to bude tajemství, se těším, snad se neprokecnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
2.11.10 16:02
arween píše:
No helemese, tak ten tvůj tatík už taky povoluje? :wink:Pohlaví si říct necháme, ale pro rodinu to bude tajemství, se těším, snad se neprokecnem :mrgreen:

Ale nám to povíš, že jo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
2.11.10 16:03
kraskav píše:
Jani a ty si taky tehulka?

No vidíš. Jaňulka už nám taky přetahuje a ticho po pěšině. Tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.11.10 17:03

Ahoj, teda nějak vás vůbec nestíhám. Po večerech se to tu pěkně rozjíždí v mami párty :mrgreen:

Já byla dnes prvně na brigádce. A jsem KO. 3 hodiny vybalování zboží z krabic… mazec. Ani jsem netušila, co je vše v hračkárně možný sehnat.

ARWEEN, tobě také tichounce gratuluji a budu se těšit na další milé zpávička.
No a zamluvit si tuším 4té místečko v těhtnění– upřímně se asi nehlásím. Vypadá to trošku nadějně, že bych v hračkách byla na normální PP.. takže to nebudu řešit. Fakt bych byla ráda alespoň rok manžovi oporou ve financích… prostě uvidíme,svoje tělo neovlivníš :roll:

Letim do kuchyně,papiňák tam nějak nadává, tak aby mi to tam nevybuchlo a houbová polévka nebyla na zdi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
2.11.10 17:48

Kamil práci v hračkárně závidím. Tam bych taky šla na brigádku nebo klidně i na HPP. A je fakt, že každá korunka dobrá. Já taky brigádničila u rodičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.11.10 19:06

Ahojky,tak maruska ochutnala cokoladku a jede ji teda jak dive.Miluje tu kinder,ale davam ji to po kouskach a po hlavnim jidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.11.10 19:08
arween píše:
No helemese, tak ten tvůj tatík už taky povoluje? :wink:Pohlaví si říct necháme, ale pro rodinu to bude tajemství, se těším, snad se neprokecnem :mrgreen:

ze nam to povis,vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5341
2.11.10 21:04
kraskav píše:
Ahojky,tak maruska ochutnala cokoladku a jede ji teda jak dive.Miluje tu kinder,ale davam ji to po kouskach a po hlavnim jidle.

Jste vydrželi dlouho. Adula baštila čoko i bonbonky a ještě neměla rok. :andel: Ale zase viděla, že to jí kluci, tak je to jiné. Co nevidí, nechce, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.11.10 21:20

PRESNE TAK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie