Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
14.8.11 11:46

asi si užíváte víkend,nikomu se nechce psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 09:07

dobré ráno holky,dnes je dvanáctý den tak jsem dělala testík napsaný až na zítřek a jsou tam krásný dálnice,vůbec romu nevěřím,to je na mamatestu 10 a pak jsem dělala jiný od nich z kliniky a tam je to trochu slabší,ale ten test je 25cítkový tak to snad bude o.k,pošlu vám foto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
15.8.11 09:31

Simi, nádhera. :hug: :hug: :hug:
Je to tam a jak obr silné čárky. Pomalinku potichounku gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 09:36

děkuji taky zatím nejásám,ale je to poprvé co vidím dvě čárky,zítra to ještě testnu a pak půjdu na krev
hlavně se bojím aby to nebylo mimiděložní,protože mi pořád píchá na pravé straně celkem vysoko pod pupkem,no ale věřím že to musí být v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
15.8.11 09:40

Simi, mě píchalo po ETu snad měsíc. Při každém prudším pohybu. Prostě vaječníky dostaly zabrat. Ale výsledek vidíš sama. // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 09:45

nj ale já stimuluju jen sliznici po ketu a beru estrimax aby vaječníky nefungovaly,tak to vaječníky nebudou,připadá si jak kdybych si přetáhla břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
15.8.11 09:47

prostě se v břiše něco děje, tak věř, že je to v pořádku. Počkej na krev, ale ta takovouhle dálnici určitě potvrdí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 10:06

jj to snad jo,moc děkuji za podporu,sem trochu vyplašená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
15.8.11 10:41

Simi, veliká gratulace :huban: Věř, bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 10:56

děkuju holky,fakt ai nevím jestli být šťastná,su z toho docela magor,mluvila jsem s doktorem,zítra krev a za deset dní uz,kdy jste byly vy těhule na uz,kolikátý den je vidět mimi v děloze? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
15.8.11 11:13

Simi, já byla na UTZ poprvé v 6+2tt (necelé čtyři týdny po transferu) a už bilo rovnou i srdíčko. :srdce: Neboj, bude to dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
15.8.11 11:28

Já jsem byla v 5+2tt a byla vidět bublinka. Srdíčko bylo až v šestém tt. Neboj, bude to dobré :hug: Já se taky hrozně bála, zkus myslet na to, že je vše ok a mimi poroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 11:38

Ahojky holky moje, :-D já viděla tu tvojí fotku Simonko a nevidržela jsem ,udělala jsem si taky. VIDÍTE to :srdce: :-) ,jsem z toho hin,vidim dvě čáky po 9 letech snažení.
Simonko i ostatní moc držim palečky.Bulim jako malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 11:43
spacamoni píše:
Ahojky holky moje, :-D já viděla tu tvojí fotku Simonko a nevidržela jsem ,udělala jsem si taky. VIDÍTE to :srdce: :-) ,jsem z toho hin,vidim dvě čáky po 9 letech snažení.
Simonko i ostatní moc držim palečky.Bulim jako malá.

Ahoj :mavam: tak to je kjááááása..no tak jsi mě nakopla a i když se snažím malinko déle než Ty tak věřím,že se taky dočkám //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 11:46

jé super tak gratuluji,to je fajn,co to máš za testík?kolik jednotek?tak to je fakt super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí