Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
13.6.05 21:44

Ach ty // čárky ...

Ahojte holky!
Chtěla bych se k vám taky připojit, jsem taky poctivá snažilka, asi půlroční… :? Menstruaci očekávám o víkendu, ale pevně doufám, že nedorazí :P
Už chvíli čtu vaši diskuzi a chtěla jsem dneska hlavně povzbudit Jarku: "Jarko, myslím, že když ti bazální teplota pořád neklesá, jsi skutečně těhotná… A kolikátý den máš zvýšenou bazální teplotu? Takových už bylo, co menstruovaly, a ani nevěděly, že jsou těhotné. Mám známou, která to, že je těhotná, zjistila až podle pohybů dítěte v 5. měsíci… A to byla zkušená matka, nebylo to její první těhotenství… jednoduše a prostě menstruovala vesele až do 5. měsíce těhu :lol: … Tak tak, neupadej mysli, nech si udělat krevní test, at ti může dát Mudr. nějaké léky na případné udržení těhu…Ať ti to vyjde // "
Mějte se hezky holky a zase někdy ahojte! :D
Justýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.6.05 07:27

Ahoj holky,

pocasi se nam uz vyrazne zlepsuje, takze k dobre nalade brzy pribudou i nove //.....:-)

Kubulo, urcite ti dam vedet, jak to dopadlo, tech 14 dni to bude zase napinave.....:-)

Luciku, taky te zdravim, jak jsi na tom ted? Jak se citis?

Me ceka ted sluzebni cesta, takze se delsi dobu neozvu, ale cekam od vas po navratu same dobre zpravy jako hodni broucci v brisku, // na testiku nebo tolerantni a mile chlapi:-)))

Tak ahoj
Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.6.05 08:22

Ahoj holky, takže ta moje MS opravdu nebyla normální, bylo to jen takové půldenní špinění a už včera po poledni to odeznělo. Takže už od oběda až do teď vůbec nic!! Zítra naklušu k dr a doufám, že mi tedy snad potvrdí, že jsem opravdu těhu. Teplota je pořád 37,3. I včera při MS i dnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.6.05 08:39

Jarko, tak to je super, drzim palce, at mas same dobre zpravy.....
Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
14.6.05 09:09

Ahoj JARKO. myslim ze muzeme gratulovat, a ze jsi TEHULEEE!!!
Takhle jsem to presne mela, jak jsem byla tehotna s malou, taky jsem myslela ze jsem to dostala, a trvalo to jen den a pul. a jeste tak divne slabe, a tak jsem cekala pak jeste 5dni, a pak byl test //, a uz to bylo. A to jsem opravdu nedoufala,ze to vyslo, protoze jsem byla teprve 3.mes po potratu.Takze jsem neverila, a ani se nezatezovala testama. Az ten 5den po te divne MS byli dve carky a ta jedna sice v limite ale slabsi,ale ne o moc,ja jsem nikdy nemela uplne stejne dve //. Takze tim by se vysvetlovaly ty tve negativni testiky, asi se mimi fakt jeste jen uhnizdovalo.Hlavne se nenech zaleknout dr. kdyz ti rekne ze na ultrazvuku jeste nic nevidi, myslim ze jsi otehotnela pozdeji, proto jeste ty testy negativni. a to spineni.
Takze z krve ti rekne vice, at uz jen potvrdi ze jsi tehulka ti preje Lucka a ADelka. :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.6.05 09:25

Jarka, tak to vyzera naozaj velmi nadejne a tiez myslim, ze ti uz zajtra budeme moct gratulovat, a ze naozaj si TEHULKA!!! :D drz sa, pohladkaj brusko a urcite daj zajtra vediet, ked sa vratis od dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
14.6.05 09:27

Jarko,
to je skvělá zprávička. Moooc gratuluju.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.6.05 09:32

Díky všem za přání. :D :D !!!
Doufám, že bude vše ok a zítra už to bude potvrzené od dr.. Včera na testu už // byly. Jen jedna trošku slabší, ale další test nemám, abych to dnes zkontrolovala, ale nebudu se už stresovat a zítra vyrazím ráno na krev.

Jinak všem ostatním vám držím palce, ať už taky brzy hlásíte //!! :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.6.05 09:35

Ahoj Holky, tak se hlásím.Včera jsem Vám nestihla napsat :( . Ani jsem neměla žádnou náladu :oops: . Byla jsem u Dr., dělala ultrazvuk.Říkala, že je to těhotenství,ale ještě ne to správný :cry: . Abych to nějak přiblížila.Je tam těhotenský váček a uvnitř toho váčku taková čárečka a to je prý žloutkový váček. Měří to celé 9 mm.Jelikož jsem měla rozhození ms cyklus,tak se vlastně neví, kdy jsem otěhotněla. Ale naposledy byla ms 22.4., pak 42 den mi píchli vyvolávací inj.,ale po 49 dnech jsem si dělala test a byly tam dvě jasné čárky.Ale dr. se netvářila nějak nadšeně :! :?: .Sice pořád počítá poslední ms, ale já si myslím, že jsem těhotná tak 2 týdny.Tak mě připravila na variantu,že pokud za 14 dní neuvidíme na ultrazvuku tlouci srdíčko :( ,tak budeme muset vyčistit dělohu.Mám z toho strach.A nevím ani co si myslet.Těď beru vitamíny - kys.listovovou,gravital a 3 x utrogestan. A úpřímně, nevím z čeho, ale dnes se mi začala točit hlava a celkově jsem unavená.Jinak bolesti v podbříšku trochu ustali,pořád lítám na záchod :x . Jinak si zatím nic nepřipouštím, a věřím, že mrně se vylíhne :D a teď mě to jen zkouší. No nic budu končit a snad to bude vše O.K. Mějte se moc hezky a držím palečky dalším snažilkám a novým těhulkám, ať vše klape jak má.
Ahoooojky Prdola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.6.05 09:38

Všechny moc zdravím. Doufám,že se můžu k vám přidat, i když nejsem příliš psací typ. Snažíme se 4. měsíc a furt nic. Nyní jsem 10DC, tak to máme před sebou, ze začatku si člověk říkal: teďka to vyjde, ale teď: asi to zase nevyjde… :( Hlavně si pořád říkám-nemysli na to, bude to horší a výsledek-myslím na to furt!!!
Moje zkušenosti: lady fertility tester -blbost. Mně to vůbec nefungovalo, byla jsem plodná celej cyklus. Flusla jsem kdykoliv a kapradím se to jen hemžilo. Dokonce jsem četla někde odpověď, co si o tom myslí R. Uzel a řekl, že se od toho upustilo, protože se zjistilo, že to vůbec není spolehlivý.
ovulační testy Dost drahá záležitost. Taky mi nefungovaly, ale moje kamarádka díky nim otěhotněla. Myslím si však, že taky nejsou moc spolehlivý, protože výsledek ovlivňuje moc faktorů: hodina testování, co jste jedli a pili… Nevím.
měření bazální teploty Měřím si teď druhý měsíc a docela to lícuje. Zapisuju na www.fertilityfriend.com a myslím, že je to nejlepší (aspoň pro mě). I to ukazuje, co se děje v těle celej cyklus, ne jen určitý den.
Tak to je asi vše. Dneska jdu k nové gyndr. Poptám se na vše, co máme dělat a tak. Řekli jsme si s mužem, že po půl roce se vrhnem na to různý prošetřovaní a uvidí se.
Jak jste na tom vy v tomhle směru? Nechávate to osudu, nebo si myslíte, že je lepší, co nejdřív na důkladné prošetření obou snaživců???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
14.6.05 09:52

Ahojky,
Jarko,myslím,že je to jasné,zvlášť teď,když tam byly // a ms přestala,u doktora určitě trvej na krvi. A TFUJ TFUJ :lol: AŤ ZAHLÁSÍŠ POTVRZENÉ TĚHU :D :D :D
Lucko,Siso,dík za povzbuzení,předala jsem do nitra své tělesné schránky, že tentokrát už nesmí zklamat! Už aby byla so… :cry: :wink: :roll:
Lucko,tobě to teď určitě vyjde,už jen kvůli těm nervům, co sis zažila minulý měsíc :lol: :lol:
Prdolko,ať je všechno v pořádku,jestli mylsíš, že jsi otěhotněla před 2 týdny,tak je na srdíčko ještě moc brzo,držím palečky!!
Justýno,vítám tě mezi námi,ms bychom měly dostat na stejno,ale doufám, že ani jedné z nás nepřijde!! :wink: Berunda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
14.6.05 11:58

Berundo- tobe tfuj tfuj a jeste porad TFUJ at ta sobota vyjde. a at // na tebe koukaji.ktery dc to vlastne budes?

No ja po mych silackych reces, ze se na to uz asi vykaslu, ze se uz snazit nebudu, jsem do toho zase spadla. A me snazeni pokracuje dal, vzdyt nekdy to prece vyjit musi, ale ty nervy z minul mesice ty uz zazit nechci, proto jsem se zarekla, ze uz zadny tehu test nedelam, a basta, rovnou vzdy pujdu k dr. kdyz budu mit spozdeni, aspon tyden , a je to.

Prdolo- nenech se odradit, a trvej na svem, ze si myslis ze jsi otehotnela pozdeji, ikdyz nebude za 14dni videt srdicko, tak jeste rekni ze jeste chces pockat, to taky jestli to povyroste, jen nebude videt akce. ale jestli se to nezmeni a bude to stejne velke, tak to asi moc dobre nebude.ale ja myslim ze jsi otehotnela fakt pozdeji, a ze se dr. nemuze ridit posledni ms.
Neboj vse bude ok. a mimi jen zbira silu at se muze predvest v plne krase, a to motani hlavy je taky z utrogestanu, nema se u neho ani ridit auto, ja jsem ho taky brala, a byla jsem porad unavena z neho, a takova omamena. NO a taky to je urcite mimiskem, ze vydava signaly a kazda tehulka je unavena. a to je znamka ze bude vse ok. drzim palecky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
14.6.05 12:24

Lucko ,v so by to měl být 29 DC,takže si risknu testík,už jsme celá nažhavená,no a když to v so nebude,testuju vesele dál,buď mě dožene ta červená,nebo ne,jak říkám, je to 50 na 50.Snaženíčku zdar berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.6.05 12:39

Jarko - dobré zprávy :D , že by přece :?: :?: :?: Tak ať ten odběr krve dobře dopadne a těšíme se na žhavé novinky :wink:

Prdolko -hlavně hlavu vzhůru, uvidíš, že bude vše OK a mimi se ukáže v plné parádě.

Berundo - to jsou nervy, co? Takže 50 na 50 :?: O víkendu to určitě otestuj a v pondělí čekáme na hlášení - // :P

Celý tým snažilek zdraví Kubula :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.6.05 16:07

Ahoj Prdolko, taky si myslím, že tvoje dr zbytečně spěchá a nemůže brát datum otěhotnění podle tvé poslední MS, když můžeš být těhotná vlastně jen 2týdny. I když ještě příště nebude vidět srdíčko, vyčistit dělohu bych si ještě nenechala. To mi připadá jako nesmysl. Hlavně když se něco ukáže a zvětší. Na srdíčko by ale stejně bylo pořád brzy.. Neboj, držím palečky ať to dobře dopadne a mimi se ukáže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová