Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
4.1.19 17:40

@Kacheese potichu gratuluju :kytka: chapu te, taky jsem se bala jak silena ZT, hlavne proto, ze mi vymizely vsechny tehotenske priznaky, ale po dnesni kontrole jsem v klidu, vse je ok a jsem 9+1 :palec: tak at ti to dobre dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 17:40
@debra.morgan píše:
@Zuzanka31 no vidis, to klidne muze byt i v srpnu :-D :mrgreen:

I to je možný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.1.19 17:47
@Zuzanka31 píše:
Ahoj, vítám tě :) to, co se stává se nemusí stát i tobě.. Nesmíš na to myslet.. Určitě to vše bude jak má být a v pořádku.. Hlavně se nenervuj s prispevkama o tom špatným.. I když to potřebuje z nás ven a vykecat se..

Dekuji :) snazim se nenervovat, tak uvidim… Ctu i prispevky o tom dobrem abych to vyrovnala :D

A holky, uz jste to rikaly rodine? I kdyz je brzy? Ja bohuzel musela s pravdou ven, protoze jsme na to prisli pred silvestrem a pritelovo rodice dost pijou. Kdybych jim rekla, ze na silvestra nepiju, hned by jim to bylo jasne… Takze sem to rekla i svym rodicum, aby to bylo jakoby fer… Ale bylo mi to proti srsti, kdyby to bylo na me, asi to reknu az po 1. trimestru :D kdyz to ted ze zacatku nevyjde a neco se po…, tak se mi to nebude asi chtit vysvetlovat… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.1.19 17:50

@debra.morgan moc dekuji :srdce: ja mam priznaky 2-3, tak si rikam, ze asi dobry :D od 1 dne vynechani MS me narazove poboliva podbrisek, ruzne me tam picha… Pokazde jinde a vzdy jen chvilku… A asi 10 po vynechani MS me zacaly bolet prsa… No 3tim si nejsem jista ale v noci je mi lehce nevolno a nemuzu vubec spat, coz me teda stve, protoze normalne spim jak medved :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 12:41

@Lilith666 @Zuzanka31
Holky, tak jak Vam je? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 12:45
@Gaforia píše:
@Lilith666 @Zuzanka31
Holky, tak jak Vam je? :srdce:

Mě je tak na půl, nevolnosti a pocit hladu.. Ale jinak už snad dobrý, nekrvacim. To je hlavní. Beru prášky teda, a vitamíny. Ale snad už to bude dobrý. Díky za optání :hug: a co ty, jak se cítíš? Mám šílený chutě na pomeranče, mandarinky a dzusy. Takže jsem musela jet koupit zásobu. Naopak je mi zle z masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 12:46
@Kacheese píše:
Dekuji :) snazim se nenervovat, tak uvidim… Ctu i prispevky o tom dobrem abych to vyrovnala :DA holky, uz jste to rikaly rodine? I kdyz je brzy? Ja bohuzel musela s pravdou ven, protoze jsme na to prisli pred silvestrem a pritelovo rodice dost pijou. Kdybych jim rekla, ze na silvestra nepiju, hned by jim to bylo jasne… Takze sem to rekla i svym rodicum, aby to bylo jakoby fer… Ale bylo mi to proti srsti, kdyby to bylo na me, asi to reknu az po 1. trimestru :D kdyz to ted ze zacatku nevyjde a neco se po…, tak se mi to nebude asi chtit vysvetlovat… :/

Rodině jsme to řekli před Vánocemi, museli.. Bylo mi zle a poznali by to.. A tchyni jsem to řekla, kdybysme zas potřebovali na pohotovost a hlídání dětí, tak tomu bylo naposled. Nechtěli jsme ani nikomu nic zapirat. Takže rodina a ti hlavní už to ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 13:24
@Zuzanka31 píše:
Mě je tak na půl, nevolnosti a pocit hladu.. Ale jinak už snad dobrý, nekrvacim. To je hlavní. Beru prášky teda, a vitamíny. Ale snad už to bude dobrý. Díky za optání :hug: a co ty, jak se cítíš? Mám šílený chutě na pomeranče, mandarinky a dzusy. Takže jsem musela jet koupit zásobu. Naopak je mi zle z masa.

Tak to je hlavni, ze uz nekrvacis :hug:
Ja v noci zacinam mit hlad :D jinak porad do sebe taky peru ovoce. Uplne mi to staci k zivotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 13:32
@Gaforia píše:
Tak to je hlavni, ze uz nekrvacis :hug:
Ja v noci zacinam mit hlad :D jinak porad do sebe taky peru ovoce. Uplne mi to staci k zivotu :lol:

Já se pořád nějak nemůžu přiklonit k tomu co by to mohlo být,zda holka nebo kluk.. Ta zvědavost je fakt velká.. Ale hlavní je samozřejmě, aby to bylo zdravé a v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 13:34
@Zuzanka31 píše:
Já se pořád nějak nemůžu přiklonit k tomu co by to mohlo být,zda holka nebo kluk.. Ta zvědavost je fakt velká.. Ale hlavní je samozřejmě, aby to bylo zdravé a v pořádku..

A tak Ty uz mas deti, ne? Ty uz to musis poznat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.1.19 13:35

@Zuzanka31 u nas je to me i manzelove jedno co budeme mit, hlavne chceme zdrave miminko. Ja mam pocit, ze to bude holcicka, tak jsem zvedava, jak je ten vnitrni pocit silny 8o
V pondeli v 6:30 jdeme na screening a mam teda nerviky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 13:39

Jeee, mohu? Vy uz tu jste vsechny koukam dale… na nas vykoukla druha krasna carka presne na stedry den. Dnes bych mela byt 6+0. Ten zacatek je tak ukrutne dlouhy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 13:46
@puntikova píše:
@Zuzanka31 u nas je to me i manzelove jedno co budeme mit, hlavne chceme zdrave miminko. Ja mam pocit, ze to bude holcicka, tak jsem zvedava, jak je ten vnitrni pocit silny 8o
V pondeli v 6:30 jdeme na screening a mam teda nerviky :oops:

Vsak je to jedno, hlavne, at jsou miminka v poradku :hug: :srdce:
Tak dej vedet, Puntiku, taky v pondeli budu sedet na gynde, ale jen na krev, moč, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 13:46
@Gaforia píše:
A tak Ty uz mas deti, ne? Ty uz to musis poznat :lol: :lol: :lol:

No, mám.. Ale najk fakt tapu.. Já bych chtěla ještě kluka Matěje.. Ale manžel si je jistý holčičkou.. Je fakt že maso jsem nemohla při žádných holek, u kluků jsem masová byla. :D teď mě právě zmatli ty dzusy a pomeranče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 13:47
@Le-e píše:
Jeee, mohu? Vy uz tu jste vsechny koukam dale… na nas vykoukla druha krasna carka presne na stedry den. Dnes bych mela byt 6+0. Ten zacatek je tak ukrutne dlouhy :D

Jasne, ze muzes :D
Ja to tady zakladala, kdyz jsem objevila 2 // :lol: a uz nam to trochu uteklo :lol:
Mas pravdu, ze je to dlouhy :lol: Cekas prvni mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí