Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta N.V. píše:
Ve 30tt uz do nas budou busit, jak hluchej do vrat, takze uz poslech nebude potreba![]()
a jeste neco.. Je pul 1 rano a sousedka pod nama ma diskoteku uz asi hodinu, tak nemuzu spat a diky tomu jsem na 90% zachytila 4 kopance
![]()
![]()
![]()
![]()
prece jen pohyb strev a prvni kopance jsou si dost podobny ale tohle podle me uz streva nebyli
u prvniho syna jsem je mela od 17tt a ted jsem v 16tt. Kez by to fakt byli oni a ja mohla byt zase o neco vic v klidu kdyz to mrne ucitim
Ty jooo, Puntikova, to uz si fakt delas standu
takze Ty si slysis srdicko, citis kopance..
![]()
Samozrejme to je skvely, ale ja chci taky ![]()
@puntikova píše:
@Gaforia já neeeeeezatím jen ty střeva
Jeee, jsem se prekoukla ![]()
Myslela jsem Marketku ![]()
Jsou nepravidelne a slabsi, ale fakt tam jsou
do pul 4 jsem s toho nespala
![]()
@Markéta N.V. Jee to je hezké ze uz si citila kopance. Ja jsem ve 14tt a zatim nic ale moc se na to tesim
![]()
@sliiimkaa no v 16tt jsem sama prekvapena, ale jsem za to rada to je jasny
musim si ale lehnout na zada, dat si ruku na podbrisek a soustredit se co jsou streva a co ne ![]()
Ahoj holky, procetla jsem zpetne diskuzi a vsem drzim palecky
ja byla dnes poprve na gynde a toho naseho cervika jsem poprve videla
neco uzasneho. Ma 16mm, srdicko mu tluce jako o zavod a zatim je vse ok. Podle appky jsem 8+0, coz dnes potvrdil i doktor
za 14 dni mam dorazit znovu. Ale… co me holky zarazilo
ptal se me, co beru za vitaminy, tak sem mu rikala, ze akorat kyselinu listovou. Vyvalil na me oci, kde pry na takovou blbinu vsechny chodime
ze pry samotna kyselina listova je k prdu, protoze ji telo neumi samotnou poradne zpracovat a potrebuje k tomu dalsi smes vitaminu, aby ji zpracovavalo efektivne. Pry se samotna listovka davala driv a ted uz to neplati
tak jen pro info, kdyby nektera z vas brala jen samotnou listovku, jako ja
ale treba sem takovy truhlik sama ![]()
@Kacheese co doktor to názor. Mě řekl, že listovka stačí..
Já beru Femibion, teď už pokračuju 2kou.
Co ti ale pan doktor neřekl je, že listovka je běžně k dostání ve formě folátu, kterou tělo přímo zpracovává ![]()
Tak není důvod panikařit a listovku nebrat. Naopak to je pro vývoj klíčové.. ![]()
Ahoj,moc vsem gratuluji k tehotenstvi. Ja jsem byla dnes na prvni kontrole,jsem 5+6. A byla jsem tak brzi,jelikoz za sebou uz mam par potatu.poprve potrat dvojcatek ve 21.tydnu,rok nato se mi narodila zdrava dcera,rok a pul pote jsem 2× za sebou potratila do 8.tydne. Ted jsem opet tehotna a opet v deloze 2 vacky,coz je velikansky sok. Doted se z toho nemuzu vzpamatovat. A aby toho nebylo malo,tak u dcery ve skolce se objevily nestovi,ktere jsme ja ani ona jeste nemely ![]()
@no.comment vitej mezi nami
gratuluji k tehotenstvi a budu moc drzet palce, aby vse dopadlo dobre!
Ahoj, taky se ve mě klube mrnousek první
V nedělí budeme uz v 18 tydnu. 😊
@vrtujitu ahoj vitej mezi nami. A moc gratuluji k prvnimu prckovi. A jak ti je?? Ja sem teprve ve 14t.
![]()
@sliiimkaa Ahoj, děkuji. Mě je dobře. Jen nízký tlak bývá a pořád bych spala ![]()
Tak ja mela ZT v zari 2018,ted 8 tt a cekam jak to dopadne. Vitaminy neberu zadny,protoze sem to brala pred otehotnenim a chvili kdyz sem otehotnela a svedelo me silene cele telo a mela problem s wc. Tak doufam,ze mimco bude zdrave,udrzi se i bez viraminu.Nase maminky zadne vitaminy nemeli a taky jsme se narodili
![]()
@Tucnak123 píše:
Tak ja mela ZT v zari 2018,ted 8 tt a cekam jak to dopadne. Vitaminy neberu zadny,protoze sem to brala pred otehotnenim a chvili kdyz sem otehotnela a svedelo me silene cele telo a mela problem s wc. Tak doufam,ze mimco bude zdrave,udrzi se i bez viraminu.Nase maminky zadne vitaminy nemeli a taky jsme se narodili![]()
Jenze nase maminky zily v jine dobe ![]()
Zkousela jsi femibion? A co Ti nedela dobre? Vylozene kyselina listova? Je urcite vic druhu a ja osobne, taktez po ZT, bych se na tohle nevykaslala.. brala jsem kyselinu zodpovedne od revize. Po otehotneni jsem presla na femibion. ![]()