ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
31.1.07 20:57

Kim: Já jsem četla, že když budeš chtít být na rodičovské 4 roky, tak dostaneš jen 5400 Kč/mesičně. Když 3 roky tak nějakých 7200/měsíc a má být ještě třetí možnost, ale tu jsem moc nepochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
31.1.07 21:15

Dobrý večír maminy,
tak jsem se sem dostala teprve teď.
Dnes jsem byla na kontrole, ale nic nového nevím, jen mě prohmatala a řekla, že se jí to zdá v pořádku. Mám se objednat na velký UTZ a půjdu kolem 20.2. Další kontrola pak 28. 2. Už je mi po tom mém broučkovi smutno :lol:
Báro už vím jak ti je, když se motáš, dneska jsem to zažila, ale bylo to z dehydratace. U dr. jsem strávila 2 hodiny a pak než jsem si v Tescu koupila pití, tak uplynula asi hoďka a než jsem zaplatila a došla k autu, kde jsem se napila tak se mi klepala kolena, točila hlava no hrůza, a drželo mě to až do večera. Te´d už je mi líp, ale měla jsem dneska i nižší tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
31.1.07 21:21

K té práci, já jsem slíbila otci, že s tím účetnictvím neskončím a budu ho dělat i s miminem. Není to náročné na čas, je to jen menší firma, ale je to náročné na termíny. 15. máme výplatní den, a 25. musím odevzdávat daňové přiznání k DPH. Tak nevím, jak to v tom červnu či červenci zvládnu :lol: ale 5. 7. zatím vypadá nadějně. Jen nevím, v těch prvních dnech zvládnu vypočítat DPH do toho 25. 7. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 08:11

Dobré ráno těhulky,
přeji hezký den všem ať jdete do práce či ne…
Já jdu dneska na KO, tak jsem zvědavá, co jestli uvidím mimi nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 08:29

Dobré ráno, taky zdravím,
Mirko, přeji pohodovou kontrolu.
A pěkný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.2.07 08:59

Dobré ráno holčiny,

jak si tak zpětně pročítám Vaše příspěvky, práce tedy u některých nic moc.
Já jsem na tom stejně asi tak nějak jako Pajk, taky dělám v naší firmě veškeré účetnictví, mzdy a korespondenci. Ale taky doufám, že to nějak zvládnu a budu dělat dál. Už vidím, jak mám v porodnici mobil a papíry u prsa mimi a pracuji dál.
Jediný háček vidím v našem šéfovi (tedy otcovi), který mi dává pěkně zabrat a neohlíží se napravo nalevo. Ono se řekne rodinná firma, to je v pohodě, ale fakt někdy není.

:cry:
Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 09:21

Tak to já se teda přiznám, že se opravdu těším, až nastane doba metřské a já z práce odejdu. Nejspíš se nebudu chtít ani vracet, neboť tahle práce mě nic moc neříká. Chlapi jsou sice fanj, ale přece jen -elektro pro ženskou, teda alespoň pro mne - nic neříkající i po těch 3,5 letech.
A tak se těším, jak si budu doma užívat s prckem a když to jen trochu půjde, chtěl bych začít šít - třeba ne jen na sebe a dítě, ale když by se to vydařilo, tak třeba i za nějaký peníz pro známé i neznámé…ale to je jen vize. Třeba budu tak líná, že budu ráda, že nemusím nic dělat a můžu se věnovat jenom prckovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
1.2.07 09:39

Dobré ráno, holky…

Kim: Já si myslím, že než ta naše vláda něco schválí… Oni toho vždycky nakecaj a pak je to trošku jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
1.2.07 10:08

Ahoj holčiny,
tak jsem vás stihla dočíst,ale asi nestihnu na vše reagovat…pořád se nervuju,pak přemýšlím stejně jako vy,zda je mimi v pořádku.Nevím čím to je,možná tím,že už nečekám první mimi,ale prďolku několikrát za den cítím už víc jak týden,předevčírem dělalo pěkné manévry a včera ani ťuk a to ho jsem schopna rozpoznat i když chodím,sedím ,ale nejlepší je to vleže na zádech,to kopká pěkně…ale včera ani ťukáneček…tak jsem byla pěkně na nervy.K tomu všemu jsem včera nestihla dojít k dr. /Tedíkovi se napůl ceesty chtělo kadit Usmívající,a pak už jsem ho tam nedostala-je nemocný/,tak jsem se vypravila dnes ráno…ufff…vše je v pořádku a ejhle,teď tu jak ´tukám do kláves on ťuká do špeků Usmívající…chtěla jsem vědět,zda už jde vidět,co teda pod srdíčkem nosím…hm,dr. se ptala,jestli tedy máme pro vysněnou holčičku jméno,tak jsem jí řekla,že zatím je to Rozárka,tak se rozplývala ,jak se jí to líbí/to jsem jí neřekla,že je to jen pracovní Usmívající/,no a pak mi začla hlásit,že se prďolka už dnes nasnídal,že má plný žaludek i moč. měchýř,ale co vidí pořád nic…tak jsem ji začla ukecávat,a ona,že si to zatím nechá pro sebe…ale přemlouvala jsem jí tak dlouho,až z ní vypadlo,že pokud to není mezi nožkama stočený pupečník,tak by raději počkala,až Rozáriusovi Usmívající pindík ještě povyroste…takjsem se musela smát…ale pořád říkám Rozárka,přece jen bych raději holku…ale jsem smířená,a hlavně,ať je mrně v poho,i s klukem:-).
Na velký UZ ,čili fetální ECHo jsem se teď pokoušela objednat,ale pěkně mě odpálkovala,že je ještě brzy…že nejlepší je to mezi 21-24 tt.,takže mě objednala , Báro na 27.2. !,což budu více jak 21 tt…takže ho podstoupíš dříve jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
1.2.07 10:09

Ahoj holky, no, snad alespoň prozatím nesníží to porodné. Ať to na nás ještě vyjde. Segra má děti 2 a vyšla jí mateřská + nějaké přídavky a sociální něco přes 9 000, tak říkala, že už to je o něčem jiném.
Já bych se taky nechtěla vracet do práce, tak si budu dělat kurz účetnictví. Myslím, že šití by mě neuživilo, při mé lenivosti…
Hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.2.07 10:35

Rozárko, ty se máš, že už něco cítíš.
I když můžu říct, že pokud se mi tam nehýbou tedy střeva :lol: , tak tam už taky něco týden cítím, jsou to takové jiné pohyby, jako vždycky.
Ale jestli si něco pouze podvědomě nevymýšlím a nepřeju.
Tak, ať Vám vyjde ta Rozárka.
S tím velkým UTZ jdu taky později, než ostatní. Ale už teď jsem moc zvědavá. Já už bych tak něco nakupovala pro mimi, ale stále vyčkávám.

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.2.07 10:38

S tím porodným je to taky zajímavé. Když tak koukám někde ve městě po lidem, je nás těhotných docela dost. Samozřejmě si nemyslím, že by to bylo zvýšením porodným, ale s takovou porodní explozí, to porodné zruší úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 10:40

Kim, já to šití myslím, spíš jako lehký přivýdělek při mateřské…když by to vyšlo. Jinak se stále necítím, že bych s tou VŠ, zůstala doma na pořád u stroje......

Rozáro, holčičku bych Ti moc přála......ale příroda je příroda, a hlavně aby bylo vše OK.....i kdyby to byl do třetice zase kluk :D
Užívej si své bříško a žádné nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.2.07 10:46

Kim, ty se máš, že umíš šít.
Já jsem takové pokusy ušít si něco na sebe taky měla, ale nikdy to nedopadlo moc dobře. Nějak to prostě nikdy nakonec nebylo ono. :lol: Ono taky sukně do gumy atd. co bych pak chtěla, co?
Ale pro mimi to bych se tedy vyřádila, tedy kdybych to uměla.
Před vánocemi jsem měla zas pletací záchvat. Koupila si všelijaké vlny na svetry (mimochodem ještě jsem to nedodělala) a šály.
Skoro všichni příbuzní tedy dostali na Vánoce šály a představte si, oni byli docela rádi. Asi fakt ta pěkná vlna a docela drahá vlna zakryla mé nedostatky pletařské.

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 11:07

Ahoj všem,
tak sem konečně přidala do galerie muj pupík. Je to focený večer. Věřte, že po ránu je menší… :lol:

Já se taky po mateřský nechci vracet do stejné práce. Měla sem rozjednanou práci v jiné nemocnici, ale když sem otěhotněla, tak to padlo samozřejmě. Ale prej se mnou počítaj někdy v budoucnu, tak budu doufat, že se tam to místo uvolní, až se zrovna budu vracet z mateřský. I by to tak mohlo časově vyjít, protože ty mladý holky, co tam pracujou, chtěj mít dítě až po atestaci…

Tak se mějte krásně, já dělám pořádek v papírech na byt, na auto, elektriku a tak. Je to pěknej vopruz, ale už se v tom nedalo vyznat.

A včera sme koupili v Tescu 3 dupačky, světlemodrá v kombinaci s bílou, tak mam radost.

Tak žádný stresy a odpočívat, ale mě se to lehko řekne, když musim bejt furt zalezlá doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí