Poradna duly
Jana Čurdová
Natally: no jestli ty jsi na té fotografii, tak jsi taky moc hezká maminka. Jinak ty profi fotečky, nějaká mamča psala, že by se nesvlékla před fotografem, ale toto je naše více méně rodinná fotografka, která nám fotí vše, svatbu, těhu, mimi, … Nyní má dvojčátka asi tak půl roku staré tak doufám, že si na nás udělá čas a chci se nechat vyfotit s bříškem a se synem. Já ty fotky mám doma zarámovaný. Jednu tu co čb jsem posílala do časopisu Maminka 2006 a dokoce jsem postoupila do finále mezi 10 o zájezd na Istrii, ale nic nebylo. Ale mě to nevadilo. Jsem opravdu obyčenjá holka, která je doma v teplákách a hlavně z vesnice. Spíš jsem chtěla ty fotky, protože opravdu jsem se cítila v tom 1. těhu nej.
Marye a Lukinko klid.
Já tu momentálně poslouchám neustále zbíječku, rány a tukání kladiva(opravu RD) ![]()
Jo a Natally já jiný jazyk neumí než, že se domluvím v NJ. Tak jsem to nejdříve zkoušela v NJ. ![]()
Ahoj holky,
ja fakt nemam sanci Vas docist
![]()
Jen jsem pochytila, ze tu uz nekdo vi pohlavi
Ty jo, gratuluji, holcicku bych taky brala ![]()
A gratuluji k dobrym vysledkum a pohybum, u nas asi jeste nic. Stepana jsem citila poradne az po 20 tt., tak uvidime, kdy ted ![]()
A prijezdu z porodnice jsme meli hoooodne chaoticky a pro docela vycerpavajici. Zavezli na tchanovci i se starou babickou, ale nejak se nemeli k odchodu a snazili se pomoct a babicka hlavne porad chodila kontrolovat Stepana jestli spi
A do toho mi prijela kamaradka s USA, kterou jsem nekolik let nevidela i se svoji kamaradkou, kterou jsme ani neznala (zrovna ten prijezd vysel na odchod z porodnice
) a byl tu frmol nejvetsi. Nakonec jsem se zavrela do loznice a s nikym mluvila
. Navic jsem byla po CS a jizva se jeste docela dost ozyvala. Myslim, ze ted uz by me neprekvapilo vubec nic ![]()
A pupiky mate uz pekny ![]()
Příspěvek upraven 19.01.10 v 15:29
Ahojky Evelínko, hlavně klid, máš jen jedny ruce a nohy, ne? A vítám Tě doma a na emiminku.
Ahoj holky, občas k Vám nakouknu, protože mi termín vychází taky na červenec, zatím jsem se nějak nesomělila připojit se, ale když čtu, že chcete diskuzi uzamnknout, můžu se připojit?
Moje údaje: roč. 1977 - Praha - PM 28.9. - TP 5.7.
Všem gratuluji k překonání prvního trimestru, to je skvělé, já prodělala jedno zamlklé těhotenství v 9. tt. a teď už to snad vyjde..
Jinak čekám na výsledky z triple testů, snad to bude ok, jelikož krev na screeningu mi nevyšla nejlépe (bohužel hodnoty mi nic neříkají a doktorka se blíže nevyjádřila..), ale je to dost možná tím, že mi ho udělali brzy (podle UTZ je mimi asi o týden mladší), NT ale bylo OK, tak nevím. Obětovala jsem 1500 Kč a ve výsledku mě to spíš znepokojilo, brrr. Všem přeju, aby výsledky všech vyšetření dopadly co nejlépe a hlavně pohodové těhu ![]()
Holky, přeju vám hezké odpoledne, já už pádím domů. Ukážu se večer nebo zítra ráno. Zatím papa ![]()
verunko:Jj, ta fotka vlevo je moje, i když teď jsem si čerstvě já blbka hodila na vlasy hnědej přeliv, takže už moc aktuální není no
A s tou souteží, týý jo, to by byla paradíčka ještě vyhrát takhle zájezd v době kdy třeba penízky chybí ![]()
Jinak vítám novou těhulku a držím palce na výsledky ![]()
další těhulka
no mi se teda rozrůstáme… S těma návštěvama, obdivuju pevné nervy, já bych na to neměla a všechny je vypoklonkovala… ![]()
natally,
a já pořád tajně doufala,že je to nějaká americká star na fotce,tak tos mě dostala jsi fakt kočka.No jak tak koukám jak sem dáváte všechny své fota tak se budu za sebe stydět ukázat svou podobiznu ![]()
Natally, ja si porad rikala, ze jestli to jsi Ty nebo nejaka popova zpevacka
Jako dobry ![]()
kenjo, vitam Te
Drzim pesti, at jsou vysledky ok, casto je to jen zbytecny strasak ![]()
Ahojte holky, opět jsem žasla kolik jste toho stihly napsat za tu dobu co jsem tu nebyla, smekám…jde vidět že tu je hodně nepracujících, hodně píšete dopoledne. Už jsem si taky musela napsat poznámky ![]()
smeya : strašně ti závidím že už víš pohlaví, já už se nemůžu dočkat…
natally:chtěla jsem se tě zeptat jak se ti povedlo udělat tak suprově ty fotky z UTZ a ještě k tomu video, vidím to poprvé…
hlásím že jsem pro uzamčení!
kenja:vítám tě u nás ![]()
Natally taky mi připomínáš nějakou zpěvačku, já radši sem fotku dávat nebudu ![]()
Ježíš holky nebláznětě, já se červenám ![]()
wewik: Tobě se ty fotky líbí? No jsou klasicky vyjeté z UTZ a oscenované do PC a to video jsme pořídili, tak že si vzal přítel s sebou jednoduše kameru a ten záznam z UTZ nahrával přímo v ordinaci
No nic já mažu s psíkem, brr se mi tedy chce do té zimy ![]()