Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u mě skočilo HCG za týden z 69,7 na přesných 1000. za týden jdu na utz, tak snad už půjde něco vidět…
monnane píše:
Tak u mě skočilo HCG za týden z 69,7 na přesných 1000. za týden jdu na utz, tak snad už půjde něco vidět…
Super.
Já mám dneska taky nový odběr.
Výsledek v podpisu
lokofa píše:monnane píše:
Tak u mě skočilo HCG za týden z 69,7 na přesných 1000. za týden jdu na utz, tak snad už půjde něco vidět…Super.
Výsledek v podpisu
Tak to gratulace
Taky ti to pěkně skočilo ![]()
monnane píše:lokofa píše:Tak to gratulacemonnane píše:
Tak u mě skočilo HCG za týden z 69,7 na přesných 1000. za týden jdu na utz, tak snad už půjde něco vidět…Super.
Výsledek v podpisuTaky ti to pěkně skočilo
To jo, byla jsem překvapená. Čekala jsem nějak mín.
Ahojky všem těhulkám!
Ráda bych se také přidala ![]()
Poslední MS 24.9.2011 s tím, že to byl bohužel spontánní potrat v 6tt. Bolelo to, ale prostě věci se asi dějí z nějakého důvodu… Dr naštěstí potvrdil, že příroda si se vším poradila a vše je tak jak má být a mohli jsme se zase začít snažit…
Netušila jsem, že hned další ovu do toho zase vlítnu
7.11. byl první UTZ a byl vidět váček 5mm a mimi 1,53 mm. HCG ani neměřili. Vše v pořádku. 23.11. jdeme na další UTZ už s přítelem a možná bude vidět
doufáme
když ne, prý to ještě nemusí nic znamenat
dle příznaků se ale vše vyvíjí jak má
ač se bojím, tak doufám a radujeme se z dalšího těhu a nemůžeme se dočkat
mimi je menší, než dle MS ale to je prý normální, protože první dva týdny se mimi vlastně nevyvíjí - některé ten „rozdíl“ dožene dříve, jiné později + nikdy není přesně jasné, kdy byla ovu a jak dlouho putovalo vajíčko do dělohy. Hlavní je, že tam je a je zavrtané ![]()
![]()
Ahoj Baruu, super, že se to takhle brzy podařilo! V kolikátém jsi týdnu? Řekl ti termín porodu?? Držím palečky nám všem, ať jsou naše těhu bezproblémové!!! ![]()
Ahojky,
gratulace ke KO ![]()
Hapy už jste viděli srdíčko? Já jdu zítra tak jsem zvědavá a trochu se bojím, aby bylo vše v pořádku.
holky
je vidět v 7 týdnu,což znamená od 6+1 až 6+6,doktor mi říkal,že jestli začnou těhotenské nevolnosti,tak to začíná pravě tím,když začne bušit ![]()
Luciškánek píše:
holkyje vidět v 7 týdnu,což znamená od 6+1 až 6+6,doktor mi říkal,že jestli začnou těhotenské nevolnosti,tak to začíná pravě tím,když začne bušit
No tak to mně teda nesedělo.
Srdíčko jsem měla už v 5+4. A špatně mi bylo až po 8tt
jitule_b píše:
Ahojky,
gratulace ke KO
Hapy už jste viděli srdíčko? Já jdu zítra tak jsem zvědavá a trochu se bojím, aby bylo vše v pořádku.
Děkuji ![]()
no podle MS bych teď byla cca 7 co tuším, ale dle velikosti plodu (pokud vše roste jak by mělo, u Dr jsem byla naposledy před týdnem…) tak by to teď odpovídalo na 6tt.
Uvidíme ![]()
Jinak termín vychází na 30.6., ale říkají, že nejpřesnější je to dle UTZ ve 12. týdnu ![]()
Happy určitě příště
bude.
Mě dr. říkal,že vždy od 7mm embryjka musí být srdíčko,ale každá těch 7mm má jindy podle ovulace.
Mě je poslední 2 dny neskutečně zle,vždy se těším na večer až to zaspím ![]()
to znám,mě bylo tak špatně,že jsem za první 3 měsíce zhubla 6 kilo,sle v 17-18týdnu nevolnosti ze dne na den přestaly a už mi je fajn ![]()
veve.m píše:
to mně špatně ještě není, je to brzy
Mně taky ne.
A čekám, jako v předchozích těhu, nevolnosti až kolem 8tt