Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
1.1.12 14:20

Krásný nový rok! :kytka:

Aniralk píše:
HappyBirds: Mě vůbec. :( Jsem baculka tak se bojím, aby to vůbec šlo poznat. Nechcete sem dát fotky bříšek maminy?

Podle fotky teda vůbec nejsi baculka. ;) Taky jsem se bála a nakonec - i na konec (těhu) to na mě snad vidět bylo. :lol: A teď jsem za špeky docela ráda, že mě hned od začátku nikdo nepodezíral. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
1.1.12 14:33

Grace: Taky jsem vcelku ráda, že se to to okolí dozvídá až teď. Mít 50 kg i s postelí, tak to asi jen tak neutajím. Mě prozradil včerejší večer. Asi ten dětský šampus. :lol:

Tak nemám 100 kg, ale na svou výšku 162 cm mám k 80 kg, což je hodně. Bříško špekaté, prdel, stehna a prsa po mamině. Prostě takový ten typ Venuše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.1.12 14:47

Ahoj holky, taky přeju krásný nový rok!!!! Hlavně zdraví, to je nejdůležitější, že?? :lol: Já včera slavila s vineou, ale stejně jak lokofa, zalomila jsem to a nějaký silvestr mi byl ukradenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
1.1.12 18:32

Ahoj holky, vítám nové těhulky a zároveň vám všem přeji do nového roku hlavně zdravíčko, klídeček atd.

Mezi svátkama jsem byla na krvi na 1. screening a v polovině ledna mě čeká UTZ. Stále ještě nemám přesný termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
1.1.12 20:38

Všem Vám přeji krásný Nový rok hodně zdravíčka a zdravoučká miminka.

Já jsem šla spát ve 2 ráno.A ted už se zase těším do pelíšku,a to jsem už usnula u pohádky v 18hodin.Zítra zase do práce,se mi vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
2.1.12 13:07

Já jsem teda na Silvestra šla taky spát, vůbec nějak nebyla nálada snažit se vydržet. :P

Ani, já myslím, že pro mateřství je to ideální. :P Já mám teda asi o 15 cm víc, ale taky o spoustu kilo. Ale přijde mi, že třeba ty pohyby tolik nebolí, narozdíl od těch hubených. :nevim: Po prvním porodu jsem měla o 8 kg míň, než když jsem otěhotněla a doufám, že se to povede i teď.

Pimpi, nesouhlasí velikost podle UZ s termínem podle poslední MS? Co si myslíš o termínu Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
2.1.12 17:13

Grace: Tak tiše doufám, že po porodu budu mít o pár kilo míň než před těhu. :-D Jsi mým vzorem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
3.1.12 17:45

Grace, já jsem poslední MS měla začátkem září a pak jsem to vůbec nedostala, tak jsem byla na vyvolávačce a dokonce jsem jeden měsíc baštila Proveru a pak jsem u doktorky zjistila, že jsem těhotná. Podle UTZ to teď vychází na cca 11 týden, ale přesně to budu vědět až kolem 18. ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.1.12 20:46

Ahojte holky,omlouvám se ale zanedbávala jsem teď o svátkách intas.. :nevim: jinak jsem taky poprvé těhu a to po IVF.. Marti30 ten hematom jsem tam měla „jen“ týden a teď už jsem bez komplikací Pimpi mě taky nesedí termín ale spíš co se týče v kolikátém jsem tt ptž podle UTZ je to raz tak raz tak,furt + - týden.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
3.1.12 21:42

Ahoj maminy, můžu se k Vám taky ještě přidat? Jsem v 11 t.+něco málo a termín od gyndařky na 18.7.2012 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 07:08
JaninkaJa píše:
Ahoj maminy, můžu se k Vám taky ještě přidat? Jsem v 11 t.+něco málo a termín od gyndařky na 18.7.2012 :-)

to máš termín jako já a já jsem 12+2

• Citovat
  • Upravit
4619
4.1.12 07:48

Ahoj ;)

a někdo s termínem na 3.7.? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.1.12 08:26

Já 7.7. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.1.12 09:44

Lokofa no vidíš to, ale počítám s tím, že to určitě není poslední termín :-)já jsem přesně 11+5tt, už se těším na screening, až zase uvidíme mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 09:46
JaninkaJa píše:
Lokofa no vidíš to, ale počítám s tím, že to určitě není poslední termín :-)já jsem přesně 11+5tt, už se těším na screening, až zase uvidíme mimi :-)

Jak mužeš být 11+5, když máme stejně termín porodu dle ms???Musíš být stejně jako já 12+2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex