Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
12.1.12 10:08
liliannoel píše:
kdyby to vidět nebylo tak by mi to přece sám neřekl a neukazoval. Ale to je jedno… každýho je to prostě jiný.

Oni to poznají hlavně podle uložení močové trubice. ne tak podle toho,co vidí jestli pindíka nebo něco jiného, protoze to proste jednoznacne videt neni.
To si přečteš snad v každé knížce

• Citovat
  • Upravit
1122
12.1.12 10:14

jo já to chápu:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.1.12 16:04

Čau holky, trošku odbočím z tématu, ale potřebovala bych poradit. Nevíte některá, jak je to s ukončením RD a následným nástupem na neschopenku. Mám 2 letou variantu a Honzíkovi budou dva roky v květnu a tudíž mi to nevyjde zhruba o měsíc, tak jsem si říkala, že půjdu na neschopenku. Ale někde jsem četla, že bych musela na pár dní nastoupit do práce. Nevíte o tom někdo víc.

Vítám další členku klubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
12.1.12 16:09
Pimpi píše: Čau holky, trošku odbočím z tématu, ale potřebovala bych poradit. Nevíte některá, jak je to s ukončením RD a následným nástupem na neschopenku. Mám 2 letou variantu a Honzíkovi budou dva roky v květnu a tudíž mi to nevyjde zhruba o měsíc, tak jsem si říkala, že půjdu na neschopenku. Ale někde jsem četla, že bych musela na pár dní nastoupit do práce. Nevíte o tom někdo víc.Vítám další členku klubu.

ahojky,
tak si prodluž rodičák, možná snadnější varianta než neschopenka na měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.1.12 16:12

No ale v tomto případě bych na ten měsíc byla bez peněz a to si bohužel nemůžu dovolit. POkud teda myslíš prodloužení u zaměstnavatele. Nebo myslíš teď nově schválenou možnost prodloužení. To mám pocit, že bych ten měsíc běhala po úřadech. Tak mi ta neschopenka přišla nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.1.12 16:12

Pimpi: vime, nech si vyplnit na socialce denni vymer na rodicaku a zajed si na pracak prodlouzit si rodicak. Celkova castka je 220 000 od toho odectes mesice ktere jsi vycerpala a znasobis castkou kterou mesicne pobiras a neco ti vyjde-to se bude roztahovat na dvakrat.

Ja do toho taky jdu, dela mi to rozdil asi 2000. A jedna se u me o 8 tydnu.

Příspěvek upraven 12.01.12 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.1.12 16:15

Neschopenka neni nejjednodussi, buhvi kdy ty prachy prijdou.. Maj obvykle mesic z :zed: pozdeni

takze za me nejlepsi varianta prodlouzit si v praci rodicak a roztahnout si ten zbytek na dva mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.1.12 16:17
Monjie píše:
Pimpi: vime, nech si vyplnit na socialce denni vymer na rodicaku a zajed si na pracak prodlouzit si rodicak. Celkova castka je 220 000 od toho odectes mesice ktere znasobis castkou a neco ti vyjde-to se bude roztahovat na dvakrat.Ja do toho taky jdu, dela mi to rozdil asi 2000. A jedna se u me o 8 tydnu.

No zkusím o tom popřemýšlet a až budu mít cestu na pracák, tak se na to zeptám. To aby už během dubna začala všechno vyběhávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.1.12 16:17

Dubna? ja uz to mam vybehany ted. Nevim na co cekas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
12.1.12 16:18

To papírování není zas tak hrozný, se sociální správy mi poslali povrzený ten vyměřovací základ a na pracák jsem ho poslala s novou žádostí. Já jsem teda zase rodičák zkracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.1.12 16:20

Jitko: a ten formular ze socialky ti poslali postou za jakou dobu? btw. roztahovala?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.1.12 17:08
Pimpi píše: Čau holky, trošku odbočím z tématu, ale potřebovala bych poradit. Nevíte některá, jak je to s ukončením RD a následným nástupem na neschopenku. Mám 2 letou variantu a Honzíkovi budou dva roky v květnu a tudíž mi to nevyjde zhruba o měsíc, tak jsem si říkala, že půjdu na neschopenku. Ale někde jsem četla, že bych musela na pár dní nastoupit do práce. Nevíte o tom někdo víc.Vítám další členku klubu.

Ne nemusela bys nastoupit do práce. Normálně na den nástupu budeš mít vystavenou neschopenku. Takly jsem to tak měla

• Citovat
  • Upravit
11725
12.1.12 20:34

Monjie minulý týden ve čtvrtek jsem to posílala a v úterý mi to přišlo.Roztahovala? nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
13.1.12 07:53

ahojky holky:)
Tak jsem včera byla u babči zdělit jak probíhalo vyšetření v ústí a co mi řekli, pak jsem šla ke kámošce ,kde jsem si od ní koupila pár těch věciček v růžové barvičce, jsem z nich unešená, a když sem v pul 7 dorazila domu otevřela vrátka na verandě stál cizí chlap s lopatou a hrabal se tam ve věcech co by mohl ukrást…
Nechápala jsem ,že mě ani neslyšel přijít, já stála jak opařená a v tu chvíli sem ani nevěděla čí sem. Nejddříve jsem koukala jestli to neni jen náká odcházející návštěva, protože ani psy neštěkali, ale když sem uviděla tu lopatu, to a to že se tam hrabe ve věcech, rychle jsem utekla za roh baráku a volala přítelovo sestře ,která bydlí v přízemním bytě baráčku, at tam jdou že tam je chlap a já se bojim aby mi něco neudělal.

Jenže jak jsem byla v šoku, a bála jsem se v tu chvíli aby mi něco neudělal a tim tak i miminku, že jsem těma vratama, při vyběhnutí ,třískla a to ho asi vyplašilo ,takže než tam na tu verandu někdo vlezl, tak už byl asi pryč.
No řikám , že jsem pak trnula hrůzou, a bála sem se i usnout aby se v noci nevrátil a nezkusil se dobejvat třeba přímo do baráku k nám nahoru…

zamkla sem se jak to jen jde, a dnes chci koupit alespon ještě řetízek na dveře, protože mě to tak strašně vyděsilo, že se tu ted vubec necejtim dobře… [:(]

Co by ste v takové situaci dělali Vy? Já bych možná třeb i nějak zakročila, ale když v té uličce od branky na verandu nemáte kam utéct, a ještě k tomu čekáte dítě a on má v ruce obří lopatu, kterou by Vás klidně mohl zranit, nebylo pro mě jiného východiska, nežli útěku…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.1.12 08:29

No, Lili asi bych reagovala stejně. Někdy je fakt lepší útéct. Jsi statečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí