Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MAriko
16.11.10 12:58

ja jsem tu pár dnů nebyla a nemohu se dočíst!!
Džíny už taky rozepínám a taky se bojim, že to na mne v práci poznají ( byla jsem vždycky dost štíhlá a hlavně plochý břicho :-)
JO, co se týče těch testů co jste řešily včera, tak ten genetický screening , co se dělá do 13+6 ( je podrobnější a je v tom 3D UTZ a krevní testy tak ten dělají v Baťově nemocnici ve Zlíně zadarmo - to pro vás z Moravy… a je doopravdy na stejné úrovni jako ty placené, ta dr, co to zavedla za to dostala nějakou cenu evropských gyndr.

• Citovat
  • Upravit
872
16.11.10 13:53

Tak jsem zpátky od zubařky,Niky samozřejmě řvala a pusu otevřít nechtěla..Dr vzala rovnou i mě a to když malá viděla,tak začala brečet taky.. :lol:

Teď jsem dala do trouby péct sekanou,udělám br.kaši a okurkový salát..Hoďku nesmím jít,tak to vyjde akorát.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.11.10 14:01

Kattarinku, gratuluju ke kontrole. :kytka: Kristyno, uz to mas jenom za dva dny. :wink:

Ja se mazu normalne, mam hodne suchou plet, takze jsem jenom rozsirila oblastni na mazani. Zatim se mazu tim, co mam po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.11.10 14:12

Peťulinka - taky dneska budu dělat sekanou s br.kaší :lol: Akorád jsem k tomu už včera dělala mrkvovej salát, kterej samozrejmě do dneška nevydržel, tak to bude bez salátu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
16.11.10 14:16

Taky se mažu denně už několik roků, protože bych stejně, jako Shadow nemohla tím žraním suché pokožky usnout. Až poroste břuško, tak akorát na něj začnu používat mastnější krém.
Peťuli nás čeká zubař v pátek :wink: Daník se nebojí, jen měl minule starost o mě, když mi sestra leštila zuby. Byl to zvuk skoro jako od vrtačky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
16.11.10 14:16

Kristý já jdu taky ve ČT :)Jo a díky za tu tabulku kdo je kdo na FB :potlesk:

Holky, já jdu taky mrknout na net po těhu kalhotách, jinak to jistí HM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
16.11.10 14:26

Ahoj děvčata, to se nám venku „opodzimnilo“, co? ještě není 15h a my už v kanclu musíme svítit :-?
Dneska sjem si volala na ZP Metal Al. a ptala se na screening ve 13tt-jak jsme tu včera debatovaly :wink: Ptala jsem se, jestli 1000kč přispívají skutečně jen ženám 18-35let. A zjišťoval to na revizním dr. a pak mi volali, že nad 35let je to „hrazeno ZP ze zákona“ a navíc, když čekám dvojčátka… takže super, zbude víc penízku pro mě na těhu oblečení. Dnes jsem si z mimibazaru objednala těhu rifle a společ.kalhoty- bo ty co nosím mě už tlačí a nějaký ten pátek do práce ještě musím :zed:
Holky s tím spaním- jsem nemožná… chodím až před půlnocí, ve 4h musím na WC(zjistila jsem, že v noci víc jak 4h nevydržím) a pak semtam zdřímnu a převaluju se do 7h než zvoní budík a to bych ho pak rozkousala a spala až do 9ti-nějmíň :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.11.10 14:35

ahojky, já dneska došla z oběda a zase jsem měla na intimce špinění. už mi z toho začíná hrabat. celý minulý týden jsem pošpiňovala, přes víkend dobrý a včera taky a dneska se zas objevilo. už ať jdu na tu kontrolu nebo mě klepne :-( snad se jenom mimišák uvelebuje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.11.10 14:36

O půlnoci?????????? Já od sedmi polehávám na gauči a v osm se odeberu nahoru do postele :zed: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.11.10 14:39
tulidlo píše:
O půlnoci?????????? Já od sedmi polehávám na gauči a v osm se odeberu nahoru do postele :zed: 8-o

Přesně tak, já chodím nejdýl v 9, protože to prostě dýl nevydržím…
Jinak mi v práci dneska svítíme celý den, protože je venku hrozně sychravo, pořád mrholí a je to všechno nějak nízko, takže není skoro vidět… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
16.11.10 14:42
tulidlo píše:
O půlnoci?????????? Já od sedmi polehávám na gauči a v osm se odeberu nahoru do postele :zed: 8-o
Tuli zapoměla jsem poznamenat, že kolem 21h usnu v obyváku u TV, když miláček nechce jít brzy spát a on má pak problém mě před tou 24h vzbudit, abych se odstěhovala do ložnice :mrgreen: :mrgreen: Ale po té 4h už bych kliďo vstávala…no, uvidím, jak mi to vydrží po porodu až budou dětičky celou noc řvát a já do toho „nepřetržitě“ kojit :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.11.10 14:43

tak to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 15:32

Já teda usínám mezi jedenáctou a půlnocí a v sedm vstávám, měla jsem problémy s usínáním, teď už v pohodě. Je pravda, že ráno trpím, ale vstanu a funguju a večer se zase proberu :mrgreen:. V tomhle jsem asi divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.11.10 15:45

já usínám většinou mezi 21 - 22hod :-(.teda, 22hod jsem se dožila naposledy o víkendu když jsme byli sednout s přáteli na pizzu :lol: to jsem se dostala do postele o půlnoci a spala do 10 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
16.11.10 16:04

také chodím spát do 22 hod.....než jsem byla těhu, sledovala jsem veškeré seriály od 22:20 a teď už jsem v tuto dobu v říši snů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí