Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si tedy myslím, že sr… na hlavu by sis neměla nechat, nejlepší obrana je útok ![]()
Dům je tvůj, zakaž jí tam chodit!!! Bez debaty!!! Normálně bych jí to poslala písemně a kopii bych si nechala. Možná se poradila s právníkem. Horší než, že tě bude strašlivě pomlouvat, to už nebude a dělá to stejně. Dědeček může přece chodit za ní, klidně jí v tom dopise nabídni, že jí ho tam dovedeš nebo dovezeš nebo když je tak milující vnučka, ať si ho k sobě na návštěvu dovede sama..k brance snad dojde sám, ne? Nepíšeš, že by byl nějak těžce nemocný..
Je to hnusné, v rodině je člověj takový bezbranný, těžko se s něčím takovým bojuje, když máte společné milované.. Ale!! Víš na tohle musí být vždy dva..jeden, který zlé dělá a druhý, který si to nechá líbit. To si pamatuj. A líbit si to už nenech. Manžel tě určitě podpoří.
@Anonymní píše:
@klenice fakt? jenže potom ona muže dědečkovi namluvit cokoliv aby si nechal dům na sebe napsat zpět nebo na ni.@Fjodorka ANO IGNORUJI ji UŽ UPLNĚ
Ten dům je tvůj, děda má smůlu, to pouze TY musíš souhlasit se změnou vlastníka, žádné vzít zpět nejde! Pokud jsi 100% vlastníkem nemovitosti na katastru nemovitostí, tak si děda může vyskakovat jak chce a má smůlu, protože už ti jednou dům předpokládám daroval. Ty jsi majitel, on už nemá na vlstnícká práva nemovitosti nárok, má jen věcné břemeno ji užívat, né s ní jakkoli manipulovat. Takže kliiid, zákaz vstupu dát ségře můžeš a děda s tím nic nenadělá.
@lekarnicka28 píše:
Dům je tvůj, zakaž jí tam chodit!!! Bez debaty!!! Normálně bych jí to poslala písemně a kopii bych si nechala. Možná se poradila s právníkem. Horší než, že tě bude strašlivě pomlouvat, to už nebude a dělá to stejně. Dědeček může přece chodit za ní, klidně jí v tom dopise nabídni, že jí ho tam dovedeš nebo dovezeš nebo když je tak milující vnučka, ať si ho k sobě na návštěvu dovede sama..k brance snad dojde sám, ne? Nepíšeš, že by byl nějak těžce nemocný..
Je to hnusné, v rodině je člověj takový bezbranný, těžko se s něčím takovým bojuje, když máte společné milované.. Ale!! Víš na tohle musí být vždy dva..jeden, který zlé dělá a druhý, který si to nechá líbit. To si pamatuj. A líbit si to už nenech. Manžel tě určitě podpoří.
vždycky na všechno musí být dva
přesně tak
@Anonymní píše:
@klenice fakt? jenže potom ona muže dědečkovi namluvit cokoliv aby si nechal dům na sebe napsat zpět nebo na ni.@Fjodorka ANO IGNORUJI ji UŽ UPLNĚ
Ten dům je tvůj, děda má smůlu, to pouze TY musíš souhlasit se změnou vlastníka, žádné vzít zpět nejde! Pokud jsi 100% vlastníkem nemovitosti na katastru nemovitostí, tak si děda může vyskakovat jak chce a má smůlu, protože už ti jednou dům předpokládám daroval. Ty jsi majitel, on už nemá na vlstnícká práva nemovitosti nárok, má jen věcné břemeno ji užívat, né s ní jakkoli manipulovat. Takže kliiid, zákaz vstupu dát ségře můžeš a děda s tím nic nenadělá.
@klenice píše:
přesně tak, ale myslím si, že na ty problémy musí být dva, a určitě nejsi takový svatoušek, jak tu píšeš. Jinak kdyby přišla sestra, zavřu se nahoře do patra a nevylízám, nebo jdu na procházku, a všechny ostatní věci bych ji oplácela, nejlepší obrana je útok. ![]()
@wobludka jak jsem už psala našla jsem si přátele jinde, nemusím je mít v vesnici, a nevím kdo jee hezčí zda ja nebo ona, to je mi fuk nevim proč se ptáš na krásu.
Já bych řekla, že dar může chtít děda vrátit zpět a za určitých podmínek to jde.
Jenže děda si pak řekne že ta druhá vnučka je vlastně hodná a zase zakladatelka bude ta zlá a špatná a ještě si podkope vztah s dědou, který tam bydlí..
@tumpach snažím s ezavřít se nahoře. ale přeci jen i děti chodí dolu a zahrada je u vchodu nějak se tomu setkávání ted nevyhnu. já ji tedy nikdy nic špatného neprovedla.
@Monica86 Nesouhlasím, to by bylo na soud a než by se to vyřešilo… může to trvat několik let. A děda je předpokládám starej. V tomto bych byla klidná.
Zakladatelko a z čeho to vše pramení? Přeci to není jen tak…a o tom že jsi bydlela u manžela a měla dobře placenou práci. Vždyť jak to sama čteš, tak to je do očí bijící hovadina
Ano dar jde vrátit zpět o duvody by sesetra už postarala třeba i tím že by děda udal duvod že jsem sem zakázala přístup sestře jak jste mi tu už radily, a dědu by měla už jen na své straně, dům také a já bych nemal ani kde bydlet
@klenice Určitě by se to muselo řešit soudně, jen říkám, že taková možnost existuje, ne jak moc je pro zakladatelku reálná.
@Anonymní píše:
@tumpach snažím s ezavřít se nahoře. ale přeci jen i děti chodí dolu a zahrada je u vchodu nějak se tomu setkávání ted nevyhnu. já ji tedy nikdy nic špatného neprovedla.
A jak tam často chodí? Pokud to není denně, asi bych se vždy když přijde sebrala a šla třeba s dětmi na procházku nebo někam na kafíčko, abych se s ní vůbec nemusela potkat. To víš, ona tě dráždí a snaží se tě vyprovokovat, ale ty se nesmíš nechat. Jj, některé sestřičky to je kapitola sama o sobě
,zvláště ty co mají pořád málo a závidí i nos mezi očima
.