Sestra mě chce zničit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
31.7.14 11:50

Tak mě napadlo při obědu, i kdybys sestru ty i tvůj manžel poslali do p_dele a vyrazili s ní dveře…nebo bys ji jednu natáhla, nebo vytahala za vlasy (a to už fakt přeháním hodně)..
Tak je to stejně tvrzení proti tvrzení a že tě dá k soudu, nebo zavolá policii to sice může…ale k ničemu pokud u toho nejsou svědci :lol: :lol: :lol:
Takže se neboj, nehraj si na obětního beránka…

Já bych se s ní fakt nemazala, mě by to za ten klid stálo a to její vyhrožování sociálkou a já nevím čím, je zcestné. Bych se ji vysmála do obličeje a vypoklonkvala ji tam, kde slunce nesvítí. Fakt bych se s ní vůbec nemazala.

A ze zahrady bych ji vyhodila z domu taky - jsi majitelka, je to soukromé a nemá tam co dělat. A kdyby tam ještě jednou páchla…

Příspěvek upraven 31.07.14 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 11:55

@Coleta kde si prosim četla že je rok na vrácení???
já se dočetla že kdykoliv i po letech ale musí mít duvod. a duvod k tomu nemá. sestru a návštěvy k němu pouštím co potřebuje mu nakoupím, jídla má dostatek k lékaži ho vozíme nebo jede sanitkou. jen jí se pořád něco nelíbí a v něčem štourá a vyhrožuje.

já s na ty duvody atd. poptám právníka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.14 12:00

@Nina Filipi popisuješ to opravdu drsně k tomu bych potřebovala nějakého mafiána, já jsem asi moc hodná nebo klidná nějak si to nedovolím, nedokážu si to představit že bych tohle udělala. prostě ji už uplně ignoruji, třeba bude klid.

• Citovat
  • Upravit
2506
31.7.14 12:00
@Anonymní píše:
já se dočetla že kdykoliv i po letech ale musí mít duvod. a duvod k tomu nemá. sestru a návštěvy k němu pouštím co potřebuje mu nakoupím, jídla má dostatek k lékaži ho vozíme nebo jede sanitkou. jen jí se pořád něco nelíbí a v něčem štourá a vyhrožuje.

já s na ty duvody atd. poptám právníka.

Mělo tam být nárok, opravila jsem dřív než jsi reagovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 12:01

@Nina Filipi zahrada a dum to už mi tu radily že ji sem musim k dědečkovi pouštět o pár přízpěvků výš.

• Citovat
  • Upravit
7332
31.7.14 12:01
@Anonymní píše:
@Nina Filipi popisuješ to opravdu drsně k tomu bych potřebovala nějakého mafiána, já jsem asi moc hodná nebo klidná nějak si to nedovolím, nedokážu si to představit že bych tohle udělala. prostě ji už uplně ignoruji, třeba bude klid.

na hrubý pytel, hrubá záplata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 12:02

Prožívala jsem něco podobného, ale s bratrem. Vysmívání, urážení, ponižování… ustupovala jsem jen kvůli tomu, že jsem chtěla být v blízkosti rodičů a rodiny.Na ostatní jak milius a mě ničil. Nakonec to dopadlo i tak, že mě i zmlátil, je to prostě narušený člověk. Já nejsem moc průbojná a nechala jsem to zajít moc daleko. Nakonec jsem se psychicky sesypala a to mu jen hrálo do noty, jsem jen chudinka co chodí k psychiatrovi, jsem ubožák… no a mě to paradoxně pomohlo, psycholog mě naučil být silnější, zvednout hlavu a dívat se mu zpříma do očí. To ho dráždilo snad ještě víc, ale věděl, že já už se nedám :cert: Rodina se k tomu stavěla dost zvláštně… pochop ho, je sám, nemá rodinu, nemá děti, je to pro něho těžké a občas vybouchne :zed: :zed: Já blbka vydržela a byla tam dál, už na mě tak často neútočil, ale bylo vidět, že mu prostě vadím. Vadí mu, že mám báječného manžela, že mám děti, rodinu (manžel když mě bratr zbil, tak jsem myslela, že ho snad půjde zabít), já blbka ho uprosila ať ho nechá, že je to jeho ostuda a nesnížíme se na jeho úroveň, řešit věci násilím. Po nějaké době klidu, přišel opět jeho výbuch a tentokráte napadl dceru… naštěstí byl u toho i syn a skočil na něj, manžel mu pak dal co proto a já zavolala policii. Řekli, že se to bude řešit… no pochopitelně to bylo bráno jako přestupek a my jsme udělali to nejlepší co šlo. Zbalili se a odstěhovali jsme se. Máme klid a žije se nám fajn. Nepotřebuji, majetky a domy, prostě chci svou rodinu a tu ochráníme před násilnickým chováním za jakoukoli cenu. Tedy oproti zakladatelce jsem o přátele nepřišla, ti mi všichni zůstali a mohl by jim říkat co chtěl, oni stáli vždy při mě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2506
31.7.14 12:03
@Anonymní píše:
já se dočetla že kdykoliv i po letech ale musí mít duvod. a duvod k tomu nemá. sestru a návštěvy k němu pouštím co potřebuje mu nakoupím, jídla má dostatek k lékaži ho vozíme nebo jede sanitkou. jen jí se pořád něco nelíbí a v něčem štourá a vyhrožuje.já s na ty duvody atd. poptám právníka.

Já nechápu jednu věc, a to proč se sestry tak bojíš a strkáš hlavu do písku. Prostě nastav mantinely, ok, choď za dědou, ale tady je to můj dům a budeš se chovat slušně, pokud ne, dveře jsou támhle…I to, že má děda právo přijímat návštěvy neznamená, že ta návštěva má právo se chovat vůči tobě nevhodně. Nevím, tvé řádky vyznívají dosti ukřivděně a sestru popisuješ jako ředitelku Zeměkoule, která má neomezené možnosti…trochu nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
31.7.14 12:04

Zakl. ze zkušenosti vím, že někteří lidé dokáží být hodně zlí a podlí a co je smutné, že nejvíc právě v rodině a blízkém okolí. Ze zkušenosti ale také vím, že nic není jednostranné, určitě je tu něco, co nám nechceš říct a co právě může být důvodem sestřina chování, také je tu možnost, že to není až takové a jsi zbytečně vztahovačná, žárlivá a nenávistná. Nemyslím to zle a nechci být zlá, jen bych se zamyslela nad nejschůdnějším řešení, protože pokud tedy máte obě dědečka rády, myslete na to, že mu nepřipravuje zrovna příjemné staří a dožití..Neříkám, že je to tvoje chyba, ale určitě tam je něco, co to zaselo.. :kytka: Přeji ať se to ke spokojenosti všech vyřeší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Nina Filipi jí bych na ni ani tu socialku nezavolala, a neuměla tak lhát a manžel je také takový klidnější ale je mi oporou a na sestru má stejný názor jako já přeci jen ji zná a několikrát se přesvědčil jaká je.

• Citovat
  • Upravit
7332

Zakladatelko a kdybys sestru poslala tam kde slunce nesvítí? no zkus si to představit.. Co by se tak strašného stalo? Řeknu ti tajemství NIC :-))) začala by vyhrožovat, ty by ses ji vysmála…ona by ztratila pevnou půdu pod nohama a přestala by. Protože takhle ví, že se ji podvědomně bojíš…a proto si to dovoluje. Protože ji to dovolíš…

Takhle by zůstala zaskočená. Kde je ta moje sestra, které jsem mohla nadávat a vyhrožovat ji a ona si strkala hlavu do za_ku…nebo raději zalezla…??

nepřemýšlela jsi tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
31.7.14 12:07

Zakladatelko hele, tak když jsi měkota co ji nic neřekne, protože taková není. tak si nechej s_át na hlavu dál. Tak co chceš po nás? Nic ti není dobré, nic bys ji neudělala a ani ji to nevrátila..

K čemu je tedy tato diskuse, když to vlastně řešit nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
@Anonymní píše:
@Nina Filipi jí bych na ni ani tu socialku nezavolala, a neuměla tak lhát a manžel je také takový klidnější ale je mi oporou a na sestru má stejný názor jako já přeci jen ji zná a několikrát se přesvědčil jaká je.

Proč si pořád vyhrožujete těma sociálkama? Je nějaký důvod, proč by se o vás měla zajímat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
@Coleta píše:
Já nechápu jednu věc, a to proč se sestry tak bojíš a strkáš hlavu do písku. Prostě nastav mantinely, ok, choď za dědou, ale tady je to můj dům a budeš se chovat slušně, pokud ne, dveře jsou támhle…I to, že má děda právo přijímat návštěvy neznamená, že ta návštěva má právo se chovat vůči tobě nevhodně. Nevím, tvé řádky vyznívají dosti ukřivděně a sestru popisuješ jako ředitelku Zeměkoule, která má neomezené možnosti…trochu nechápu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.7.14 12:10

To jsou vsichni ve tve rodine a okoli dlouhodobe tak pitomi, ze nevidi, co je sestra za mrchu?? :think: Nebo je chyba nekde jinde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová