Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
A víte co mi vadí snad ze všeho nejvíc, že si dá čtyři piva a ještě má chut´, tak sedne do auta a dojede si pro další. Nebo bych mu tam musela dojet já, ale já ho v tom prostě nebudu ještě podporovat. To je taková bezohlednost a nezodpovědnost. Chvílema ho nesnáším, když si předtsvím, že někoho někde přejede.
no to je šílenec,já bych mu přála aby ho chytili policajti.
Prostě bych mu sebrala klíčky,ať si tam dojde pěšky.To je vážně blbec(promiň),si zahrává.
Cherilin píše:Anonymní píše:
A víte co mi vadí snad ze všeho nejvíc, že si dá čtyři piva a ještě má chut´, tak sedne do auta a dojede si pro další. Nebo bych mu tam musela dojet já, ale já ho v tom prostě nebudu ještě podporovat. To je taková bezohlednost a nezodpovědnost. Chvílema ho nesnáším, když si předtsvím, že někoho někde přejede.Prostě bych mu sebrala klíčky,ať si tam dojde pěšky.To je vážně blbec(promiň),si zahrává.
![]()
no to je šílenec,já bych mu přála aby ho chytili policajti.
Já bych mu to svým způsobem taky přála nebo aby se vymlel někde do pole a vodřel si auto. Nechtěla bych, aby se stalo něco, co by už nešlo napravit. ![]()
Kdo nezažil život s alkoholikem tak to nikdy nepochopí… můj manžel je takový příležitostný alkoholik… Třeba minulý týden byl na oslavě a od té doby pije v kuse… Pak se třeba půl roku nenapije vůbec, pak začne sem tam pivo a já se jen třepu kdy bude nějaká akce a on neudrží tu chuť a zase začne, pak to třeba táhne týden až 14 dní a pak zas přestane. Těch 14 dní jsou pro mě šílené, přemýšlím už po dvou dnech že se prostě odstěhuju… ale pak si vzpomenu jaký je, když nepije. Máme se dobře, finančně nás v poho zajistí, každý rok jsme byli u moře… Ale kdybych odešla tak kam mám jít? Rodiče nemám, nikoho známého taky ne… Ujmete se mě někdo? Nebo co mám dělat?
Moje známá takhle jednou na manžela ty policajty sama zavolala - řekla jim, kam jede.. A oni si na něj počkali a asi na rok mu sebrali papíry… Samo, že mu to nepřiznala, to by se asi rozvedli, ale dal pokoj, sice pak měli chvilku dost problémy, protože má práci, ve které potřeboval auto (pojišťvák), ale ve finále i s tímhle si poradil.
Anonymní píše:
A víte co mi vadí snad ze všeho nejvíc, že si dá čtyři piva a ještě má chut´, tak sedne do auta a dojede si pro další. Nebo bych mu tam musela dojet já, ale já ho v tom prostě nebudu ještě podporovat. To je taková bezohlednost a nezodpovědnost. Chvílema ho nesnáším, když si předtsvím, že někoho někde přejede.
teda pokud si nalitej sjede pro dalsi chlast, tak to bych na debila
teda bez pardonu policajty zavolala.
Jako ze zabije nebo zmrzaci sebe tak kazdy sveho stesti strujcem, ale udelat nekoho nevinneho nestastnym jen proto, ze nevydrzi bez chlastu a jestli zakladatelka tise toleruje, ze ridi nalitej, tak z toho mi je regulerne na ![]()