Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
6.4.21 15:41

Nechápu místní :andel: :andel:. :roll:
Mám důvodné podezření na nevěru? Holt nejsem tak uvedomelá a podívám se do otevřeného e-mailu nebo mobilu.
Zjistím dlouhodobou nevěru? S chuti do toho v afektu zatahnu další (ne)zúčastněné. Chtěla paninka soulozit jinde? Tak teď ji to manzelka třebas umožní. Akorat ze to nezakázané ovoce a po… trenky nejsou tak cool, takze dobre milencum tak. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37905
6.4.21 15:48
@Parninas píše:
Skoro jako bychom nebyli homogenní entita s jednotným názorem na věc.

Ty jednou špatně skončíš! @Chauvinist Ti buď výstrahou! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.4.21 15:52
@Keyllah píše:
tak to beze sporu, ale pokud si to chtěl vyřídit s někým dalším, než se svou manželkou, tak další měl být milenec a ne jako první jeho žena. Ta překvapivě neměla problém si to jít se svým vlastním manželem hezky vyříkat…

Souhlas.

• Citovat
  • Upravit
aquarian
6.4.21 15:53
@Keyllah píše:
Nevím moc, co myslíš tím inkonzistentní, já psala, že to měl hlavně řešit se svojí manželkou nebo s milencem, ne s manželkou milence. Nevím, jestli podváděnej chlap má chuť rozbít ústa dotyčné, nebo jen milenci. Většinou mi přišlo, že podváděnej se jde rvát s milencem a nevěrnice dostane občas pár facek, že tu větší fyzickou intenzitu míří podváděnej na toho milence. Ale osobní zkušenost nemám, to spíš z vyprávění ;)

To, co jsi psala, jsem pochopil tak, že opravdový chlap s chutí rozbije ústa milenci.
Pokud se násilí vyhne informováním manželky milence, je zbabělec

Pokud považuješ za správné reagovat násilím vůči milenci, tak mi připadá nekonzistentní, jestli neschvaluješ, aby se stejnou chutí, razancí a případnými následky rozbil ústa i své nevěrné manželce. :think:

• Citovat
  • Upravit
aquarian
6.4.21 16:05
@ontarova.stara píše:
Mas zase uplnou pravdu! Od te doby, co doma praktikuji rostandu se zlym kukucem, jsme jako v libankach. Starej vyslapuje jako svycarsky hodinky a mame vylozene raj na zemi. Jen bych potrebovala poradit s takovou drobnosti, hrozne me v noci rusi, jak mu strachy cvakaji zuby. Co s tim?

Gumový roubík? To by na odhlučnění mohlo stačit. A jako bonus nebude chrápat. :think: :andel:

• Citovat
  • Upravit
871
6.4.21 16:08
@Příjemné Pondělí píše:
No a co. On to může říci komukoliv. On nikoho nepodvadel. Za to, že je to pro manželku šok a tak, je vina pouze jejího manžela. Ne podvadeneho muže.Co si jako myslíte, že by vyřešil s podvodnikem? Násilí je primitivní a domluva by něco vyřešila? Jedině, co může udělat je informovat i druhého povedeného a odejít od své ženy. Udělal správně a místní uživatelky, co mají potřebu vždy na může najít něco špatného aby se mohl poplivat, si můžou škubnout pařátkem. Přitom nám jen tímto oznamují, že jim nějaký muž ublížil a chtějí se mstít celému pokolení.

Přesně tak. Kdyby byl zakladatel tak fujky, proč by s ním dotyčná byla? Druh masochismu? Na nevere je tedy nejspis atraktivní to tajeni, schazeni se za zady. Tím, že teď vsichni vědí, už to tak rajcovní nebude, potažmo kdyby byl nevernik vystěhován… :lol: Mne to připadá jako nejlepší možná výhra v tom marastu. Dva trapaci, co si (vyhozeni) zbyli. To se driv omrzi/zevšední. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.4.21 16:08
@aquarian píše:
Gumový roubík? To by na odhlučnění mohlo stačit. A jako bonus nebude chrápat. :think: :andel:

Mas to odzkouseno :think:?
Ponozky do dutiny ustni se neosvedcily, zacinal mi modrat.

• Citovat
  • Upravit
aquarian
6.4.21 16:14
@ontarova.stara píše:
Mas to odzkouseno :think:?
Ponozky do dutiny ustni se neosvedcily, zacinal mi modrat.

Ponožky jsou nevhodné, protože zachycují sliny a brání dýchání.

Guma je vhodná, protože drží tvar, nepoškozuje zuby a neobsahuje ftaláty. Určitě chceš svému miláčkovi poskytnout trvale udržitelný welfare, že. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5593
6.4.21 16:17
@topazio píše:
Do sestavy mužů zde Gronan a Příjemné pondělí ještě chybí Pavlík Morozov.

Pavlík někde se někde vepředu zapojoval :mrgreen: mně chybí Zdenda s úsporami a vizitkami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.4.21 16:20
@Ou píše:
No tak kdyby ti řekla že tvoje pozornost bude dost odlišná od toho co ona potřebuje a že možná jsi mizerný v posteli, protože jsi rigidní a sebestředný chlap, který není schopný vnímat nic jiného než sám sebe a svoje představy o světě, tak by si asi moc nepomohla…

A na tom, že se vaše manželství rozpadlo má tvá žena přesně 50% podíl. Tobě náleží ta druhá půlka. A to že nejsi schopný vidět a měl si pocit, jaký si dokonalý partner a teď jsi zcela ztracen v náraz o realitu to jen dokazuje.

Když se z toho poučíš a najdeš koule na nějakou sebereflexi, dost zvýšíš šance že se tvůj příští vztah nerozbije o to samé.

Příspěvek upraven 06.04.21 v 12:15

O čem se tady dámy hádáte? Zasloužilá rozumprdka Ou se skoro 16 tis příspěvky má určitě pravdu!!! Ta máma od 3 dětí je viníkem na 50% a spíše všeho…kdyby nebyla sebestředná, rigidní a mizerná v posteli, tak by ten její chudák zanedbávaný manžel určitě nebrousil jinou a staral by se obětavě o svojí ženu a děti. Tak nevím, proč té určitě nevnímavé ženě děláte všichni advokátku, když dle Ou je vlastně lemplice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.21 16:21

Promiňte že jsem neodpověděl ale potřeboval jsem si vyčistit hlavu. Za tim milencem jsem nešel jenom proto protože vím co by se stalo bouchly by mi saze a vrhnul bych se na něj a nechci jít sedět. Na ženu nedokážu křičet nebo na ni vztáhnout ruku ale s chlapem se poperu bez výčitek. Uznávám že jít za jeho manželkou byla chyba protože jsem neuvažoval ale nakonec mi poslala SMS kde mě děkuje protože se ukázalo že je to už po 3. co jí podváděl ale ona mu pokaždé odpustila kvůli dětem ale už toho má prý dost a chce rozvod.Taky jsem to řekl mým rodičům co se stalo a i když je to mrzí tak mě podpořily v tom že mám požádat o rozvod co udělám. Kdyby se jednalo o jeden úlet který by hned přiznala tak bych se alespoň pokusil odpustit ale tohle trvá půl rok. Mluvil jsem se ženou po telefonu a pořád nedokáže říct proč to udělala podle mě jí spíš šlo o to vzrušení že dělá něco špatného protože se sexem nebyl u nás problém ten byl skoro každý den. Když jsem jí řekl že trvám na rozvodů tak se zhroutila a začala sliboval hromadu věcí že mě dá hesla ke všemu a že beze mě už sama nikam nepůjde a že si dá dotelefonu aplikaci následování pohybu všechno jsem odmítl protože nejsem žádný bachař. Furt ji miluju ale to spojení co jsem s ní měl je pryč. Nechtěl jsem být ten typ manžela co na ženu kašle a s ničím jí nepomůže a ignoruje její potřeby a jenom po práci si sedne na gauč a hledí na televizi. :(

• Citovat
  • Upravit
3893
6.4.21 16:28
@Keyllah píše:
kdybys byl ženská, svedu to na PMS, ale takhle opravdu nevím :think: zas ti nedala? :think:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
6.4.21 16:32
@Anonymní píše:
Promiňte že jsem neodpověděl ale potřeboval jsem si vyčistit hlavu. Za tim milencem jsem nešel jenom proto protože vím co by se stalo bouchly by mi saze a vrhnul bych se na něj a nechci jít sedět. Na ženu nedokážu křičet nebo na ni vztáhnout ruku ale s chlapem se poperu bez výčitek. Uznávám že jít za jeho manželkou byla chyba protože jsem neuvažoval ale nakonec mi poslala SMS kde mě děkuje protože se ukázalo že je to už po 3. co jí podváděl ale ona mu pokaždé odpustila kvůli dětem ale už toho má prý dost a chce rozvod.Taky jsem to řekl mým rodičům co se stalo a i když je to mrzí tak mě podpořily v tom že mám požádat o rozvod co udělám. Kdyby se jednalo o jeden úlet který by hned přiznala tak bych se alespoň pokusil odpustit ale tohle trvá půl rok. Mluvil jsem se ženou po telefonu a pořád nedokáže říct proč to udělala podle mě jí spíš šlo o to vzrušení že dělá něco špatného protože se sexem nebyl u nás problém ten byl skoro každý den. Když jsem jí řekl že trvám na rozvodů tak se zhroutila a začala sliboval hromadu věcí že mě dá hesla ke všemu a že beze mě už sama nikam nepůjde a že si dá dotelefonu aplikaci následování pohybu všechno jsem odmítl protože nejsem žádný bachař. Furt ji miluju ale to spojení co jsem s ní měl je pryč. Nechtěl jsem být ten typ manžela co na ženu kašle a s ničím jí nepomůže a ignoruje její potřeby a jenom po práci si sedne na gauč a hledí na televizi. :(

Nevím. Něco mi v tom příběhu chybí :think:. Respektive možná by to manželka celé popsala jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.4.21 16:34
@Anonymní píše:
Promiňte že jsem neodpověděl ale potřeboval jsem si vyčistit hlavu. Za tim milencem jsem nešel jenom proto protože vím co by se stalo bouchly by mi saze a vrhnul bych se na něj a nechci jít sedět. Na ženu nedokážu křičet nebo na ni vztáhnout ruku ale s chlapem se poperu bez výčitek. Uznávám že jít za jeho manželkou byla chyba protože jsem neuvažoval ale nakonec mi poslala SMS kde mě děkuje protože se ukázalo že je to už po 3. co jí podváděl ale ona mu pokaždé odpustila kvůli dětem ale už toho má prý dost a chce rozvod.Taky jsem to řekl mým rodičům co se stalo a i když je to mrzí tak mě podpořily v tom že mám požádat o rozvod co udělám. Kdyby se jednalo o jeden úlet který by hned přiznala tak bych se alespoň pokusil odpustit ale tohle trvá půl rok. Mluvil jsem se ženou po telefonu a pořád nedokáže říct proč to udělala podle mě jí spíš šlo o to vzrušení že dělá něco špatného protože se sexem nebyl u nás problém ten byl skoro každý den. Když jsem jí řekl že trvám na rozvodů tak se zhroutila a začala sliboval hromadu věcí že mě dá hesla ke všemu a že beze mě už sama nikam nepůjde a že si dá dotelefonu aplikaci následování pohybu všechno jsem odmítl protože nejsem žádný bachař. Furt ji miluju ale to spojení co jsem s ní měl je pryč. Nechtěl jsem být ten typ manžela co na ženu kašle a s ničím jí nepomůže a ignoruje její potřeby a jenom po práci si sedne na gauč a hledí na televizi. :(

Já si myslím, že jsi udělal dobře. A také bych trvala na rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
6.4.21 16:36

Vyres to radikalne, dokud nemate deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie