Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
7.4.21 06:16

Zakladateli je mi tě líto. Nic ve zlém, ale bohužel patříš k mužům, kterým se říká hodný moula. Na tvém místě bych se rozvedla. Přes víkend ji pomož zabalit věci a odvez ji k rodičům. Proč? Po 3,5 letech si našla paralelní vztah. Ne úlet, ale půl roku podvádění. Měla z tebe legraci a respekt žádný. O tom svědčí i to, že ti vrátila PC i s přihlášením. Pokud chci opravdu něco udržet v tajnosti, tak si dám sakra pozor, abych smazal důkazy z manželova notebooku a pro konverzaci používám raději svůj zaheslovaný mobil. Teď se kaje a prosí, ale to jen kvůli tomu, že přijde o určitý životní standard a pravděpodobně se bude muset vrátit k rodičům do dětského pokoje. Ty to z paměti už nevymazeš, důvěra je pryč a budeš trpět do konce života. Budete trpět oba. Neboj, určitě si nějakou najdeš, která tvé kvality ocení a bude s tebou šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
7.4.21 06:25
@Petra Z píše:
To je hrdinství jít za manželkou milence :zed:

Mnohem větší hrdinství je s.ukat s otcem od tří dětí a připravit jeho manželce v blízké době peklo na zemi. Obrátit jí svět vzhůru nohama, vzít jí všechny iluze, představy a plány do života. Nakonec to ještě celé hodit na podváděného manžela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
7.4.21 07:40

Ty jo. Koukám, že cokoliv lze hodit na toho podváděného. I když je na protějšek zlý, i když je hodný, vždycky je to jeho chyba a měl to dělat jinak a určitě by nevěře zabránil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
7.4.21 07:54
@Serpentini píše:
Já bych třeba chtěla vědět, kdyby mi chlap zanášel. Ale ne od ní a ani ne od jejího frajera. Nechtěla bych, aby mě při tom zjištění někdo viděl. Chtěla bych si to zpracovat o samotě, promyslet si co dál. A ne být pod dohledem nepříčetného naštvaného cizince, který sleduje mojí reakci a doufá, že to budu já, kdo propálí, že ta nevěra praskla, aby si to frajer s tou svojí nemusel vyříkat sám. Takhle ji ti dva ublížili a zakladatel ji zneužil jako svého poslíčka. Mohl si to nejdřív vyřídit se starou a manželce milence jen tu jejich konverzaci přeposlat.

Chtít můžeš. :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
aquarian
7.4.21 08:41
@Morska vila píše:
Ale nikdo ho nemůže nutit, když se chce rozvést.

Však neříkám nic o nucení, ale o zdržování toho rozvodu.

Když si dá záležet, tak to může trvat hoooooodně dlouho.
Zčásti se tomu dá předejít, aby to trvalo jen dlouho.

• Citovat
  • Upravit
wo2
2138
7.4.21 09:07

… tak teď už zakladateli zbývá udělat službu tady pro vás a tu mnohokrát podváděnou paní se 3 dětmi pozvat sem do diskuze, aby zde popsala jak zavnímala to oznámení… dostal od ní děkovnou SMS, tak by to šlo.

Jo, život je barevnej jako duha, ale někdy i ten šedý mrak přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.21 09:18

Prosím vas, nemám kapacitu číst tady 16 stran textu (bohužel se původní zajímavé příspěvky v rámci diskuze často natolik odkloni, že se stanou nezajimavymi), může mi někdo dobrý napsat, jak se zakladatel vyjádřil k tomu, že informoval manželku milence jeho ženy? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
7.4.21 09:23

@Proximus nene, jí se vůbec nezastávam a nevěra je pro mě taky konec vztahu, ještě když je dlouhodobá.
Ale ještě ani nemluvil s ní a hned mazal za manželkou.
Když už, měl jít za ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
@Anonymní píše:
Když přišla z práce tak jsem ji požádal aby odešla k rodičům že teď chci být sám abych vychladl a promyslel další kroky. Byt je můj kupoval jsem ho před 5 lety z peněz co mě odkázali prarodiče a zbytek mě půjčil otec kterému jsem to splácel. I když je být můj vím že ji nemůžu vyhodit ale poprosil jsem ji aby mě do konce týdne nechala samotného. Jejím rodičům jsem to za celou dobu neřekl i mé rodiče jsem požádal aby jim nic neřekli je lepší když se to dozví od ní. Pořád se to ve mě mlátí člověk si myslí že se mu daří a pak se všechno sesype jako domeček z karet.

Byla jsem v podobné situaci. Po roce jsem mu přišla na poměr. Měsíc jsem to zpracovávala a pak mu dala druhou šanci. Po dvou letech to udělal znovu, jen si dával větší pozor na telefon a počítač. Dobře to promysli a pokud budeš trvat na rozvodu, tak vyměň zámky, zabal ji věci klidně do igelitek a buď tvrdý. Ty se budeš trápit, plácat se v tom a pak uvidíš, že ona se velmi rychle z toho oklepe a najde si dalšího „truhlíka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998

Manželka je podle mě mladá a nevybouřená :nevim: Což samozřejmě není tvoje chyba, ale to riziko tam při tomhle věkovém rozdílu prostě bylo. Jinak z tebe mám ale taky pocit, že jsi docela nevyzrálý a neumíš věci řešit sám, po chlapsku a hlavně!!! nejdřív s manželkou. Viz žalování manželce milence a pak rodičům. Myslím, že @aquarian zde nedostal odpověď na otázku, jestli by místní uživatelky odsoudily, kdyby to bylo naopak, tedy manželka milence přišla za zakladatelem. Za mě tedy ano, je to úplně stejné, ten pár si to má vyřešit mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.4.21 09:26
@Madeleine…atd píše:
Prosím vas, nemám kapacitu číst tady 16 stran textu (bohužel se původní zajímavé příspěvky v rámci diskuze často natolik odkloni, že se stanou nezajimavymi), může mi někdo dobrý napsat, jak se zakladatel vyjádřil k tomu, že informoval manželku milence jeho ženy? Děkuji.

V tom smyslu, že si za tím stojí a manželka milence mu poděkovala, protože jí byl nevěrný už dřív a teď se s ním konečně rozvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.4.21 09:27
@Julča001 píše:
Manželka je podle mě mladá a nevybouřená :nevim: Což samozřejmě není tvoje chyba, ale to riziko tam při tomhle věkovém rozdílu prostě bylo. Jinak z tebe mám ale taky pocit, že jsi docela nevyzrálý a neumíš věci řešit sám, po chlapsku a hlavně!!! nejdřív s manželkou. Viz žalování manželce milence a pak rodičům. Myslím, že @aquarian zde nedostal odpověď na otázku, jestli by místní uživatelky odsoudily, kdyby to bylo naopak, tedy manželka milence přišla za zakladatelem. Za mě tedy ano, je to úplně stejné, ten pár si to má vyřešit mezi sebou.

Jak že prosím má dle tebe vypadat „řešení po chlapsku“? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4998
7.4.21 09:30
@Kutil Tom píše:
Jak že prosím má dle tebe vypadat „řešení po chlapsku“? Děkuji :kytka:

Vychladnout, nechat si to projít hlavou a vyřešit si to s manželkou, však to píšu. Rozhodně nedávat nikomu do držky ;) i když i to by bylo lepší než žalovat všem okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
7.4.21 09:41
@Julča001 píše:
Manželka je podle mě mladá a nevybouřená :nevim: Což samozřejmě není tvoje chyba, ale to riziko tam při tomhle věkovém rozdílu prostě bylo. Jinak z tebe mám ale taky pocit, že jsi docela nevyzrálý a neumíš věci řešit sám, po chlapsku a hlavně!!! nejdřív s manželkou. Viz žalování manželce milence a pak rodičům. Myslím, že @aquarian zde nedostal odpověď na otázku, jestli by místní uživatelky odsoudily, kdyby to bylo naopak, tedy manželka milence přišla za zakladatelem. Za mě tedy ano, je to úplně stejné, ten pár si to má vyřešit mezi sebou.

Ale jo, pár odpovědí jsem dostal, navíc celkem zajímavých. :kytka:

Mimochodem s Tvým názorem souhlasím napůl - jestli by to zakladatel chtěl zkusit doma spravit, tak rozhodně do toho není důvod nikoho dalšího tahat, je to mezi nimi.

Ale jestli ji už nechce, a to mi při půlročním paralelním vztahu připadá v podstatě jasné, navíc nevíme, co v té korespondenci bylo, co například o něm napsala.

V takovém případě jeho postup naprosto schvaluji, dokonce včetně těch rodičů.

Protože když to uslyší jako první od něj, tak jeho verze je ta výchozí, ne případně její.
Můžou ho podpořit, podle popisu moc tvrďák není.

Ale hlavně - když to takhle pustil ven, tak je sice za paroháče, ale sám sobě zavřel cestu zpět, aby se nenechal uprosit nebo nevyměkl.

Z pohledu manželky milence - naopak se to dá vzít jako vstřícné gesto, že je informovaná jako první a může se připravit na variantu, že její manžel bude chtít odejít za svou milenkou, která je teď volná.

Pokud bude zakladatel řešit jen s manželkou, že už ji nechce, tak ona může chvílí hrát na čas a její milenec mezitím může obrat svou nic netušící původní manželku, aby spolu odešli ke světlým zítřkům. ;)

Prostě to nevidím černobíle, ani náhodou ne.

• Citovat
  • Upravit
4998
7.4.21 09:55
@aquarian píše:
Ale jo, pár odpovědí jsem dostal, navíc celkem zajímavých. :kytka:

Mimochodem s Tvým názorem souhlasím napůl - jestli by to zakladatel chtěl zkusit doma spravit, tak rozhodně do toho není důvod nikoho dalšího tahat, je to mezi nimi.

Ale jestli ji už nechce, a to mi při půlročním paralelním vztahu připadá v podstatě jasné, navíc nevíme, co v té korespondenci bylo, co například o něm napsala.

V takovém případě jeho postup naprosto schvaluji, dokonce včetně těch rodičů.

Protože když to uslyší jako první od něj, tak jeho verze je ta výchozí, ne případně její.
Můžou ho podpořit, podle popisu moc tvrďák není.

Ale hlavně - když to takhle pustil ven, tak je sice za paroháče, ale sám sobě zavřel cestu zpět, aby se nenechal uprosit nebo nevyměkl.

Z pohledu manželky milence - naopak se to dá vzít jako vstřícné gesto, že je informovaná jako první a může se připravit na variantu, že její manžel bude chtít odejít za svou milenkou, která je teď volná.

Pokud bude zakladatel řešit jen s manželkou, že už ji nechce, tak ona může chvílí hrát na čas a její milenec mezitím může obrat svou nic netušící původní manželku, aby spolu odešli ke světlým zítřkům. ;)

Prostě to nevidím černobíle, ani náhodou ne.

Je to samozřejmě každého věc, jak to vidí a řeší. Prostě já jsem od té doby, co jsem se odstěhovala od rodičů samostatná jednotka a když bych se dejme tomu rozváděla, tak maximálně zmíním, že máme problémy a že to možná tak dopadne, ale určitě bych je nezatěžovala tím, kdo byl komu nevěrný apod. Stejně tak by můj muž nechodil za svými ani mými rodiči s nějakou svojí verzí, prostě je to naše věc. Chození za partnerem milence/milenky černobíle vidím, ale nikomu nenutím, že to musí vidět stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí