Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.21 20:03

Dnes jsem si znovu přečetl příspěvky a hodně lidí má celkově pravdu nejsme spolu dlouho a já nechci další roky hlídat a smiřovat ženu jestli mě nelže nebo nechodí za někým jiným. Důvěra je mezi námi pryč a já už jí nedokážu věřit a nechci žít v nejistotě. Taky nechci abych skončil tak že budu vychovávat dítě jiného chlapa nebo že jednoho dne odejde s dítětem a já ho budu vídat párkrát do měsíce. Byl jsem u její rodiny abych si s ní promluvil a bohužel to nevzala dobře mluvil jsem s jejíma rodičema a ty mě chápou pořád jsou v šoku z toho co udělala dokonce se mě omluvily i když nevím proč když oni za nic nemůžou. Než jsem odešel tak se mě zeptali jestli je tu možnost že bych ji vzal zpátky a zkusil poradnu ale to jsem odmitl. Doma jsem jí napsal aby si přišla pro věci nebo jestli jí je mám dovézt ale zatím neodpověděla. Taky jsem mluvil s advokátem příští týden s ním mám schůzku a začneme řešit všechno ohledně rozvodů.

• Citovat
  • Upravit
13320
7.4.21 20:36

Koukám, že tobě všichni děkují a omlouvají se. Manželka milence tvé nevěrné ženy, rodiče tvé nevěrné ženy… Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 00:05
@Magical-eyes píše:
Koukám, že tobě všichni děkují a omlouvají se. Manželka milence tvé nevěrné ženy, rodiče tvé nevěrné ženy… Nevím.

Omluvily se že špatně vychovali dceru ale podle mě se nemají za co omlouvat jsou to skutečně hodní lidé bohužel je to stejně jako moje rodiče dost sebralo protože chtěli vnouče protože ještě na vánoce jsme se bavili že bychom chtěli v létě nebo na podzim se o něho pokusit a všichni z toho byly nadšení. Manželka milence mě děkovala hlavně za ty zprávy a maily prý to dost pomůže u soudu.

• Citovat
  • Upravit
32
8.4.21 07:29

Zakladateli věř, že vím co teď prožíváš. Vše bylo sluncem zalité, plánovali jste společnou budoucnost, založení rodiny a najednou od nejbližšího člověka přijde vražení kudly do zad. Věř, že se vše zlepší. Nějaký týden, spíš měsíce to potrvá, ale bude líp. Co nejdříve manželku odstěhuj, začni se věnovat sobě, koníčkům, zajdi někam s přáteli (po nouzaku). Rozvod by neměl být problém a za 20 minut by vše mělo být vyřešeno. Myslím si, že to odhalilo i povahu manželky. Sedět na vánoce s rodiči, plánovat miminko a zatím už mít pár měsíců paralelní vztah, na to už někdo musí mít dost silný žaludek. Pokud už se neozveš tak ti přeji hodně štěstí a abys měl v budoucnu spokojenou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
8.4.21 08:40
@Anonymní píše:
Omluvily se že špatně vychovali dceru ale podle mě se nemají za co omlouvat jsou to skutečně hodní lidé bohužel je to stejně jako moje rodiče dost sebralo protože chtěli vnouče protože ještě na vánoce jsme se bavili že bychom chtěli v létě nebo na podzim se o něho pokusit a všichni z toho byly nadšení. Manželka milence mě děkovala hlavně za ty zprávy a maily prý to dost pomůže u soudu.

Už nevěřím, že tohle píše chlap. Podle stylu psaní nějaká ženská, co se náramně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.4.21 09:21
@KimL píše:
Už nevěřím, že tohle píše chlap. Podle stylu psaní nějaká ženská, co se náramně baví.

Kdyby napsal manželka má 6 měsíců milence a já to vyřešil tak že jsem mu i jí dal pořádně po hubě tak by to byl styl chlapa? Ne každý chlap řeší všechno násilím hlavně v dnešní době kdy jsou za všechno velké pálky. Já v minulosti zažil to samé akorát u přítelkyně a dopadlo to tak že jsem mu rozbil hubu a jí naházel věci do odpadkového pytle a vyhodil ji a nakonec jsem byl ten špatný já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.4.21 10:57

Nemám přečteno všech 18 stran, ale manželka milence se 3 dětma je šťastná, ze to tenhle trouba vyklopil, ze ji kuka manžel v práci s jeho ženou? 8o

A ted tu O Červené Karkulce…

• Citovat
  • Upravit
107638
8.4.21 11:04
@Hanka1 píše:
Nemám přečteno všech 18 stran, ale manželka milence se 3 dětma je šťastná, ze to tenhle trouba vyklopil, ze ji kuka manžel v práci s jeho ženou? 8oA ted tu O Červené Karkulce…

ty bys nebyla stastna? Raději nic nevedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.4.21 11:14
@Venetia píše:
ty bys nebyla stastna? Raději nic nevedet?

Ne, fakt bych se od nějakého trouby nechtela dozvědět, ze muj manzel kuka s jeho ženou. Zvlast pokud mam tri deti a do te doby funkcni manzelstvi…

• Citovat
  • Upravit
107638
8.4.21 11:41
@Hanka1 píše:
Ne, fakt bych se od nějakého trouby nechtela dozvědět, ze muj manzel kuka s jeho ženou. Zvlast pokud mam tri deti a do te doby funkcni manzelstvi…

a důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
8.4.21 11:57
@Venetia píše:
a důvod?

Musela by to řešit, zaujmout k tomu nějaký postoj. Spousta lidí jsou neskuteční alibisté a děsí je, pokud mají vyjádřit jakýkoliv názor. To nepochopíš, ani já ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.4.21 11:59
@Venetia píše:
a důvod?

K tomu zadny duvod mit nemusim.

A obzvlast ne pri dosud fungujícím manzelstvi s třema malyma detma.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.4.21 12:02
@Proximus píše:
Musela by to řešit, zaujmout k tomu nějaký postoj. Spousta lidí jsou neskuteční alibisté a děsí je, pokud mají vyjádřit jakýkoliv názor. To nepochopíš, ani já ne. :nevim:

Hele pokud je muz ci žena inteligentní, tak zanáší tak, ze se to druhy nedozví. A verim, ze tak funguje spousta manzelstvi…zadaný chlap si strejchne bokem se zadanou kolegyní a vsichni jsou happy jak dva grepy.
Kdežto rozvedena zenska s třema harantama na krku na tom bude vzdycky hur nez rozvedený chlap se závazky…

• Citovat
  • Upravit
378
8.4.21 12:12
@Hanka1 píše:
Hele pokud je muz ci žena inteligentní, tak zanáší tak, ze se to druhy nedozví. A verim, ze tak funguje spousta manzelstvi…zadaný chlap si strejchne bokem se zadanou kolegyní a vsichni jsou happy jak dva grepy.
Kdežto rozvedena zenska s třema harantama na krku na tom bude vzdycky hur nez rozvedený chlap se závazky…

Lidi jako ty jsou příklad toho že slovo věrnost ztrácí smysl a manželství je jenom prázdný pojem. Pokud ti nevadí že ti partner se chodí uspokojovat jinam tak jsi dost naivní že by ti to bylo jedno a byla bys happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.4.21 12:21
@Hanka1 píše:
K tomu zadny duvod mit nemusim.A obzvlast ne pri dosud fungujícím manzelstvi s třema malyma detma.
takže ti stačí pocit fungujícího manželství s trema malýma dětma bez ohledu na to , co manžel podniká bokem a nechceš o tom nic vedet . Kdybys vedela uz by se ti pozice mrtvy brouk prováděla spatne .
Pokud to pro tebe není zásadní ,jaky je rozdíl , jestli to vis nebo ne ?
@Hanka1 píše:

takže se ho budes držet jako h…kosile, at si vysuk…, jak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria