Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
8.4.21 12:33
@Petrrrr píše:
Lidi jako ty jsou příklad toho že slovo věrnost ztrácí smysl a manželství je jenom prázdný pojem. Pokud ti nevadí že ti partner se chodí uspokojovat jinam tak jsi dost naivní že by ti to bylo jedno a byla bys happy.

Ja jsem verna, tak nevim co vysilujes. A muz inteligentní, takze jestli si nekde nekdy vrznul bokem, tak za dvacet let manželství o tom zatim nevim…
A zadny srabacky trouba bez kouli mi domu bonzovat jeste nepřišel…

Příspěvek upraven 08.04.21 v 12:38

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.4.21 12:34
@Venetia píše:
takže se ho budes držet jako h…kosile, at si vysuk…, jak chce

Nefabuluj, ja jsem vdaná dvacet let, kazdy jsme do manzelstvi prisel s vlastním majetkem, nemam zapotřebí se nekoho drzet zuby nehty…

To co udelal zakladatel je srabactvi nejvyšší míry. Chlap bez kouli. Ten si ty parohy snad i zasloužil

Ty reagujes jak kdyz ti starej pravidelne zanasel/zanáší :P

• Citovat
  • Upravit
378
8.4.21 12:49
@Hanka1 píše:
Ja jsem verna, tak nevim co vysilujes. A muz inteligentní, takze jestli si nekde nekdy vrznul bokem, tak za dvacet let manželství o tom zatim nevim…
A zadny srabacky trouba bez kouli mi domu bonzovat jeste nepřišel…Příspěvek upraven 08.04.21 v 12:38

Nechce se mi věřit že pokud by ti někdo řekl a dal do ruky důkaz o tom že tě manžel podvádí tak by ti to bylo úplně jedno. A pokud za tebou dojde jednou dítě že mu partner ve vztahu nebo manželství zahýbá tak mu taky řekneš že je to úplně normální že si partneři občas užijou trochu bokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
8.4.21 12:52
@Petrrrr píše:
Nechce se mi věřit že pokud by ti někdo řekl a dal do ruky důkaz o tom že tě manžel podvádí tak by ti to bylo úplně jedno. A pokud za tebou dojde jednou dítě že mu partner ve vztahu nebo manželství zahýbá tak mu taky řekneš že je to úplně normální že si partneři občas užijou trochu bokem?

Hele ty máš problém s porozuměním textu? Vždyť jasně píše, že by o tom nechtěla vědět pokud by se to stalo. Ale pokud by jí to došel někdo vytroubit, tak by jí tím přidal hodně komplikací ve stylu, že by to už řešit musela. Tj. co oči nevidí, to srdce nebolí.

Já to tak osobně nemám, ale fakt nechápu proč máš potřebu převracet to co píše abys vypadal na morální výši nebo co. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.4.21 12:53
@Petrrrr píše:
Nechce se mi věřit že pokud by ti někdo řekl a dal do ruky důkaz o tom že tě manžel podvádí tak by ti to bylo úplně jedno. A pokud za tebou dojde jednou dítě že mu partner ve vztahu nebo manželství zahýbá tak mu taky řekneš že je to úplně normální že si partneři občas užijou trochu bokem?

Jedno by mi to nebylo, ale prijit za mnou manzel milenky mi to hrdinně rict, tak mu jednu natáhnu sama…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.4.21 13:00
@Parninas píše:
Hele ty máš problém s porozuměním textu? Vždyť jasně píše, že by o tom nechtěla vědět pokud by se to stalo. Ale pokud by jí to došel někdo vytroubit, tak by jí tím přidal hodně komplikací ve stylu, že by to už řešit musela. Tj. co oči nevidí, to srdce nebolí.Já to tak osobně nemám, ale fakt nechápu proč máš potřebu převracet to co píše abys vypadal na morální výši nebo co. :nevim:

Hele ja jsem ovlivněna tim, ze za moji kamarádkou prisel takhle podvedeny manzel ji sdělit, ze ji partner podvádí s jeho ženou v praci.
Kamarádka byla doma s půlročním miminem, existenčně závislá na partnerovi. Nejdriv nemohla otěhotnět, pak komplikace v tehotenstvi, zdravotni komplikace v sestinedeli a kdyz konecne byla fyzicky a psychicky v pohode, tak ji tam nakracel tenhle trouba.

S partnerem uz nejsou a sama zpetne rika, ze zrovna v tomhle obdobi to fakt vedet nechtela. A ze celkem zpetne i chápala tu nevěru…

• Citovat
  • Upravit
8.4.21 13:07
@Hanka1 píše:
Hele ja jsem ovlivněna tim, ze za moji kamarádkou prisel takhle podvedeny manzel ji sdělit, ze ji partner podvádí s jeho ženou v praci.
Kamarádka byla doma s půlročním miminem, existenčně závislá na partnerovi. Nejdriv nemohla otěhotnět, pak komplikace v tehotenstvi, zdravotni komplikace v sestinedeli a kdyz konecne byla fyzicky a psychicky v pohode, tak ji tam nakracel tenhle trouba.S partnerem uz nejsou a sama zpetne rika, ze zrovna v tomhle obdobi to fakt vedet nechtela. A ze celkem zpetne i chápala tu nevěru…

Takže je naštvaná proto, že si dovolil oznámit pravdu, která se jí nelíbí, nehodí se a která ji ponizuje, tak se vzteka. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.4.21 13:45
@Příjemné Pondělí píše:
Takže je naštvaná proto, že si dovolil oznámit pravdu, která se jí nelíbí, nehodí se a která ji ponizuje, tak se vzteka. Nic víc.

Je uzasny se zdravotníma komplikacemi a půlročním miminem resit jeste nevěru, kterou hrdinsky prijde nahlásit podvadeny manzel.

Mmch mimino je uz ve druhe tride a zpetne sama rika, ze tehdy to vedet proste nepotřebovala.

Tecka. Tve vzletne řeči jsou naprosto k nicemu.

Koukam ze ty bys byl taky dalsi hrdina, co to pujde vyblejt hned za tepla zene od milence co? :P

Tady je kazdy tak ctnostny a dost dobre vetsina nechápe rčení - co oci nevidí, to srdce neboli… :P

• Citovat
  • Upravit
2077
8.4.21 13:58
@Hanka1 píše:
Je uzasny se zdravotníma komplikacemi a půlročním miminem resit jeste nevěru, kterou hrdinsky prijde nahlásit podvadeny manzel.

Mmch mimino je uz ve druhe tride a zpetne sama rika, ze tehdy to vedet proste nepotřebovala.

Tecka. Tve vzletne řeči jsou naprosto k nicemu.

Koukam ze ty bys byl taky dalsi hrdina, co to pujde vyblejt hned za tepla zene od milence co? :P

Tady je kazdy tak ctnostny a dost dobre vetsina nechápe rčení - co oci nevidí, to srdce neboli… :P

Tak pokud to bereš tak, že ctnostný je ten podvádějící a ty sama se považuješ ta pštrosa, potom je to zcela jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
8.4.21 13:58

@Hanka1 mam znamou které roky chlap zahybal a sama řekla, ze by byla rada za kohokoli, kdo by ji to řekl… Je to buď a nebo. Nekdo prostě nechce žít ve lži

Příspěvek upraven 08.04.21 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.4.21 14:04
@Proximus píše:
Tak pokud to bereš tak, že ctnostný je ten podvádějící a ty sama se považuješ ta pštrosa, potom je to zcela jasné.

Nepřekrucuj, kdo podvádí ctnostny neni. Ale chlap, ktery resi nevěru tak, ze ji jde napraskat partnerovi podvádějícího je ubohý srab, ktery uz ani nevi, kde nechal koule. Aneb kdyz ja mam bebicko, tak at ho ma i ten druhy…takovy alibisticky řešení…

• Citovat
  • Upravit
5752
8.4.21 14:05

Já nevím, co se navážíte do toho, kdo by nepodváděl, jen by nechtěl vědět, že je podváděný a kór ne od někoho, kdo se tím sdělením vlastně chce jen pomstít tomu podvádějícímu a vůbec mu nejde o toho podvedeného. To mi taky přijde jako srabárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
8.4.21 14:20
@Hanka1 píše:
Nepřekrucuj, kdo podvádí ctnostny neni. Ale chlap, ktery resi nevěru tak, ze ji jde napraskat partnerovi podvádějícího je ubohý srab, ktery uz ani nevi, kde nechal koule. Aneb kdyz ja mam bebicko, tak at ho ma i ten druhy…takovy alibisticky řešení…

Není, oko za oko, zub za zub.
Proč mlátit milence? Akorát se na tobě vyhoji a ještě liznes podmínku.
Tohle je mnohem elegantnější a více bolestivé. Když mám trpět já a moje děti. bude i on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.4.21 14:23

@Pidulka1991 On se to podváděný dozví většinou poslední. Jedna příbuzná to tak měla. Už to věděly i děti, sourozenci, kolegové a ona nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
8.4.21 14:24
@kliťák píše:
Není, oko za oko, zub za zub.
Proč mlátit milence? Akorát se na tobě vyhoji a ještě liznes podmínku.
Tohle je mnohem elegantnější a více bolestivé. Když mám trpět já a moje děti. bude i on.

Průšvih je v tom, že on nejspíš trpět nebude a více bude trpět ta podvedená partnerka. A tobě to parohy stejně neshodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí