Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2077
8.4.21 18:08
@Chytrak píše:
Vida, vypada, ze skoro na tom vydelala. ;)
Proste je ji ted vyrazne lip, jen tehdy z toho byla nepricetna, coz chapu, protoze ji nekdo rozmetal jeji dum z karet.

Takze pravda ze, ktere ma nekdo hruzu, urcite nelze brat jako dogma co plati uplne pro vsechny.

Kdybych se ja jako zakladatel nekdy ocitl v te situaci a nevedel o tom, byl bych naopak velmi vdecny tomu kdo mi oznami, ze ma zena zanasi. :D

Srabáctví… já nevím, mně přijde naopak neuvěřitelně nechutné a sprosté skrývat pravdu o jejich vztahu. Proč? Pokud budu vědět, že mě partner podvádí, nebudu investovat do společných projektů, připravím se na možný rozchod, našetřím peníze na budoucí život bez něho. Zkrátka kdo je připraven, není nemile překvapen. No, jsou tady dva tábory, nenaděláš s tím nic. Asi je marné to lidem jako @Hanka1 vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.4.21 18:40

Koukám, že se tady hezky smíchalo dohromady několik témat. Chtít se dozvědět x nechtít se dozvědět o nevěře, to znamená od KOHOKOLI, na to má každý jiný názor, ok, někdo je pštros, někdo to chce vědět za každou cenu. Já bych to chtěla vědět jen v případě, že se mě manžel chystá opustit a chtěla bych se to dozvědět od něj.

ALE v úvodním příspěvku jde o to, že to jde napráskat ten manžel manželce milence, tzn. v podstatě nejde jen o to, že ona se to dozví, ale o to, že ten důvod, proč jí to šel říct, je, že si to neumí vyřešit s manželkou, tedy je SRAB a navíc je hlavní motivace POMSTA, resp. rozesrat život co nejvíce lidem, když já, tak oni taky a to je prostě hnus. A mohli bychom spočítat na prstech, kdy ta motivace komukoli prásknout nevěru partnera má „hezký“ motiv (kamarádka nechce, abych byla za blbce nebo chce, abych byla taky rozvedená, jako ona, ha? ať si každý sáhne do svědomí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.4.21 20:53
@Proximus píše:
Srabáctví… já nevím, mně přijde naopak neuvěřitelně nechutné a sprosté skrývat pravdu o jejich vztahu. Proč? Pokud budu vědět, že mě partner podvádí, nebudu investovat do společných projektů, připravím se na možný rozchod, našetřím peníze na budoucí život bez něho. Zkrátka kdo je připraven, není nemile překvapen. No, jsou tady dva tábory, nenaděláš s tím nic. Asi je marné to lidem jako @Hanka1 vysvětlovat.

Takze jsi stejny srab jako zakladatel. Taky bys to sel hned zatepla vyklopit milencove zene? No v kontextu s tvym nickem je tve bezkoulove srabactvi vic nez usmevne…

• Citovat
  • Upravit
871
8.4.21 21:14

@Hanka1 A čeho se vlastně bojíš? Že by ses musela nějak zachovat, zařídit si jinak život? Tomu rozumím. Nechce se ti a na druhou stranu nezaujala bys zadny postoj, tedy nereseni = tichý souhlas… Je tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.4.21 10:22
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 A čeho se vlastně bojíš? Že by ses musela nějak zachovat, zařídit si jinak život? Tomu rozumím. Nechce se ti a na druhou stranu nezaujala bys zadny postoj, tedy nereseni = tichý souhlas… Je tak?

Ceho bych se mela bát? Mam to stejne jako @Julča001
Pokud bych se mela dozvědět nevěru, tak od muze a za okolnosti, ze by nechtěl dal v manzelstvi pokračovat. A řešení? Jednorázový úlet bych neřešila vubec, paralelní vztah ano. U nas by to bylo jednoduche, deti jsou velke a jednalo by se jen o rozdělení společného majetku, kde nejsou zadne financni závazky typu hypoteky a půjčky.
Pro me je důležité, ze jsme spolu v klidu vychovali dve deti a neco společně hmotného vybudovali. Co bude v budoucnosti skrz kovid a to, jak nam loni zamaval s úmrtností v rodine, fakt neřeším…

• Citovat
  • Upravit
107638
9.4.21 10:28
@Hanka1 píše:
Ceho bych se mela bát? Mam to stejne jako @Julča001
Pokud bych se mela dozvědět nevěru, tak od muze a za okolnosti, ze by nechtěl dal v manzelstvi pokračovat. A řešení? Jednorázový úlet bych neřešila vubec, paralelní vztah ano. U nas by to bylo jednoduche, deti jsou velke a jednalo by se jen o rozdělení společného majetku, kde nejsou zadne financni závazky typu hypoteky a půjčky.
Pro me je důležité, ze jsme spolu v klidu vychovali dve deti a neco společně hmotného vybudovali. Co bude v budoucnosti skrz kovid a to, jak nam loni zamaval s úmrtností v rodine, fakt neřeším…

pak teda nevim, co ti tak vadi, když u sebe to mas vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.4.21 10:34
@Venetia píše:

Rekla bych, ze @Hanka1 vadi nejspis to, ze nekteri maji pocit, ze pokud druzi neziji podle nemi nastevenymi normami a dle jejich kriterii, jsou to slabosi.
Navic si myslim, ze ne kazdy, ktery se pokusi vztah po nevere restartovat a setrvat v nem je nutne slaboch, ktery se boji byt sam, neschopny se o sebe postarat atd. U vetsiny lidi z meho okoli, kteri spolu po nevere zustali, v tom nehraly vyse zminene benefity spolecneho souziti zasadni roli. Dokonce ani zvyk, ale ten uplne nejobycejnejsi a nejmene uveritelny. Proste se stale meli radi.

• Citovat
  • Upravit
107638
9.4.21 10:41
@ontarova.stara píše:
Rekla bych, ze @Hanka1 vadi nejspis to, ze nekteri maji pocit, ze pokud druzi neziji podle nemi nastevenymi normami a dle jejich kriterii, jsou to slabosi.
Navic si myslim, ze ne kazdy, ktery se pokusi vztah po nevere restartovat a setrvat v nem je nutne slaboch, ktery se boji byt sam, neschopny se o sebe postarat atd. U vetsiny lidi z meho okoli, kteri spolu po nevere zustali, v tom nehraly vyse zminene benefity spolecneho souziti zasadni roli. Dokonce ani zvyk, ale ten uplne nejobycejnejsi a nejmene uveritelny. Proste se stale meli radi.

ale s tim ja souhlasím, jen mi není jasné, proč se tak rozčílila, kdyby ji to někdo donesl…vzdyt je to uplne jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.4.21 10:46
@Venetia píše:

Vadi mi to srabactvi zakladatele, aneb kdyz mam rozesrany manzelstvi ja, tak at ho ma i milenec a hura za jeho manželkou.

• Citovat
  • Upravit
107638
9.4.21 11:26
@Hanka1 píše:
Vadi mi to srabactvi zakladatele, aneb kdyz mam rozesrany manzelstvi ja, tak at ho ma i milenec a hura za jeho manželkou.

neboli preferuje zit v klamu a pokud se ti manžel sam nesveri, muže si dělat co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.21 11:33
@ontarova.stara píše:
Navic si myslim, ze ne kazdy, ktery se pokusi vztah po nevere restartovat a setrvat v nem je nutne slaboch, ktery se boji byt sam, neschopny se o sebe postarat atd. U vetsiny lidi z meho okoli, kteri spolu po nevere zustali, v tom nehraly vyse zminene benefity spolecneho souziti zasadni roli. Dokonce ani zvyk, ale ten uplne nejobycejnejsi a nejmene uveritelny. Proste se stale meli radi.

Jenže já tomuhle taky rozumim a v omezené míře to dokážu pochopit. Ale když by se manzel dejme tomu dva roky tahal se svou asistentkou, prožíval s ní to, co se mnou, jezdil na dovolené, sexoval s ni, tak by byly vyhradni láska a důvěra v tahu. A rada mám i svého psa.

Příspěvek upraven 09.04.21 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
9.4.21 11:39
@Judy Hopkava píše:
Jenže já tohle taky chapu a v omezené míře dokážu pochopit. Ale když by se manzel dejme tomu dva roky tahal se svou asistentkou, prožíval s ní to, co se mnou, jezdil na dovolené, sexoval s ni, tak by byly vyhradni láska a důvěra v tahu. A rada mám i svého psa.

někomu o to nejde, dulezite je, ze :…
Pro me je důležité, ze jsme spolu v klidu vychovali dve deti a neco společně hmotného vybudovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.4.21 11:42
@Venetia píše:
někomu o to nejde, dulezite je, ze :…
Pro me je důležité, ze jsme spolu v klidu vychovali dve deti a neco společně hmotného vybudovali.

Jo a jaky kritéria mas pro manzelstvi ty? 8o
Ja se predevsim vdala pro to, ze jsme spolu chteli mit deti… :P

• Citovat
  • Upravit
107638
9.4.21 11:45
@Hanka1 píše:
Jo a jaky kritéria mas pro manzelstvi ty? 8o
Ja se predevsim vdala pro to, ze jsme spolu chteli mit deti… :P

prece laska :D

Ja se vdala, protože jsem dite cekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
9.4.21 11:47
@Julča001 píše:
Koukám, že se tady hezky smíchalo dohromady několik témat. Chtít se dozvědět x nechtít se dozvědět o nevěře, to znamená od KOHOKOLI, na to má každý jiný názor, ok, někdo je pštros, někdo to chce vědět za každou cenu. Já bych to chtěla vědět jen v případě, že se mě manžel chystá opustit a chtěla bych se to dozvědět od něj.ALE v úvodním příspěvku jde o to, že to jde napráskat ten manžel manželce milence, tzn. v podstatě nejde jen o to, že ona se to dozví, ale o to, že ten důvod, proč jí to šel říct, je, že si to neumí vyřešit s manželkou, tedy je SRAB a navíc je hlavní motivace POMSTA, resp. rozesrat život co nejvíce lidem, když já, tak oni taky a to je prostě hnus. A mohli bychom spočítat na prstech, kdy ta motivace komukoli prásknout nevěru partnera má „hezký“ motiv (kamarádka nechce, abych byla za blbce nebo chce, abych byla taky rozvedená, jako ona, ha? ať si každý sáhne do svědomí).

Tuhle debatu jsem tu už jednou vedla, jsem z těch co to obtěžuje, takové oznámení. Po té debatě jsem naznala, že bych neudělala oznamovateli radost vůbec ničím, maximální reakce by byla hmm a zavření dveří. Uspokojení z pomsty nulové. A ano já toho schopná jsem, víme jaká jsou pravidla.

Nejsem schopná tohle vidět jako milosrdné oznámení té ženské, prostě nejsem. Jít za ženskou co má tři děcka a bude tak max řešit existenční problémy. Pokud je ve vztahu nespokojená může to skončit, ale takový tyjatr po ní tu reakci chce a skoro si ji vynucuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky