Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
10.4.21 09:28
@Judy Hopkava píše:
@Julča001 Obhajovalas tady tu druhou. Napsala jsem, že jen nemám ráda od cizích taková familiérní oslovení, to o dotyčné mnohé vypovídá.
@Hanka1 Ne, tak důležitá, abych tě prověřovala, pro me nejsi. Vždyť ty píšeš po „č“ tvrdé y. 8o Tos mela napsat hned, že nejsi bystra, jsem zbytecne vysvetlovala… Pa.

Aaaaaa uz nemame argumenty, tak vytahneme pravopis :P to je takovy mistni kolorit :roll:

No vzdyt my tu vsichni vime, ze ty jsi nejchytrejsi, celých pomalu tricet stran nas o tom přesvědčuješ puso :P

• Citovat
  • Upravit
871
10.4.21 09:32

@Hanka1 Hani, nic si z toho nedělej, moje deti to ve školce taky nevěděly. Musíš být náhodou bezva baba, taková neresicka. Manzel, pravopis… nezatěžujes si s ničím hlavičku, a tak to má být. Víš, jak se to říká o těch blahoslavenych… :* (je, promiň, ty asi ne, tak se kdyžtak někoho zeptej). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.4.21 09:35
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Hani, nic si z toho nedělej, moje deti to ve školce taky nevěděly. Musíš být náhodou bezva baba, taková neresicka. Manzel, pravopis… nezatěžujes si s ničím hlavičku, a tak to má být. Víš, jak se to říká o těch blahoslavenych… :* (je, promiň, ty asi ne, tak se kdyžtak někoho zeptej). ;)

No jasne, deti ve skolce - holt se pozná, ze jsou chytré po tobe, ze ve skolce zvladaly pravopis ze školy. Nešly rovnou misto zakladky na gympl?
Co tam mas dalsiho puso? :*

• Citovat
  • Upravit
871
10.4.21 09:38

@Hanka1 Ty nechápeš ani psaný text? Chápu. Tak ještě jednou: moje deti to ve školce taky NEvedely. ale ano, jsou chytre. po tatínkovi :lol: muzu se zeptat, co je tvoje povolani? (= zamestnani) promin. jen jsem zvedava. nemusis odpovidat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.4.21 09:43
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Ty nechápeš ani psaný text? Chápu. Tak ještě jednou: moje deti to ve školce taky NEvedely. ale ano, jsou chytre. po tatínkovi :lol: muzu se zeptat, co je tvoje povolani? (= zamestnani) promin. jen jsem zvedava. nemusis odpovidat :kytka:

Kellnerův korporát - stačí takhle obecně puso? :*
Než mě začneš zas urážet, tak treba te uklidní, ze mam maturitu ;) i kdyz od tebe i cekam narazky na absenci vysokoškolského vzdělání, takove uživatelky tu uz taky byly :P
Tebe tipuju na ucitelku v MŠ ;)

• Citovat
  • Upravit
871
10.4.21 09:50

@Hanka1 Nene. V pořádku. Nekadruju podle vzdělání. Jen mě to zajímalo. Gratuluju k SS! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí