Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 Hani, nic si z toho nedělej, moje deti to ve školce taky nevěděly. Musíš být náhodou bezva baba, taková neresicka. Manzel, pravopis… nezatěžujes si s ničím hlavičku, a tak to má být. Víš, jak se to říká o těch blahoslavenych…
(je, promiň, ty asi ne, tak se kdyžtak někoho zeptej). ![]()
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Hani, nic si z toho nedělej, moje deti to ve školce taky nevěděly. Musíš být náhodou bezva baba, taková neresicka. Manzel, pravopis… nezatěžujes si s ničím hlavičku, a tak to má být. Víš, jak se to říká o těch blahoslavenych…(je, promiň, ty asi ne, tak se kdyžtak někoho zeptej).
No jasne, deti ve skolce - holt se pozná, ze jsou chytré po tobe, ze ve skolce zvladaly pravopis ze školy. Nešly rovnou misto zakladky na gympl?
Co tam mas dalsiho puso? ![]()
@Hanka1 Ty nechápeš ani psaný text? Chápu. Tak ještě jednou: moje deti to ve školce taky NEvedely. ale ano, jsou chytre. po tatínkovi
muzu se zeptat, co je tvoje povolani? (= zamestnani) promin. jen jsem zvedava. nemusis odpovidat ![]()
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Ty nechápeš ani psaný text? Chápu. Tak ještě jednou: moje deti to ve školce taky NEvedely. ale ano, jsou chytre. po tatínkovimuzu se zeptat, co je tvoje povolani? (= zamestnani) promin. jen jsem zvedava. nemusis odpovidat
Kellnerův korporát - stačí takhle obecně puso? ![]()
Než mě začneš zas urážet, tak treba te uklidní, ze mam maturitu
i kdyz od tebe i cekam narazky na absenci vysokoškolského vzdělání, takove uživatelky tu uz taky byly ![]()
Tebe tipuju na ucitelku v MŠ ![]()
@Hanka1 Nene. V pořádku. Nekadruju podle vzdělání. Jen mě to zajímalo. Gratuluju k SS! ![]()
Aaaaaa uz nemame argumenty, tak vytahneme pravopis
to je takovy mistni kolorit 
No vzdyt my tu vsichni vime, ze ty jsi nejchytrejsi, celých pomalu tricet stran nas o tom přesvědčuješ puso