Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JancaS84 píše:
Co jsi tím dokázal? Proč sis to nevyridil se svou partnerkou, místo aby jsi sel za ní.
Naopak, zasáhl soupeře na nejcitlivějším místě, a to dokonaleji, než kdyby mu pár vrazil. A když se kácí les, tak lítají třísky a dotyčný se také nestaral o to, jak se bude cítit manžel jeho milenky, až se to dozví.
Sice dotyčná zažila nečekaný šok, což on ovšem také, ale teď to záletníkovi náležitě osladí, a to lépe, než by to udělal on při osobní inzultaci!
![]()
@divine woman píše:
Jsi chudáček. Jít za manželkou milence je pěkně ubohé. Měl jsi jít za milencem a ženou. Není mi tě líto.
Ale proč? Proč by nemohla vědět, že její muž není tím, za koho ho má?
Tady už se hledá cokoliv, co by mohlo udělat z může antikrista. Emimiňácká klasika.
@karkarka píše:
Je dobře, že šel za manželkou. Aspoň ona ví, co má doma za kurevnika.
Já myslím že néé…co tato informace pomůže ženské s 3 dětma a možná mají i doma pohodový vztah…pán by si občas vrznul s 25 a kdyby se to neprovalilo, kvůli tomu vyšilujicímu moulovi, tak mohli být spokojení a šťastní všichni…
@jege píše:
Naopak, zasáhl soupeře na nejcitlivějším místě, a to dokonaleji, než kdyby mu pár vrazil. A když se kácí les, tak lítají třísky a dotyčný se také nestaral o to, jak se bude cítit manžel jeho milenky, až se to dozví.Sice dotyčná zažila nečekaný šok, což on ovšem také, ale teď to záletníkovi náležitě osladí, a to lépe, než by to udělal on při osobní inzultaci!![]()
Bylo by to asi v pohodě, kdyby s tím napřímo konfrontoval i toho milence. A ne okamžitě běžet za cizí paní žalovat, že mu pepíček sebral pastelku.
Tím se nechci zastávat nikoho z těch nevěrníků. Ale i jako zraněný člověk, je dobré mít alespoň nějaký minimální morál.
@Uslava píše: Žena spíš promine nevěru chlapa, protoze děti a nemá kam jít a bojí se ho. Chlap většinou nevěru neprekousne, protože ego, majetnicky pud a chlapi v práci a hospodeTak to chodí. Zakladateli a co chceš ty? Máš jasno?
Jémine, vy jste trapná ![]()
Žena je vždy svatá a muž vždy špatný. To určitě ![]()
@gronan píše:
Já myslím že néé…co tato informace pomůže ženské s 3 dětma a možná mají i doma pohodový vztah…pán by si občas vrznul s 25 a kdyby se to neprovalilo, kvůli tomu vyšilujicímu moulovi, tak mohli být spokojení a šťastní všichni…
Tak pomůže jí to. Aspoň vidí, že má doma atraktivního samce, který zvládne i pětadvacítku. Může být na něj trošku pyšná. Je to jako by ho povýšili v práci.
@Ou píše:
Jinak chtít uprostřed výbuchu krize po někom racionální důvody k nevěře je celkem komické.Prostě jste to měli rozdělen tak, že tvoje potřeby byly dlouhodobě uspokojovány, prpotože ti žena chtěla dělat radost a přitom odkládala svoje potřeby. To že nezvládla řešit věci včas a uzpůsobit si vaše soužití tak, aby nebyla dlouhobě frustrovaná je její chyba - ale pokud chceš fungovat jako partner, tak se fat musíš aktivně zajímat o potřeby toho druhého.
Pprotože když na ně dlouhodobě kašleš a máš pocit že všechno je v pořádku, tak pak stačí jeden jen o fous vnímavější kolega, který ji ty potřeby co má doba zanedbávané naplní.
To že ty máš pocit že se jí věnuejš je úplně irelevanní, protože jaksi o tom jaká je a nebo není vlastně nemáš moc ponětí.
btw - má tě ráda navzdory té komické personě pana zásadového, co ty si na ní tak lpíš. Vidí za ní a doufala, že časem najdeš odvahu z toho koženho panáka vylézt a být sám sebou. To je co by nejspíš ráda řešila v té popradně. A to jak ti říct, co poptřebuje, aby si to dokázal vnímat. protože docela jistě ti už dávno zkoušela říct, v čem je problém, ale ty si to vyiignoroval.
Přestaňte si laskavě hrát na odbornici. Mluvíte z cesty.
@Anonymní píše:
Je mi 31 let a mojí budoucí ex je 25. Vzali jsme se po 2 letech chození a svoji jsme necelé 2 roky. Vždycky jsem jí věřil pokud šlo o to že šla ven s přáteli a ani mě nevadilo že má několik blízkých přátel a kamarádů. Bohužel jsem minulý týden zjistil že má milence protože jí odešel notebook a aby mohla pracovat tak jsem jí dal svůj kde zůstalo přihlášení na email a FC. Ze zpráv a emailů to trvá už od podzimu a je to jeden její kolega z práce který má 39 roků a doma 3 děti. Vůbec to ještě nedokážu pochopit proč to udělala kdybych na ni kašlal a nevěnoval se jí ale já se jí věnuji každý den a snažím se abychom se i když je nouzový stav a nikam se nedá jít nějak zabavily. Ještě ten samý den co jsem to zjistil tak jsem byl osobně za manželkou jejího milence a dal jí všechny zkopírované zprávy a maily pak jsem šel domů a chtěl jsem se poprvé v životě opít ale nedokázal jsem to protože nepiju vůbec a po 2 sklenkách piva se mě udělalo špatně. Ex přiběhla z práce bílá jak stěna protože věděla že to vím když k nim do práce došla jeho manželka a udělala tam scénu a všechno řekla. Začala se omlouvat a brečet že to nic neznamená že mě miluje ale já ji mám pořád rád ale už ji nemiluju a chci rozvod protože já nevěru naprosto odsuzuji ať už jde o emocionální nebo fyzickou. Ona rozvod odmítá a chce jít do poradny ale já to prostě nedokážu nevěřím jí a ani s ní pomalu nedokážu být v jedné místnosti a to jsem ještě nedávno mluvili o tom že bychom se mohli začít na podzim pokoušet o dítě. Rodičům a ani přátelům jsem to ještě neřekl už jsem mluvil s právníkem a jelikož máme předmanželskou smlouvu a kromě společného účtu na který dáváme část peněz z výplaty nemáme SJM a mám důkazy o trvající nevěře tak to bude jednoduché nechat rozvést. Ptal jsem se jí na důvod proč má milence a co jí u mě chybělo ale ona sama neví proč to udělala a nedokáže mě říct jediný racionální důvod proč si zničila manželství.
To ma blby, ze ona nechce. Podej zadost o rozvod a vubec se s ni o tom nebav. Od podzimu jsi uz mohl delat tatinka kukacce. Panicka suka v praci, ale rodinku by chtela. Hlavne mimiska!
@gronan píše:
Hele, třeba ho má za ty roky už po krk a bude ráda, že se ho zbaví, nevíme nikdo, jak to tam je… ![]()
@Parninas píše:
To je Ontarova reinkarnace.Myslím si, že to říká vše potřebné, netřeba dovysvětlovat.
Díky za objasnění.
Ontar se tedy reinkarnuje častěji, než nemocná jepice ![]()
@Pavlik Morozov píše:
To ma blby, ze ona nechce. Podej zadost o rozvod a vubec se s ni o tom nebav. Od podzimu jsi uz mohl delat tatinka kukacce. Panicka suka v praci, ale rodinku by chtela. Hlavne mimiska!
Ptala jsem se zakl., kde probíhal ten šuk v nouzovém stavu…
@Parninas píše:
Bylo by to asi v pohodě, kdyby s tím napřímo konfrontoval i toho milence. A ne okamžitě běžet za cizí paní žalovat, že mu pepíček sebral pastelku.Tím se nechci zastávat nikoho z těch nevěrníků. Ale i jako zraněný člověk, je dobré mít alespoň nějaký minimální morál.
Nehodnotím morální profil zakladatele, jenom účinnost jeho kroků po zjištění nevěry. ![]()
@free333 píše:
Ptala jsem se zakl., kde probíhal ten šuk v nouzovém stavu…
Nemame domaci vezeni, tak zrejme kdekoliv. Ale podstatne info to pro zakladatele neni
To je Ontarova reinkarnace.
Myslím si, že to říká vše potřebné, netřeba dovysvětlovat.