Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
6.4.21 13:37
@someargue píše:
Ne každá žena chce žít s hlavou strčenou do písku.

ne každá, některá třeba ano, ani ty ani já nevíme, jak to měla dotyčná…ale to nic nemění na tom, že zakladatel místo, aby to šel řešit s vlastní manželkou, nebo jejím milencem, naběhl na nic netušící ženskou, aby to vyřešila za něj. A to je za mě srabáctví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
6.4.21 13:37
@Anonymní píše:
Je mi 31 let a mojí budoucí ex je 25. Vzali jsme se po 2 letech chození a svoji jsme necelé 2 roky. Vždycky jsem jí věřil pokud šlo o to že šla ven s přáteli a ani mě nevadilo že má několik blízkých přátel a kamarádů. Bohužel jsem minulý týden zjistil že má milence protože jí odešel notebook a aby mohla pracovat tak jsem jí dal svůj kde zůstalo přihlášení na email a FC. Ze zpráv a emailů to trvá už od podzimu a je to jeden její kolega z práce který má 39 roků a doma 3 děti. Vůbec to ještě nedokážu pochopit proč to udělala kdybych na ni kašlal a nevěnoval se jí ale já se jí věnuji každý den a snažím se abychom se i když je nouzový stav a nikam se nedá jít nějak zabavily. Ještě ten samý den co jsem to zjistil tak jsem byl osobně za manželkou jejího milence a dal jí všechny zkopírované zprávy a maily pak jsem šel domů a chtěl jsem se poprvé v životě opít ale nedokázal jsem to protože nepiju vůbec a po 2 sklenkách piva se mě udělalo špatně. Ex přiběhla z práce bílá jak stěna protože věděla že to vím když k nim do práce došla jeho manželka a udělala tam scénu a všechno řekla. Začala se omlouvat a brečet že to nic neznamená že mě miluje ale já ji mám pořád rád ale už ji nemiluju a chci rozvod protože já nevěru naprosto odsuzuji ať už jde o emocionální nebo fyzickou. Ona rozvod odmítá a chce jít do poradny ale já to prostě nedokážu nevěřím jí a ani s ní pomalu nedokážu být v jedné místnosti a to jsem ještě nedávno mluvili o tom že bychom se mohli začít na podzim pokoušet o dítě. Rodičům a ani přátelům jsem to ještě neřekl už jsem mluvil s právníkem a jelikož máme předmanželskou smlouvu a kromě společného účtu na který dáváme část peněz z výplaty nemáme SJM a mám důkazy o trvající nevěře tak to bude jednoduché nechat rozvést. Ptal jsem se jí na důvod proč má milence a co jí u mě chybělo ale ona sama neví proč to udělala a nedokáže mě říct jediný racionální důvod proč si zničila manželství.

Teď něco osobního. Poprvé v životě ses chtěl opít - to jako proč?

Tys to nikdy v životě neprovedl (do toho nerýpu, beze všeho). Ale nemůžeš vědět, jestli máš z pití depku, náladu, dokážeš usnout nebo co vlastně.

A přesto jsi měl pocit, že teď se to dělá, je to správné, podvedený manžel má společenskou povinnost se ožrat nebo co? 8o

• Citovat
  • Upravit
Uslava
6.4.21 13:38
@Parninas píše:
To je Ontarova reinkarnace. :mrgreen: Myslím si, že to říká vše potřebné, netřeba dovysvětlovat.

Tak ať se pochlubí. Všude jsou výpovědi tyranych žen, ale výpověď muže, který rodinu tyra, jsem nikde neviděla. Čekala jsem, že on to řekne, proč to tedy dělá.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
6.4.21 13:38
@someargue píše:
A ten milenec nějaký moral měl? :mrgreen: Mně se to snad zda

A to já někde píšu? :roll: Fakt nechápu proč to tu překrucujete. Jen si nemyslím, že je dobré plný emocí chodit za cizí paní a dělat jí scény. Ty by měl dělat manželce a milenci, na které si ovšem netroufl v první řadě. Prostě doufal, že to ta paní vyřeší za něj. Říct jí o tom později je v pohodě, aby věděla jaké prase má doma.

• Citovat
  • Upravit
4311
6.4.21 13:39
@Keyllah píše:
ne každá, některá třeba ano, ani ty ani já nevíme, jak to měla dotyčná…ale to nic nemění na tom, že zakladatel místo, aby to šel řešit s vlastní manželkou, nebo jejím milencem, naběhl na nic netušící ženskou, aby to vyřešila za něj. A to je za mě srabáctví.

Být v takové situaci jako zakladatel, taky zajdu za manželem milenky, ať si to pěkně paní vyžere. A je mi šumafuk kolik by měli deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.4.21 13:40
@gronan píše:
Doma mě nebílili…já jsem v pohodě a samozřejmě s tím přes hubu trochu přeháním, ale na tom, že domácí milujicí, pracovitý dobráček si koleduje o rodinný rozvrat a výstavní parohy trvám…ostatně dámské příspěvky o slabochovi, to jenom potvrzují, takže se shodneme…

Proč to píšeš, když to nemyslíš vážně? Postaví se ti u toho? Jedině tak bych to pochopila. O mlácení nikoho se nezertuje, protože mnoho lidí kteří to zažili a těm to jako sranda určitě nepřijde, pane.

• Citovat
  • Upravit
40536
6.4.21 13:43
@Parninas píše:
A to já někde píšu? :roll: Fakt nechápu proč to tu překrucujete. Jen si nemyslím, že je dobré plný emocí chodit za cizí paní a dělat jí scény. Ty by měl dělat manželce a milenci, na které si ovšem netroufl v první řadě. Prostě doufal, že to ta paní vyřeší za něj. Říct jí o tom později je v pohodě, aby věděla jaké prase má doma.

Já si myslím, že je i zbytečné, aby se tady na dalších 20 stránkách řešilo, jestli zakl. měl jít anebo neměl jít za manželkou milence.

Protože to patří k událostem, při kterých lidi reagují naprosto různě, jak je známo, tak při zjištění nevěry může dojít i k násilí, v ojedinělých případech i k vraždě.

Prostě někdo reaguje takto, nemusí se nám to líbit, ale děje se to, musí se s tím prostě při provalení nevěry počítat, že události nepůjdou předvídatelným směrem.
Je to život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 13:44
@Uslava píše:
Lžete. Nic takového v příspěvku, na který jste reagoval, není.

Však jasně :lol: Tak hlavně, zda se vám udělalo dobře, diky tomu plivání na může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
6.4.21 13:47
@free333 píše:
Já si myslím, že je i zbytečné, aby se tady na dalších 20 stránkách řešilo, jestli zakl. měl jít anebo neměl jít za manželkou milence.

Protože to patří k událostem, při kterých lidi reagují naprosto různě, jak je známo, tak při zjištění nevěry může dojít i k násilí, v ojedinělých případech i k vraždě.

Prostě někdo reaguje takto, nemusí se nám to líbit, ale děje se to, musí se s tím prostě při provalení nevěry počítat, že události nepůjdou předvídatelným směrem.
Je to život…

Mě je to fuk, já v té situaci nejsem. :nevim:

Jen kdybych se octla v situaci té paní, tak je mi 100× více úzko než kdyby se to pojalo s (alespoň trochu) chladnou hlavou. Kombinace cizího emotivního chlapa, okamžitého zhroucení vztahu a vědomí, že jsem ještě stavěná do pozice, že to mám jako rozčísnout já? Hrozná představa. :?

• Citovat
  • Upravit
Uslava
6.4.21 13:47
@Příjemné Pondělí píše:
Však jasně :lol: Tak hlavně, zda se vám udělalo dobře, diky tomu plivání na může.

Lžete. Bylo mi dobře i před ‚pliváním‘.

• Citovat
  • Upravit
6.4.21 13:48
@Keyllah píše:

To jste si vymyslela, že? Já nikde totiž nečtu, že ji žádal, aby si to se svým mužem vyřídila za něj. Prostě ji jen informoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
6.4.21 13:52

Takhle nějak začínají komedie Marie Poledňákové. ( tedy ty špatné, z tohoto století ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
6.4.21 13:54
@Parninas píše:
Mě je to fuk, já v té situaci nejsem. :nevim:Jen kdybych se octla v situaci té paní, tak je mi 100× více úzko než kdyby se to pojalo s (alespoň trochu) chladnou hlavou. Kombinace cizího emotivního chlapa, okamžitého zhroucení vztahu a vědomí, že jsem ještě stavěná do pozice, že to mám jako rozčísnout já? Hrozná představa. :?

Je to nepříjemné, to uznávám, ale chtěla bych to vědět a zařídit se podle toho.

Ale já bych dělat scény do té práce nešla, na to bych neměla nervy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
6.4.21 13:55

Vzhledem k tomu, že sis šel honem rychle zchladit žáhu na nic netušící matku od tří dětí, asi taky žádná výhra nebudeš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
6.4.21 13:58

Otázka do davu:

Kdyby za zakladatelem přišla manželka milence, ať si svou manželku srovná, aby netahala jejího chlapa od rodiny.

Taky by její postup byl tak zavrženíhodný, jak tady předvádíte v případě zakladatele?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky