Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aquarian
6.4.21 14:16
@Parninas píše:
Za mě - pokud by s tím prvně konfrontovala ty provinilce (a na těch ať si chladí žáhu jak chce), tak ať se klidně zastaví. Pokud by to byla první věc hned po zjištění nevěry a chtěla by na zakladatele plná emoci vybalit tuhle jobovku, tak už to podle mě v pohodě není.
Nemám problém s oznamováním faktů všem zůčastněným, ale s tím postupem.

Aha, takže stačí dodržet protokol a v pořádku?

Tři dny doba hájení na vychladnutí a pak už dobrý?

• Citovat
  • Upravit
40536
6.4.21 14:16
@Příjemné Pondělí píše: Úžasná úvaha. Že vy učíte filozofii na Sorboně? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A Ty jsi Pondělíku taky Paroháč? 8)

My tady totiž máme místní sekci chlapů Paroháčů, objevují se všech mileneckých diskusích a bojí se Kukaček jak čert kříže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 14:17
@Keyllah píše:
však klidně ;) já jen píšu, že ten kdo nechá řešit svůj problém někoho jiného je srab. A to je, místo aby šel za dotyčným, nebo to řešil s vlastní manželkou. Ale chápu, je to nejjednodušší 8)

To je kouzelné, jak se zde řeší jenom to, že to oznámil ženě, zatím co místní dámy absolutně nezajímá, že si za to ta pobehlice a suknickar můžou jen a jen sami.

Píchat cizí ženu je asi v pořádku, ale opovaz se to oznámit jeho ženě!

To je absolutně na hlavu postavené. Za každou cenu poplivat muže a dělat, že podvodník neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.21 14:17
@cecetka píše:
Spousta lidi se boji resit problemy.

já to chápu a i beru, ale proč to nepřiznat a dělat z toho něco, co není :think: snad si tady nebudeme tvrdit, že to nakonec udělal kvůli blahu té podváděné. Udělal to proto, aby zavařil milenci a následně vlastní manželce a sám na to neměl koule. A tak to přehodil na cizí ženskou, která na to koule oproti zakladateli měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
6.4.21 14:18
@cecetka píše:
Zenska by nejprve uhodila na manzela.Teprve pak by konala dal.
Kdezto zakladatel preskocil jak manzelku, tak jejiho milence.

A kdyby ne, například kdyby to nebylo poprvé.

• Citovat
  • Upravit
6.4.21 14:19
@free333 píše:
A Ty jsi Pondělíku taky Paroháč? 8)My tady totiž máme místní sekci chlapů Paroháčů, objevují se všech mileneckých diskusích a bojí se Kukaček jak čert kříže…

Neco k tématu, nebo je vaše snaha jen snížit me názory tím, že zautocite na mou osobu nejakyma vymyslama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.21 14:20
@Příjemné Pondělí píše:
To je kouzelné, jak se zde řeší jenom to, že to oznámil ženě, zatím co místní dámy absolutně nezajímá, že si za to ta pobehlice a suknickar můžou jen a jen sami.

Píchat cizí ženu je asi v pořádku, ale opovaz se to oznámit jeho ženě!

To je absolutně na hlavu postavené. Za každou cenu poplivat muže a dělat, že podvodník neexistuje.

Tak proč si to nešel vyřídit s tím, kdo mu tu manželku píchá? nebo proč to neřešil s vlastní ženou, která ho podvedla? na to koule neměl. Jasně, zazvonit u cizí ženský a vybalit to na ni, to zvládne kažej druhej podomní obchodník, ale dojít za chlapem, co mu šustí vlastní ženu, to ne. To by chtělo nějaké úsilí a co kdyby se ještě něco stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
6.4.21 14:22
@aquarian píše:
Aha, takže stačí dodržet protokol a v pořádku?Tři dny doba hájení na vychladnutí a pak už dobrý?

Jaký protokol? Ptal ses na to jestli by pohlaví v téhle situaci hrálo roli a já psala že ne, že já mám problém s tím postupem (tj. dělání scén jako první té defakto nevinné osobě v celé této situaci a ne těm provinilcům). Někde nepíšu nic o dnech nebo tak. A zase, bavíme o se o ideální situaci. Každý si může jednat jak chce. :nevim: Chápu, že zakladatel cítí hořkost z celé téhle situace. Ale jeho jednáním tomu opravdu taky nepomohl.

• Citovat
  • Upravit
aquarian
6.4.21 14:23
@Keyllah píše:
já ti nevím, ale kdyby mě byl chlap nevěrnej, tak to řeším prvně s ním a ne s někým cizím :think: asi bych se prvně starala a řešila svoje manželství, než omanželství někoho jiného, koho ani neznám :think: ale asi jsem v tomto sobec a zakladateli šlo předně o blaho manželky toho milence :think:

To se shodneme, taky beru jako přirozenou reakci napřed si to řešit doma.

Ale nepobírám to odsouzení někoho, kdo to vezme jinak.

Pokud z nějakého důvodu má dojem, že si tím pomůže, prostě tam nevidím, za co ho odsuzovat.

Taky se na to dá podívat i tak, že manželka milence mu dělá zázemí, aby mohl na výboje, a v tomhle smyslu je spolupachatel. :lol:

Nebo kulantněji řečeno, kdyby si ho dost vytížila doma, neměl by kapacity pytlačit jinde. ;)

• Citovat
  • Upravit
37905
6.4.21 14:24
@topazio píše:
Toho jsem přehlédla a už vidím i Pavlíka. :mrgreen:

Všichni jsme Gogo! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 14:25
@Keyllah píše:
Tak proč si to nešel vyřídit s tím, kdo mu tu manželku píchá? nebo proč to neřešil s vlastní ženou, která ho podvedla? na to koule neměl. Jasně, zazvonit u cizí ženský a vybalit to na ni, to zvládne kažej druhej podomní obchodník, ale dojít za chlapem, co mu šustí vlastní ženu, to ne. To by chtělo nějaké úsilí a co kdyby se ještě něco stalo…

S ním nic řešit nemusí. A s manželkou to řešil doma. Furt nechápu, co je na pravdě tak špatného.

Ne ne. Jen zde hledáte důvod, proč si na něj plivnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
6.4.21 14:25
@Příjemné Pondělí píše:
Neco k tématu, nebo je vaše snaha jen snížit me názory tím, že zautocite na mou osobu nejakyma vymyslama?

To ne, ale pak ty chlapy beru jinak, shovívavěji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.4.21 14:26

Zoufalí lidé dělají zoufale věci. Jeden známý vylepil erotické fotografie své ženy s milencem na všechny dveře v okolních panelácích. Byl taky zoufalý. Nerozebirala bych to. Zakladatel se tak rozhodl. Až se mu to stane potřetí, třeba se zachová jinak. Mohl taky jít a zastřelit manželku i milence. To by byl frajer a bylo by to správně? Nechte to na něm. On se rozhodl takto.

Příspěvek upraven 06.04.21 v 14:28

• Citovat
  • Upravit
37905
6.4.21 14:27
@Keyllah píše:
Tak proč si to nešel vyřídit s tím, kdo mu tu manželku píchá?

Protože logicky usoudil, že naštvaná žena je horší než dvanáctihlavá saň a v tom se ji nevyrovná? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 14:28
@free333 píše:
To ne, ale pak ty chlapy beru jinak, shovívavěji. :kytka:

A ještě mi řekněte, proč by mě mělo zajímat, co berete schovívavěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí