Chci utéct z domova

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
331
24.4.22 16:23

Je videt, ze je ti 13,je to nejvetsi kravina, co muzes udelat.Ja v 15 na tyden zdrhla ke kamosce a dopadlo to tak, ze me hledali policajti, kteri me dovezli domu.Kdyz si na to vzpomenu dnes, tak bych si za to naliskala. :roll:

• načítám...
56505
24.4.22 16:24
@Alriga píše:
No právě! :mavam:

Už vidím jak puberťáci utíkají do Gruzie.😂 Trollení trollovi nejde.

• načítám...
Ou
24138
24.4.22 17:14

1. jak se do té gruzie chcete dostat? Protože ne - samozřejmě že vás nepustí samotné do letadla a stejně tak si vás všimnou ve všech dalších dopravních prostředcích a pokud chcete stopovat, tak jaksi ty policajty zavolá ten první řidič, co vám zastaví.

2. co se má tím útěkem změnit? A rozhodně to jde řešit jinak.

3. pokud se chcete stát dětskými prostitutkami, tak to jde patrně jednodušeji než útěkem z domova ve třinácti a pokusem dostat se přes Balkán na Kavkaz.

Pokud chceš jen cestovat po zajímavých zemích, tak proboha počkej dva roky a normálně začni jezdit s inexem - třeba právě do Gruzie.

https://www.inexsda.cz/…y/workcampy/

• načítám...
16
24.4.22 17:17

Prosím lidí, uklidnete se. Nejsem dítě v ohrožení, ale prostě jsem to se sestřenici (ona je potencionálně v ohrožení kvůli její matce, ale to teď řeší soud) nějak vyřešit. Ale teď jsme o tom mluvili, a ona zjistila, že bude přesunuta do péče otce, a tak už není důvod utíkat. Naštěstí.

• načítám...
Alriga
24.4.22 17:19
@Anonym0098 píše:
Prosím lidí, uklidnete se. Nejsem dítě v ohrožení, ale prostě jsem to se sestřenici (ona je potencionálně v ohrožení kvůli její matce, ale to teď řeší soud) nějak vyřešit. Ale teď jsme o tom mluvili, a ona zjistila, že bude přesunuta do péče otce, a tak už není důvod utíkat. Naštěstí.

To je škoda, že to nevyšlo. Já byvh to tak rychle nevzdávala. Byla by to super zkušenost i do CV.

• Upravit
ludmilaadamkova
24.4.22 17:20

Přeci když budete mít problémy doma nejlepší řešení je utéct na blízký východ. To dá rozum. Žádné jiné řešení neexistuje :palec:

• Upravit
65096
24.4.22 17:24

Jo, tak náhodně se to najednou vyřešilo, když se nadhodilo, že by to mohl řešit admin jako dítě v ohrožení

• načítám...
16

Prosím, uklidnete se, já nejsem dítě v ohrožení. Chtěli jsme utéct, protože sestřenice má rozvedené rodiče a žije u matky, která ji ani nedávala najíst, a někdy ji i mlátila, ale teď jsem se od ní dozvěděla, že byla předána do péče otci. Takže už nemáme důvod utíkat. Naštěstí

• načítám...
76433
@Anonym0098 píše:

jo v 15.56 utíkáte se sestřenicí na Východ, a v 17.17 v neděli, kdy soudy ani pošta nepracují, už sestřenice ví, že je všechno v cajku - tak to jo, to ti věříme

• načítám...
16
24.4.22 17:26

Já to nechápu, teď najednou všichni říkáte, jak mě nahlasite za to, že jsem chtěla pomoct sestřenici, a teď někdo ještě píše, že je špatně, že moje sestřenice bude mít lepší život.

• načítám...
ludmilaadamkova
@stinga píše:
jo v 15.56 utíkáte se sestřenicí na Východ, a v 17.17 v neděli, kdy soudy ani pošta nepracují, už sestřenice ví, že je všechno v cajku - tak to jo, to ti věříme

Ale jo dítě si tu zatrolilo… Já už to tu nějak přestávám brát vážně. To už se tu ztratí.

• Upravit
76433
@Anonym0098 píše:
Prosím, uklidnete se, já nejsem dítě v ohrožení. Chtěli jsme utéct, protože sestřenice má rozvedené rodiče a žije u matky, která ji ani nedávala najíst, a někdy ji i mlátila, ale teď jsem se od ní dozvěděla, že byla předána do péče otci. Takže už nemáme důvod utíkat. Naštěstí

a proč jsi teda primárně chtěla utéct ty? taky ti nedávali najíst? pokud jsi opravdová holka a ne troll, dovedeš si představit, jak by tví rodiče šíleli, kdyby jsi zmizela?
a matka jí nedává najíst - no dobře - zato na útěku do Gruzie je jídla habaděj - klobásy rostou na stromech

• načítám...
16

Nechte to už být

• načítám...
16
24.4.22 17:27

Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem

• načítám...
76433
24.4.22 17:28
@Anonym0098 píše:
Já to nechápu, teď najednou všichni říkáte, jak mě nahlasite za to, že jsem chtěla pomoct sestřenici, a teď někdo ještě píše, že je špatně, že moje sestřenice bude mít lepší život.

ne, jen nechápeme, jak se to mohlo za hodinu od založení tvé diskuse najednou vyřešit :zed: a navíc jsi psala, že utečeš ty a sestřenice se možná přidá,
a teď to honem měníš na to, že sestřenice se má špatně

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová